Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Kill surf city

Re: Fender strato kaster 1962

Post by Kill surf city » 21 Nov 2012, 16:50

Beda.

also,
Kill surf city wrote:druze™, izvini, doso covek , uzeo sve djuture, bio sam u guzvi, nisam stigao da ti javim, oprosti™ jos jednom.

bancika

Post by bancika » 21 Nov 2012, 17:57

komil wrote:Moguć je jedino u njegovu odbranu scenario da je njega neko zeznuo za tu gitaru, da je platio preko šesto eura, pa njegov ego ne prihvata da ga je neko zeznuo i stalno "vidi" opravdanja zašto je to nešto vredna gitara...
ne deluje kao lik koji bi bilo sta u zivotu platio preko sesto evra :)

alucard_earl

Post by alucard_earl » 21 Nov 2012, 18:26

bancika wrote:
komil wrote:Moguć je jedino u njegovu odbranu scenario da je njega neko zeznuo za tu gitaru, da je platio preko šesto eura, pa njegov ego ne prihvata da ga je neko zeznuo i stalno "vidi" opravdanja zašto je to nešto vredna gitara...
ne deluje kao lik koji bi bilo sta u zivotu platio preko sesto evra :)
Da ima 600 Eura on bi kupio tri Fendera iz '63,dva PRS-a iz '80-ih,i jos neko malo pojacalce tipa Marshall cisto da ima na cemu da ih svira... :XD:

LifelessDead

Post by LifelessDead » 21 Nov 2012, 18:30

To za ispaljivanje se i meni desilo ihaj puta. Jednostavno ljudi se polakome na pare jer im je u podsvesti misao da je mozda mogao da uzme vise i onda ide prica kao gore ili izvini predomislio sam se, ili te ignorise tipa "nemam vremena, nisam tu...." Takvi sto se ne drze svoje reci su najgori.

nikolic025

Post by nikolic025 » 22 Nov 2012, 02:26

Mene je hrpa tako izradila,ali mi je bio najupecatljiviji jedan za Yamahu APX900...U koju sam bio ubedjen da ce biti moja,jer nisam ni razmisljao da se nesto cenkam,nego nazvao coveka,koja je cena,ta i ta,moze,salji...Ok,kao on radi u posti,sutra ce da se raspita i salje...Bla,bla,ne veruje on u te kurire pa kako,sta...A ima Asterov onaj kofer od stiropora,koji stiti gitaru odlicno.Ja mu kazem da salje na moju odgovornost i da ja placam sve troskove...Pa kada ni to nije upalilo,jednog clana foruma sam zamolio da mi kaze ko je taj lik,posto su iz istog mesta,ali ga nije poznavao,pa se cak i ponudio da mu posaljem lovu,da kupi u moje ime,pa da mi posalje,za sta sam mu jako zahvalan,ali opet do toga nije doslo,jer je usledila prica,citiram: "Druze,kako ja da kazem zeni da prodajem gitaru za 320 eura,a platio sam je 520eura?" WTF... :shock:
Odmah sam ga nakrpio,mislim sta me zabole odnos izmedju njega i njegove zene i kako ce joj objasniti zasto i za koliko prodaje gitaru?!Ako hoce da proda,koji je problem kada ce dobiti identicnu svotu novca koju je u prvi mah trazio?!

Ali pak ima i drugacijih,pozitivnih primera.Recimo,vidim oglas za jednog Randalla,sa switch-om,Celection Rocket 12" zvucnik,DSP procesor,pojacalo extra ocuvano,kaze 130E cena,i naglasi da je to lupio i da mozemo da se dogovaramo.Opet pitam koja je zadnja cena,da mu ne nudim ja sada.Dogovorimo se na 100E,sto je extra,jer su nov zvucnik i posebno nov switch oko 70-80E.I lik odmah skine pojacalo sa oglasa,i prvo je bila prica da radi do 16h da ne moze da stigne da posalje,jer do 17h radi AKS,pa tako dan,dva,pet,i prodje nedelja i vise,pa sam poceo da sumnjam,ali hvala bogu zovne me lik,kaze poslao je i da javim kad stigne.Pojacalo je extra za tu cenu,pa Fender od 25w kosta toliko polovan,ako ne i vise.Momak je ispostovao svaki dogovor i svaka mu cast. :bravo:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 22 Nov 2012, 12:52

Milanares

Post by Milanares » 22 Nov 2012, 13:03

A vala i ova je lepotinja prava, Hillybilly zna :)

http://www.kupujemprodajem.com/Aria-FA- ... id=5769772

pre jedno 2 godine bio 1 komad ostao u Liri, krajnje snizenje bilo, a ja tipa sutra dolazim po nju a danas samo da proverim da nije otisla kad ono Bane Krstic bio i uzo, garavog mu sokaka!

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 22 Nov 2012, 13:05

Milanares wrote:A vala i ova je lepotinja prava, Hillybilly zna :)

http://www.kupujemprodajem.com/Aria-FA- ... id=5769772

pre jedno 2 godine bio 1 komad ostao u Liri, krajnje snizenje bilo, a ja tipa sutra dolazim po nju a danas samo da proverim da nije otisla kad ono Bane Krstic bio i uzo, garavog mu sokaka!
Shto je najludje to je USA gitara koliko se secam :-)

@ Cortex - super je Rick, ali zvucno nije za ono shto ti svirash sa bendom, jedino ako bi joj nasao primenu u necem drugom. To je jako prodorno i tanko i hasrh na drajvu (barem par njih koje sam cuo live)...NIje za fuzz nikako :) :ziveli:
http://www.youtube.com/watch?v=mdlAsCiSi7I - idi na 4.26,tu prestaje da kenya lik..i pocinje da svira neshto konacno... :-) meni je tako zvucalo kad sam cuo ovu gitaru...shto je super za recimo kad svirash R.E>M., Bitlse i slicno, ali nekako nije za rilj...

Milanares

Post by Milanares » 22 Nov 2012, 13:26

Korea neka bila al' kake veze ima...sad.

Kill surf city

Post by Kill surf city » 22 Nov 2012, 14:52

nemanjavelimirovic wrote:NIje za fuzz nikako :) :ziveli:
& nekako nije za rilj...

TRIFUN

Post by TRIFUN » 23 Nov 2012, 06:15

mislim_stvarno wrote:Trifune vratise vidim da si bogougodan a ja iz principa se trudim da imam posla samo sa takvim ljudima koi postuju gospoda kao sto ga i ja postujem i zato bi teo da kupim od tebe strelu jer mi treba za bend neka ozbiljna gitara ali mora da bude malo opasnijeg oblika posto za pare moram da radim sa nekim metalcima a oni sviraju blek i ded metal sto meni ni malo nije po volji ali imaju redovno svirke i uskoro idemo na turneju po srbiji e zbog toga moram nesto ozbiljno i kvalitetno da nadjem nesto bolje od mog djeksona koji je jeftino veslo kao i sve sto se danas prodaje po srbii i radnjama uopste a cak i ono sto pise mejd in usa nije nista vise od komadine nekog panja koje nije moglo da ode u fabriku namestaja a tvoja vibrola lux deluje bas kvalitetno kako su se nekada pravili instrumenti i zbog toga bi bas voleo da se dogovorimo nesto ali jedino je problem sto ja nemam vise od 600e i zbog toga te i nisam ranije kontaktirao jer sam znao da ona vrdi vise a sada kad vidim da si pravi domacin covek hriscanin verujem da bih mogao da izadjes u susret bratu srbinu pogotovo na moju slavu svetog arandjela pozdrav i nadam se saradnji
aman covece stavi negde neki zarez ili veliko slovo da li mislis da neko normalan ovo sve moze procitate gospode kakvih sve ima na ovom forumu strasno

Bozha

Post by Bozha » 23 Nov 2012, 08:04

Kill surf city

Post by Kill surf city » 23 Nov 2012, 10:04

:lol:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 23 Nov 2012, 10:38

TRIFUN wrote:
mislim_stvarno wrote:Trifune vratise vidim da si bogougodan a ja iz principa se trudim da imam posla samo sa takvim ljudima koi postuju gospoda kao sto ga i ja postujem i zato bi teo da kupim od tebe strelu jer mi treba za bend neka ozbiljna gitara ali mora da bude malo opasnijeg oblika posto za pare moram da radim sa nekim metalcima a oni sviraju blek i ded metal sto meni ni malo nije po volji ali imaju redovno svirke i uskoro idemo na turneju po srbiji e zbog toga moram nesto ozbiljno i kvalitetno da nadjem nesto bolje od mog djeksona koji je jeftino veslo kao i sve sto se danas prodaje po srbii i radnjama uopste a cak i ono sto pise mejd in usa nije nista vise od komadine nekog panja koje nije moglo da ode u fabriku namestaja a tvoja vibrola lux deluje bas kvalitetno kako su se nekada pravili instrumenti i zbog toga bi bas voleo da se dogovorimo nesto ali jedino je problem sto ja nemam vise od 600e i zbog toga te i nisam ranije kontaktirao jer sam znao da ona vrdi vise a sada kad vidim da si pravi domacin covek hriscanin verujem da bih mogao da izadjes u susret bratu srbinu pogotovo na moju slavu svetog arandjela pozdrav i nadam se saradnji
aman covece stavi negde neki zarez ili veliko slovo da li mislis da neko normalan ovo sve moze procitate gospode kakvih sve ima na ovom forumu strasno
a jbg (oprosti boze) nikada nisam imao osecaja za interfunkciju nego sta kazes na ponudu ima li neke sanse da se dogovorimo

nodi

Post by nodi » 23 Nov 2012, 10:57

Cekaj, pa da l' je moguce ovo!? :rlol:

Post Reply