ugradio sam ovo i nisam primetio nikakvu promenu. neko igranje sa impedansama bufferima or whatever jeste tu po sredi ali nikako ne mgou da reshim problem. Mislim, samo mislim, da bi reorganizacija tremolo-a u samoj kutiji, pomogla zajedno sa oklopljenim kablovima. Ali ne potpuno. dakle da se odalji sve maksimalno. U kucnim uslovima pedala mozhe da se koristi najopushtenije ali mislim da na svirci kada je sve strashno pojachano mislim da bih poludeo. naravno buffer iz shtimera ovo reshava, u mom sluchaju.
par ideja sa foruma
"I'd try grounding the output when bypassed. That might work..." dakle ne input shto se uzemlji kao shto se obichno radi, vec output.
ili
"I have successfully managed to bring down or mute the ticking/motorboating from LFO:s on different circuts. I have done this by putting a E-lyt cap over most often lug 2 that uses the LFO and the lug that the LFO rate comes from, Tot the one that goes to GND or some other place. Start with 1-2.2 uF
C4 is such a Cap"

eto, neke ideje...meni ovo u sluchaju Pulsara uopshte nije pomoglo. opet, kad smo na Tele samitu u Novom Sadu snimali onaj video, sviran je taj isti Pulsar a pojachalo je otpanjeno podosta i nishta se nije chulo, ni ticking niti shta, samo dobar tremolo

fucking lfos