Ja bas i nisam Marshall fan, al' ovaj me je dobio (a i taj covek jako lepo svira).

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Samo sam izneo zaključak Majkla Dojla, autora Maršalove biblije, i mnogih drugih ljubitelja pravih Maršala - između ostalih i samog čika Džima.Rocket Roll wrote:Ne verujte mu ništa, retko koji Maršal je tako prijatan kao Artiste.
Mislim da je u pitanju JCM800 2204 sa normalnim 1960a cabom - moguce da gresim...sinisake wrote:E, el zna neko kog je Marshalla cepao solo-gitarista Kontrabande, tu negde oko 2000. godine?(Ako uopste i znate za taj bend, sad gitarista ima neke solo-projekte, valjda, pod imenom Tubachin)
Ja bas i nisam Marshall fan, al' ovaj me je dobio (a i taj covek jako lepo svira).
Samo sam te čekao...sinisake wrote:A, znaci dobar Marshall...
Zaboravi na to, mladiću... Jedino što može da se napravi u kućnoj radinosti je dizajnirano oko Holtekovih čipova za kineske igračkice, a to zvuči katastrofalno. Mi civili ne možemo da kupimo nijedan čip koji pristojno radi takve stvari, i tačka.Duane wrote:...nesto, s' domacog trzista i da nie previse skupo, nije da planiram, al me jarko zanima... dakle rec je pitch modulation pedali...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest