Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Malo se iskljucih... al' tu sam!
@slike basa sa strane 9-10, jes' to je taj bas... Ali misilim da smo celu pricu za to vec ispricali...
Vi ljudi i dalje nastavljate da generalizujete, i tu je srz KRETENIZMA.
Da se lepo otvori jedna tema, koja ce da sluzi za prijavljvanje sumiljive trgovine, da lepo 3 ili 5 ili 10 clanova foruma bude istrazno VECE i da se odlucuje da li ta imena, ti ljudi idu lepo u BLACK BOOK, ne salim se ni malo! Znaci skupe se informacije, dokazni materijal, i lepo pise:
Petar Dobrnjac
Grad: Beograd,
Brojevi telefona: 011/324-xx-xx i 066/666-xx-xx
Preporuka veca muzickog foruma: Preprodavac i prevarant, ne saradjivati sa njim, ne kupovati od njega nista, ne pricati sa njim nista.
I tu temu black book uredjuje neki od moderatora i zakljucana je, dopunjuje, a mi lepo alarmiramo sve NOVE clanove foruma da obavezno pogledaju tu temu... I lepo sortitaramo po gradovima, jer jedino ima smisla ako povezemo informacije kojim baratamo... Pa da ne jebe niko nikog vise...
A sto se tice CEPANJA kod prodaje, i zacepljuvanja cena, preprodavac je zlo, ali je i kupac GLUP!!!
Ja preprodajem opremu po cenama koje su u skladu sa trzisnim cenama, to tvrdim... Za koliko sam je kupio?! Sta te briga celavi, necu da ti kazem!!!
@Onaj sto mu je nudjeno po 50e za svaki komad opreme:
E idi pozajmi pare na kamatu sledeci put, da li si ti lud?! On ti je ponudio onoliko koliko je HTEO, ti prihvatis ili odbijes, i to je kraj price...da je djubre, jeste djubre, ali ko te pita?! Sta si uopste trazio kod njega?!
Kakva moralna zajednica ovaj forum je!!!
-jos da vam neko kaze da se kurve jebu za pare...ufff ala bi se istraumirali!!!
Ajd' spustite loptu vise...stop generalizaciji...
@slike basa sa strane 9-10, jes' to je taj bas... Ali misilim da smo celu pricu za to vec ispricali...
Da se lepo otvori jedna tema, koja ce da sluzi za prijavljvanje sumiljive trgovine, da lepo 3 ili 5 ili 10 clanova foruma bude istrazno VECE i da se odlucuje da li ta imena, ti ljudi idu lepo u BLACK BOOK, ne salim se ni malo! Znaci skupe se informacije, dokazni materijal, i lepo pise:
Petar Dobrnjac
Grad: Beograd,
Brojevi telefona: 011/324-xx-xx i 066/666-xx-xx
Preporuka veca muzickog foruma: Preprodavac i prevarant, ne saradjivati sa njim, ne kupovati od njega nista, ne pricati sa njim nista.
I tu temu black book uredjuje neki od moderatora i zakljucana je, dopunjuje, a mi lepo alarmiramo sve NOVE clanove foruma da obavezno pogledaju tu temu... I lepo sortitaramo po gradovima, jer jedino ima smisla ako povezemo informacije kojim baratamo... Pa da ne jebe niko nikog vise...
A sto se tice CEPANJA kod prodaje, i zacepljuvanja cena, preprodavac je zlo, ali je i kupac GLUP!!!
Ja preprodajem opremu po cenama koje su u skladu sa trzisnim cenama, to tvrdim... Za koliko sam je kupio?! Sta te briga celavi, necu da ti kazem!!!
@Onaj sto mu je nudjeno po 50e za svaki komad opreme:
E idi pozajmi pare na kamatu sledeci put, da li si ti lud?! On ti je ponudio onoliko koliko je HTEO, ti prihvatis ili odbijes, i to je kraj price...da je djubre, jeste djubre, ali ko te pita?! Sta si uopste trazio kod njega?!
Kakva moralna zajednica ovaj forum je!!!
-jos da vam neko kaze da se kurve jebu za pare...ufff ala bi se istraumirali!!!
Ajd' spustite loptu vise...stop generalizaciji...
Rocket Roll wrote:"Muzički biznis je surova i plitka rovovska borba za novac, dugačak plastični hodnik kroz koji neometano trče lopovi i svodnici, a dobre ljude ubijaju poput pasa.
A postoji, naravno, i njegova loša strana."
(Uvodna rečenica knjige Stevea Moorea, "The Truth About the Music Business - A Grassroots Business and Legal Guide")
Rocket Roll wrote:"Nije budala onaj koji traži - budala je onaj koji plati."
(DejanKuki, govoreći o oglasima u kojima se stvari cene daleko iznad njihove realne vrednosti)
iz ove teme viewtopic.php?f=34&t=1431
- sirac-šunka
- vragolan
Pa eto našli smo bass i meni je drago zbog toga. Kad prodje vreme odmora ima da pozovem čoveka da vidim koliko koštaoi_ilija wrote:

A generalizacije što se tiče, pa kad se pogledaju na brzinu protekli postovi može da se pomisli da smo preterali, ali u principu nismo mnogo. Kad se slegnu emocije, verujem da bi svaki učesnik ove diskusije prihvatio da su dobra cena i dobra roba bitni za dobru ponudu, a ne ponuđač, odn. njegovo poreklo, sklonosti i interesi.
- Rocket Roll
Ovakve teme su nam potrebne možda i više nego sve druge. Srž interneta je informacija, a ona mora da bude dostupna.
Na Zapadu se to rešava eBayjem i "feedbackom" koji kupac ostavlja prodavcu i prodavac kupcu. Ako neko izađe na loš glas, može samo sebe da krivi. Mi ćemo to rešavati ovde - isti princip važi i na FDPu, jednom od najboljih muzičkih foruma koji uopšte postoje: svaka bitnija kupovina & prodaja se detaljno razmotre, uz puno "za" i "protiv".
Niko na svetu ne nalazi novac na ulici i svako na svetu ima pravo na informaciju i savet.
Na Zapadu se to rešava eBayjem i "feedbackom" koji kupac ostavlja prodavcu i prodavac kupcu. Ako neko izađe na loš glas, može samo sebe da krivi. Mi ćemo to rešavati ovde - isti princip važi i na FDPu, jednom od najboljih muzičkih foruma koji uopšte postoje: svaka bitnija kupovina & prodaja se detaljno razmotre, uz puno "za" i "protiv".
Niko na svetu ne nalazi novac na ulici i svako na svetu ima pravo na informaciju i savet.
- sirac-šunka
- vragolan
Eeej
Upravo sam razgovarao sa Neđom iz Aranđelovca!
Iiiii znate koju mi je cenu rekao za bas?
3000 EUR

Upravo sam razgovarao sa Neđom iz Aranđelovca!
Iiiii znate koju mi je cenu rekao za bas?
3000 EUR

Za onaj od 400e?
- sirac-šunka
- vragolan
- mislim_stvarno

ahahahahahahahaahah

Ma on je stari preprodavac .Zna da ces mu obarati cenu.Pa da se nadjete na oko 2000.

Naravno da nisam lud.I naravno da mi nisam prodao nista.A sta sam trazio kod njega-pozvao sam broj iz oglasa jer je lik napisao da kupuje stvari koje sam ja imao.@Onaj sto mu je nudjeno po 50e za svaki komad opreme:
Samo sam opisao kako i koliku razliku u ceni pravi neko od tvojih "kolega".Podelio sam svoje iskustvo u temi koja se bavi tim ljudima.Tek da se zna jedan od nacina da preprodavac ima povoljne cene za ono sto prodaje.
I covece shvati da nista licno tebi nije upuceno.Procitaj naziv teme.Tvoje ime je pomenuto samo zato sto si imao nesrecu da se preko tebe obavi kupovina te gitare.A ta kupovina je bio povod da Rocket otvori temu koliko sam ja shvatio.
Sve dok se i ako se ne pojavi neko koga si ti licno zavrnuo za nesto o tebi, kao osobi i kao prodavcu polovnih instrumenata i opreme, ja imam najlepse misljenje.

Jer
Kad se slegnu emocije, verujem da bi svaki učesnik ove diskusije prihvatio da su dobra cena i dobra roba bitni za dobru ponudu, a ne ponuđač, odn. njegovo poreklo, sklonosti i interesi.
- Rocket Roll
Eto vidiš! I sad zamisli da nema ove teme i da priča nije ispričana.sirac-šunka wrote: 3000 EUR
Bolje sa internetom nego bez njega, zar ne?
Lepse je se internetom. 

super i sad se ovih deset ljudi koji citaju ovaj forum nece zajebati. ura

KoD-e, genijelni su novi smajliji.

- sirac-šunka
- vragolan
Pa ja sam nešto pokušao, ali nije mi bila dozvoljena ponuda od 400evramajtimika wrote:super i sad se ovih deset ljudi koji citaju ovaj forum nece zajebati. ura

Evo:

Elem, dugo vremena nisam znao čime da se posvetim u životu, ali sada shvatih, moga životna misija će biti da sabotiram ovakve likove.

- Rocket Roll
Da parafraziram Aksla Rouza - "You're on Muzički Forum. Stay tuned... and try not to shyte your pants."majtimika wrote:super i sad se ovih deset ljudi koji citaju ovaj forum nece zajebati. ura