Dzedze u radnji vise od 5 godina.LifelessDead wrote:idem malo u off, jebote kako je moguce da su ovi Jaguar-i i Jazzmaster-i tako jeftini u Mitrosu!?
Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Haralampije
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Jel si ih ti video da džedže u radnji? Baš me zanima jer si prilično samouvereno rekao "Džedže u radnji"
To su japanci i toliko koštaju svuda, možda i manje, a trebaju da se naruče pa ti za 2-3 meseca stigne kod njih.

To su japanci i toliko koštaju svuda, možda i manje, a trebaju da se naruče pa ti za 2-3 meseca stigne kod njih.
- Haralampije
Specifikacije na sajtu su za americke jaguare i jazzmastere.+Hopkins+ wrote:Jel si ih ti video da džedže u radnji? Baš me zanima jer si prilično samouvereno rekao "Džedže u radnji"![]()
E pa ako su japanci onda specifikacije lazu,japanac se ne dobija s koferom,ima poli a ne nitro finis.
Ako su dobili nove serije,onda je vrlo verovatno da zele da se ratosiljaju starih(koji stoje u magacinu,ne visi svaka u radnji),koje nisu uspeli da prodaju do sada(naravno ovo pod uslovom da se ono prodaju americki a ne japanski),pa se nude po ovakvim cenama.I sta je tu samouvereno?Ni oni deluxe stratovi koji su se davali za oko 40.000 nize od cene novopridoslih, nisu svezi i prodavani po promo cenama,vec su godinama tamo.Ne mozes ti strata proizvedenog npr 2003-4 da naplacujes isto kao strata koji je tek stigao.
Hehehe, nemoj se ljutiš odma
Rekao si da vise u radnji, a bio sam tamo milion puta i ni jednom nisam video ni jednog jazzmastera, jer baš obožavam te gitare i merkam mnogo dugo da uzmem nekog. Da, nisam provalio da su specifikacije za amera, nisam ni gledao, po ceni i po priči drugih ljudi koji su uzimali te gitare od njih sam saznao da ih nemaju nikada na lageru, da čekaš par meseci da dođu i da su japanci, to je to.
Ako su ameri i daju ih po ovoj ceni, pozajmiću pare ne znam kako i otići da kupim onog 3 color sunburst večeras još. Treba to proveriti, ali je slaba vajda...

Rekao si da vise u radnji, a bio sam tamo milion puta i ni jednom nisam video ni jednog jazzmastera, jer baš obožavam te gitare i merkam mnogo dugo da uzmem nekog. Da, nisam provalio da su specifikacije za amera, nisam ni gledao, po ceni i po priči drugih ljudi koji su uzimali te gitare od njih sam saznao da ih nemaju nikada na lageru, da čekaš par meseci da dođu i da su japanci, to je to.
Ako su ameri i daju ih po ovoj ceni, pozajmiću pare ne znam kako i otići da kupim onog 3 color sunburst večeras još. Treba to proveriti, ali je slaba vajda...
Jebote, sta je ovo, nisam ih u radnji uopste vidjao, a prosle nedelje sam obisao celu radnju... Pojavili su se na sajtu pre mesec dana - a mitros mi nista nije odgovorio kad sam napisao mejl. Sudeci po tome da su 800-1000e jeftiniji, mislim da je to dobar dealHotstepper wrote:Akcija...LifelessDead wrote: kako je moguce da su ovi Jaguar-i i Jazzmaster-i tako jeftini u Mitrosu!?
Mislim da su i telad na popustu sad...

Nisam pre vidjao JMe u mitrosu ili na sajtu...
Ne verujem da su japanski, posto se vise ne prodaju, ali nadam se da su CP (novi meksicki) a ne AVRI, posto ne bih znao kako da dodjem do 800e pre nego sto ih neko drugi uzme

Mozda su samo zaboravili da stave "1," ispred cene, posto je to razumna cena - po sadasnjim cenama su oko 2,100$....

Pa to mi zvuci suludo posto vintage '62 reissue serija je ostala ista vec dugo godina, i nista se nije menjalo u gradji gitare i modela (jedine nove serije i promene prosle/ove godine su SY sigs, Costello JM, i Classic Player modeli).Haralampije wrote: Ako su dobili nove serije,onda je vrlo verovatno da zele da se ratosiljaju starih(koji stoje u magacinu,ne visi svaka u radnji),koje nisu uspeli da prodaju do sada(naravno ovo pod uslovom da se ono prodaju americki a ne japanski).
- Haralampije
+Hopkins+ wrote:Hehehe, nemoj se ljutiš odma![]()

Mitros je to,ako u tom trenutku imaju nesto zanimljivo u radnji,to je to,ako nemaju,pisi propalo,sve na sajtu treba drzati s rezervom.Eno vox vah drze i to sa cenom,a ne prodaju ga vise od godinu dana,niti narucuju.
Pa jeste isti model,ali jedna je pravljena pre sto godina,a druga izasla juce iz fabrike....iako se obe nalaze u radnji,i isti su model,ne mogu se prodati po istoj ceni,ova koja je stara nekoliko godina,normalno je da se prodaje po nizoj ceni.Ona mozda jeste u radnji,ali to vise nije nova robadunda wrote: Pa to mi zvuci suludo posto vintage '62 reissue serija je ostala ista vec dugo godina, i nista se nije menjalo u gradji gitare i modela (jedine nove serije i promene prosle/ove godine su SY sigs, Costello JM, i Classic Player modeli)
Last edited by Haralampije on 16 Sep 2010, 13:37, edited 2 times in total.
A kad smo kod toga
http://www.fender.com/products/search.p ... 0148300591
http://www.fender.com/products/search.p ... 0148400500
Ma koliko jeftini bili
Steta, hardtail-i i humbuckeri se uopste ne uklapaju u JM/Jag gitare
Ako bi Jaguar imao tremolo, onda bi mi se svideo, to bi vec bilo lakse pretvoriti u neku Jazzblaster variantu :p
http://www.fender.com/products/search.p ... 0148300591
http://www.fender.com/products/search.p ... 0148400500
Ma koliko jeftini bili

Ako bi Jaguar imao tremolo, onda bi mi se svideo, to bi vec bilo lakse pretvoriti u neku Jazzblaster variantu :p
Cene na sajtu Mitrosa nisu merodavne - CIJ/MIJ Jaguari i Jazzmasteri su oko 730e; Classic Player MIM je oko 850e; Blacktop serija ce biti oko 550e a Vintage Reissue (iliti time machine) serija je oko 1300e ili 1700e, nemogu tacno da se setim...
- LifelessDead
Serem im se na sajt onda, samo zbunjuju ljude, ne znam koji ce im uopste, em cene nisu merodavne, em pola artikala nemaju u prodaji...
- mislim_stvarno
Ni jedna radnja kod nas nije nista bolja. Sve stave kompletan asortiman firme koju zastupa, a nemaju vise od pola stvari... Npr, bio sam prekjuce u MusicMedia Centar radnji, navodno imaju sve od ibaneza na sajtu, u radnji ih je bilo 5 do 10 komada, i to, vise od pola gio serija, epiphona 2-3, schectera 2, a kad im pogledas sajt, nema sta nema...
Al nije to situacija samo kod nas, nego i u svetu. Meni kad su kupovali strata ja reko ocu to i to i posaljem link od radnje u detroitu gde se kupovala gitara sa svim specifikacijama bojom itd. Kad su otisli po istu, trt
. Tako je svuda kad pitas u radnji jel ima oni ti kazu nema moze da stigne za nedelju, dve...

Tu je Thomann najposteniji.Uvek pise dali imaju robu na lageru i kada ce moci da je nabave.
Konkretno mislim na ovakav slucaj:
http://www.thomann.de/gb/gallien_kruege ... scombo.htm
Meni se desilo da porucim gitaru koja je u medjuvremenu prodata.Primili su porudzbinu jer nije bilo azurirano na vreme.
Odmah su me pozvali i ponudili da mi nabave gitaru ako sam raspolozen da sacekam.Naravno odmah su mi rekli kada ce biti nabavljena i cak isporucena.
U pitanju je bila bass gitara koja je stigla nastimovana
U ponedeljak sam porucio njihov katalog,stampanu verziju i jutros je dobio potpuno besplatno.
U nasim prodajama toliko traje da se sazna cena.
Konkretno mislim na ovakav slucaj:
http://www.thomann.de/gb/gallien_kruege ... scombo.htm
Meni se desilo da porucim gitaru koja je u medjuvremenu prodata.Primili su porudzbinu jer nije bilo azurirano na vreme.
Odmah su me pozvali i ponudili da mi nabave gitaru ako sam raspolozen da sacekam.Naravno odmah su mi rekli kada ce biti nabavljena i cak isporucena.
U pitanju je bila bass gitara koja je stigla nastimovana

U ponedeljak sam porucio njihov katalog,stampanu verziju i jutros je dobio potpuno besplatno.
U nasim prodajama toliko traje da se sazna cena.
- mislim_stvarno
garant nove zice od pre pola godine xD