Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
nebojsak

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by nebojsak » 24 Nov 2011, 11:53

Nije baš, kapiram da bi ova tema trebalo da ima delimično i edukativni karakter. Mislim, to je kao kad te banka ojadi small print uslovima i nerazumljivim začkoljicama - sve je po zakonu i ne možeš joj ništa, što ne znači da ljudima ne treba non stop skretati pažnju na to da treba da paze.

ApplePie

Post by ApplePie » 24 Nov 2011, 12:28

nebojsak wrote:Nije baš, kapiram da bi ova tema trebalo da ima delimično i edukativni karakter. Mislim, to je kao kad te banka ojadi small print uslovima i nerazumljivim začkoljicama - sve je po zakonu i ne možeš joj ništa, što ne znači da ljudima ne treba non stop skretati pažnju na to da treba da paze.
Svakako ... samo to zavisi od nas :ziveli:

nebojsak

Post by nebojsak » 24 Nov 2011, 12:57

I naravno, sve lanpe su mu isključivo NOS, nema boga da se zalomi neka nova.

Hotstepper

Post by Hotstepper » 24 Nov 2011, 12:59

Tachno to shto kazhe ApplePie, visoka cena nekog ko prodaje je "lichna stvar", svako ima pravo da trazhi koliko god zheli, (a ko je glup nek da tolike pare, u doba informacija nema izgovara "nisam znao", nisi znao jer nisi ni pogledao) to ne treba ni da bude tema rasprave, al plagijati, kopije i budzovine koje se poturaju kao prave i pomoc ljudima koji tragaju je po meni tema za raspravu ovde...

nebojsak

Post by nebojsak » 24 Nov 2011, 13:07

Pazi, to mu realno dođe samo malkice viši nivo. Isto možeš da kažeš "ko je glup da ne izvali da je to budžen Strat, ne zaslužuje bolje" u slučaju da je lik recimo replicirao sve živo osim neke sitnice tipa -lupam- položaja šrafa na pikgardu ili šta već. I u tom slučaju se može reći da je ovo doba informacija i da postoji tema sa 879 stavki kako pepoznati lažnog Strata. Pa koga mrzi, nek pati. Samo što bi mene realno mrzelo da naučim napamet celu istoriju i sve modele.

Milanares

Post by Milanares » 24 Nov 2011, 13:11

Ajde ako ima starih znalaca, pomoc plz, jel ovo postoji u nekom katalogu, znam da su bile burne godine za ibanez ali ovaj model ja ne mogu da nadjem nigde na netu a prodavac je polusumnjiv, ni on ne zna koji je...
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-i ... id=5772837

Tu je takodje i:
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-m ... id=5772430

iskustva? misljenja?
hvala unapred.

Kill surf city

Post by Kill surf city » 24 Nov 2011, 13:18

Nisam znalac, ali mi se cini da je sinisake imao i prodao slicnog musician ibaneza? Mlogo je to para. :nixweiss:

ApplePie

Post by ApplePie » 24 Nov 2011, 13:19

Imam ja debelu knjigu "ibanez, The Untold Story", praktično sve što su pravili a nije katalog .. prekopaću večeras :D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 24 Nov 2011, 13:24

Kill surf city wrote:Nisam znalac, ali mi se cini da je sinisake imao i prodao slicnog musician ibaneza? Mlogo je to para. :nixweiss:
:1: duplo vishe para trazi lik nego shto ta gitara vredi. :)

Milanares

Post by Milanares » 24 Nov 2011, 13:31

@Applepie A, pa taj naslov je takav raritet da sad nema boga da se nabavi, ja sam pokusavao na razne nacine to da pribavim gos-n Kini al kad izdaju knjigu bez isbn-a, prakticno nema sanse, proveri mi molim te za taj 335 style, ako nema da znam da je budzevina.
@killsurf Nije puno ako uzmes u obzir da su MC550 iz '79 na ebayu oko 3500e (doduse te godine ih je valjda svega 450 proizvedeno)
ako je ovde u pitanju musician u dobrom stanju kome posle 30 godina vrat nije mrdnuo i ako ima manje od 4 kg...to je realno (jos da se spusti cena za 100e...)
@nemanja Mislis na ovog neindetificiranog? Vrlo moguce.

ApplePie

Post by ApplePie » 24 Nov 2011, 13:44

Taj naslov mi nabavila žena :) na amazonu ima ali neće da šalju za Srbiju .. Ograničen broj primeraka i dobijao se sa onim akrilnim JEMom, za 20 godina sto su pravili :) Na netu uglavnom svi traže, niko da prodaje. 8)

teodorica
MF veteran

Post by teodorica » 24 Nov 2011, 15:23

Jel onaj Dunlop lemon oil 65 nov u fabrickom pakovanju ima sigurnosni prsten koji pukne pri otvaranju(kao ma boci od koka kole) ili se slobodno otvara.Nesto tripujem da lik od kog sam kupio nije nesto smuckao,kao potrosio staro a sipao nesto drugo,mada miris odgovara limunovom ulju,a i boja je kao sa interneta.

nebojsak

Post by nebojsak » 24 Nov 2011, 15:25

A što ga ne kupuješ u prodavnici za 500 dindži?

LifelessDead

Post by LifelessDead » 24 Nov 2011, 16:46

teodorica wrote:Jel onaj Dunlop lemon oil 65 nov u fabrickom pakovanju ima sigurnosni prsten koji pukne pri otvaranju(kao ma boci od koka kole) ili se slobodno otvara.Nesto tripujem da lik od kog sam kupio nije nesto smuckao,kao potrosio staro a sipao nesto drugo,mada miris odgovara limunovom ulju,a i boja je kao sa interneta.
nema koliko se secam...inace slasem se sa Nebojsom, kupis tu jednu i mirna si deset godina :)

Locked