Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa
Nije baš, kapiram da bi ova tema trebalo da ima delimično i edukativni karakter. Mislim, to je kao kad te banka ojadi small print uslovima i nerazumljivim začkoljicama - sve je po zakonu i ne možeš joj ništa, što ne znači da ljudima ne treba non stop skretati pažnju na to da treba da paze.
Svakako ... samo to zavisi od nasnebojsak wrote:Nije baš, kapiram da bi ova tema trebalo da ima delimično i edukativni karakter. Mislim, to je kao kad te banka ojadi small print uslovima i nerazumljivim začkoljicama - sve je po zakonu i ne možeš joj ništa, što ne znači da ljudima ne treba non stop skretati pažnju na to da treba da paze.

-
I naravno, sve lanpe su mu isključivo NOS, nema boga da se zalomi neka nova.
- Hotstepper
Tachno to shto kazhe ApplePie, visoka cena nekog ko prodaje je "lichna stvar", svako ima pravo da trazhi koliko god zheli, (a ko je glup nek da tolike pare, u doba informacija nema izgovara "nisam znao", nisi znao jer nisi ni pogledao) to ne treba ni da bude tema rasprave, al plagijati, kopije i budzovine koje se poturaju kao prave i pomoc ljudima koji tragaju je po meni tema za raspravu ovde...
Pazi, to mu realno dođe samo malkice viši nivo. Isto možeš da kažeš "ko je glup da ne izvali da je to budžen Strat, ne zaslužuje bolje" u slučaju da je lik recimo replicirao sve živo osim neke sitnice tipa -lupam- položaja šrafa na pikgardu ili šta već. I u tom slučaju se može reći da je ovo doba informacija i da postoji tema sa 879 stavki kako pepoznati lažnog Strata. Pa koga mrzi, nek pati. Samo što bi mene realno mrzelo da naučim napamet celu istoriju i sve modele.
Ajde ako ima starih znalaca, pomoc plz, jel ovo postoji u nekom katalogu, znam da su bile burne godine za ibanez ali ovaj model ja ne mogu da nadjem nigde na netu a prodavac je polusumnjiv, ni on ne zna koji je...
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-i ... id=5772837
Tu je takodje i:
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-m ... id=5772430
iskustva? misljenja?
hvala unapred.
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-i ... id=5772837
Tu je takodje i:
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-m ... id=5772430
iskustva? misljenja?
hvala unapred.
-
Nisam znalac, ali mi se cini da je sinisake imao i prodao slicnog musician ibaneza? Mlogo je to para. 

Imam ja debelu knjigu "ibanez, The Untold Story", praktično sve što su pravili a nije katalog .. prekopaću večeras 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kill surf city wrote:Nisam znalac, ali mi se cini da je sinisake imao i prodao slicnog musician ibaneza? Mlogo je to para.

@Applepie A, pa taj naslov je takav raritet da sad nema boga da se nabavi, ja sam pokusavao na razne nacine to da pribavim gos-n Kini al kad izdaju knjigu bez isbn-a, prakticno nema sanse, proveri mi molim te za taj 335 style, ako nema da znam da je budzevina.
@killsurf Nije puno ako uzmes u obzir da su MC550 iz '79 na ebayu oko 3500e (doduse te godine ih je valjda svega 450 proizvedeno)
ako je ovde u pitanju musician u dobrom stanju kome posle 30 godina vrat nije mrdnuo i ako ima manje od 4 kg...to je realno (jos da se spusti cena za 100e...)
@nemanja Mislis na ovog neindetificiranog? Vrlo moguce.
@killsurf Nije puno ako uzmes u obzir da su MC550 iz '79 na ebayu oko 3500e (doduse te godine ih je valjda svega 450 proizvedeno)
ako je ovde u pitanju musician u dobrom stanju kome posle 30 godina vrat nije mrdnuo i ako ima manje od 4 kg...to je realno (jos da se spusti cena za 100e...)
@nemanja Mislis na ovog neindetificiranog? Vrlo moguce.
Taj naslov mi nabavila žena
na amazonu ima ali neće da šalju za Srbiju .. Ograničen broj primeraka i dobijao se sa onim akrilnim JEMom, za 20 godina sto su pravili
Na netu uglavnom svi traže, niko da prodaje. 

Jel onaj Dunlop lemon oil 65 nov u fabrickom pakovanju ima sigurnosni prsten koji pukne pri otvaranju(kao ma boci od koka kole) ili se slobodno otvara.Nesto tripujem da lik od kog sam kupio nije nesto smuckao,kao potrosio staro a sipao nesto drugo,mada miris odgovara limunovom ulju,a i boja je kao sa interneta.
A što ga ne kupuješ u prodavnici za 500 dindži?
- LifelessDead
nema koliko se secam...inace slasem se sa Nebojsom, kupis tu jednu i mirna si deset godinateodorica wrote:Jel onaj Dunlop lemon oil 65 nov u fabrickom pakovanju ima sigurnosni prsten koji pukne pri otvaranju(kao ma boci od koka kole) ili se slobodno otvara.Nesto tripujem da lik od kog sam kupio nije nesto smuckao,kao potrosio staro a sipao nesto drugo,mada miris odgovara limunovom ulju,a i boja je kao sa interneta.