tommytigh77 wrote: ↑14 Mar 2017, 14:01
Odlični bordovi, svaka čast obojici. O izgledu Cortexovih pedala je ostalo malo prideva da se upotrebi. Nego, ne hvališ se za mini wah, ili sam ja to smetnuo s uma? Kakvi su utisci, pošto onako žešće GASujem za njega?
Utisci su super sto se zvuka tice, prekidac je lagan za ukljucivanje, sva tri moda samog zvuka rade super, ja drzim na srednjem, mada ni onaj najvristaviji nije uopste los. U trenutnom bendu ne koristim puno wah pa ganjam ovo, ali da koristim vise nikada ne bih koristio ovo umesto waha prave velicine. Razlog je to sto je prosto kontrolisanje samog waha otezano, na bordu mi je pa cak i tako naravno da se ceo sweep prodje lagano nogom, ali znas na sta mislim, hvatanje tog nekog sweet spot-a je teze nego sa regular-sized pedalom. Nemoguce je izvesti onaj brzi wah tremolo fazon gde noga radi jako brzo gore dole, bar ja ne mogu.
Odlicna pedala, svaki put kad pomislim da vratim veliki wah u setup pomislim koliko samo tezine dodajem i cimanja - ne hvala.
Ali ako sviras wah kao rock star onda nije ovo za takve ljude, ovo je vise ako ga sviras kao filter pedalu sa povremenim naglim pokretima.
To su neki utisci...
Prekidac je toliko lagan i gotivan da mi se desava da mi ostane ukljucen wah, tako da planiram mozda da mu stavim LED diodu.. ali me ovih dana sve mrzi haha