Aleksej79ns wrote:Ali su VIBROLA kada ih popijes...karton wrote:ljudi bre, offtopic! ovo nisu pića iz '62.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Aleksej79ns wrote:Ali su VIBROLA kada ih popijes...karton wrote:ljudi bre, offtopic! ovo nisu pića iz '62.
bg011 wrote:Evo ga jedan Gibson, rucni rad. (ne znam da li je ovo postovano pre) Ovo stvarno pobenjuje sve do sada u ovoj temi.
http://www.kupujemprodajem.com/gibson-r ... d=16542689
Frajer je uzeo Harley Benton delove za 90 eura, sastavio ih, precrtao dizajn sa babine sustikle, otisao na KP i hoce da zaradi 100%. Tvrdi da je rucni rad. A kako jos uvek nije banovan sa sajta meni nikad nece biti jasno, jer sam ga prijavljivao milion puta... pa jos mogu da razumem one (R)eplike jer je kod nas to djubre legalno dokle god se prodaje kao takva a ne original, ali izgleda da moze svako da izbije ragasto, rastegne set najjeftinijih Dadaria i to mrtav ladan naziva Gibsonom.
Koliko sam ja upućen Krta iz Apatina bar godinu više nije što bi se reklo, u poslu, pravljenja gitara.nikolic025 wrote:Znam ovog lika,on je iz jednog sela,par km od Odzaka.Matorci mu rade u svabiji,pa su mu doneli te delove,vratove od gitara i ko zna sta sve,pokazao mi je sve,samo nije imao tela.Nudio mi te kineske vratove po 120E,slatko sam mu se nasmejao...Ali sto je najgore,tela jesu rucni rad Krte iz Apatina,do duse nisam sa njim pricao,ali mi je par ljudi reklo da jeste istina,pa mislim da ne lazu svi,ali znajuci njega,odneo mu je i drvo i sve,samo da mu za sto manje love odradi telo,a vrlo je moguce da je on sve to i isekao,samo da mu je namontirao majstor,jer se vidi da nema ni stomak,najjednostavnije moguce...No u to sad necu da ulazim,jer nisam siguran,ali samo je telo rucni rad,ostalo je najjeftinija kineska kopija.
makar da je crno-bela fotka...Aleksej79ns wrote:Sta on zna covek sta je magenta...
rockozaurus wrote:Ne mogu da verujem da ovo niko nije primetio:http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-5 ... id=5771379
Jedinstveni ovakav u Srbiji, Ibanez 540pmg magenta,koji je u stvari sage green...Trifun ride again...
bancika wrote:to je ibanez vibrola, vidis da ima rucicu
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest