Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
Pa cena je Gibson LP.
Cisto da ucini nekom .
Cisto da ucini nekom .
- rockozaurus
Kakav je zut,moze i "straja od jaja"...Aleksej79ns wrote:Od iste persone, steta sto nije stavio cenu.
http://www.kupujemprodajem.com/Straja-d ... d=11490648
Straja do jaja

- LifelessDead
a inace Fenderi i Gibsoni su u istom cenovnom rangu 

gibson standard nije ni do jaja ni od jaja, tako da je fer da ide glava za glavu.
Inace, rekoh da kontaktiram doticnog jer sam sumnjao da mi je kod njega vec 6+ godina pedala za koju je rekao da ce da je proda i posalje mi pare. Bejah mlad i glup, a u medjuvremenu nisam imao ni volje ni vremena da ga trazim. I jeste taj lik, samo sto kaze da je vratio ubrzo posle mom drugaru da mi je da i da je taj lik zapravo maznuo
Inace, rekoh da kontaktiram doticnog jer sam sumnjao da mi je kod njega vec 6+ godina pedala za koju je rekao da ce da je proda i posalje mi pare. Bejah mlad i glup, a u medjuvremenu nisam imao ni volje ni vremena da ga trazim. I jeste taj lik, samo sto kaze da je vratio ubrzo posle mom drugaru da mi je da i da je taj lik zapravo maznuo

-
I ti verujes Nebojsi?bancika wrote:gibson standard nije ni do jaja ni od jaja, tako da je fer da ide glava za glavu.

tvoj nije grmeo dobroMargos wrote:Eto.A ja sam moj par godina stariji model prodao za 120 evra...
A zašto na ovom dojajnom Straji opruge za tremolo stoje onako ukrivo?
izgleda da je ceo tremolo sjeban. Debela E zica mu ide po ivici vrata 
Bice da je stavio vintage style tremolo na azijski vrat i telo, pa je tih 3-4 mm negde moralo da ode

Bice da je stavio vintage style tremolo na azijski vrat i telo, pa je tih 3-4 mm negde moralo da ode
Last edited by bancika on 24 Dec 2012, 10:51, edited 1 time in total.
Strajin je samo vrat
ostalo ko zna sta

Za opruge je lako, radiće i kad su ukrivo ali zašto su žice smaknute sa vrata. 

Petar900 wrote:Strajin je samo vratostalo ko zna sta
Čivije nisu sigurno original, mislim da je cela gitara azija sem tremola, a i to je pitanje...
http://www.kupujemprodajem.com/b-h-c-ha ... id=5786676
jel "fuc fic" ono sto mislim da jeste?imam i jedan fuc fic rolandov maltene nov 1500dindzi
-
iksde @ fuc fic
Ja sam se pitao danima ...bancika wrote:http://www.kupujemprodajem.com/b-h-c-ha ... id=5786676
jel "fuc fic" ono sto mislim da jeste?imam i jedan fuc fic rolandov maltene nov 1500dindzi
A bilo me je sramota da pitam drugog , cisto da ne ispadnem glup/neobavesten .