Hvala im do neba na ovome Npr lik koji prodaje onu gitaru "kao Gibson", prodaje i onog sumnjivog žutog LP-a, itd... Još jedom, veliki plus za ovaj dodatak...
Moze da se iskljuci ta opcija i nije obavezno da imas link ka svim svojim oglasima.
Predpostavljam da su to uradili zbog prodavaca a ne kupaca.
MarkoX wrote:Sta mislite o ovome, vredi li rizikovati i kupiti? http://www.kupujemprodajem.com/Wah-over ... ter_id=140
Plasim se da pedale nisu u stanju raspada, koliko su sigurne polovne plasticne pedale? Vredi li kupiti?
Idi vidi probaj ako nisu ostecene i oces beringer, to je super kupovina ja mislim
nikolic025 wrote:Lik prodaje cak i tri kuce,jednu ne dovrsenu i dve useljive adaptirane
Nisam siguran da je on, ali ako je to taj Boza iz ZRa na kog ja mislim, on je skroz ok lik.. Stariji gospodin, bavi se muzikom ceo zhivot..
I kakve veze ima shto chovek (pre)prodaje toliko instrumenata? Gde pishe da je to nechasno? Ako se neko bavi muzikom i svaki dan dolazi u kontakt sa desetinama instrumenta i klincima koji bi da prodaju/menjaju zashto se ne bi time bavio..
Nisam nista rekao za preprodaju,i ja to radim,kad bi se nesto dobro pojavi...Nego to sto nije samo u gitarama,nego i u nekim turskim egzoticnim tamburama i kuce prodaje itd...Malo je preterano...
Jbg na forumu se raspravlja i o marljivoscu radnika u Gibson-ovoj fabrici tako da me nista ne cudi.
Mozda covek dobio kucu na pokeru i prodaje je.Mislim da je najvaznije dali je kuca original ili je Kineska.Mozda je to vintage kuca,nikad se ne zna.
Nego @nikolic -u sta ti uradi sa onim silnim Marshallima?Jesi uspeo da prodas ili sta vec?
izvini ako sam te pomesao sa nekim.