pogledaj broj oglasa lika, pa ce ti se kasti samonemanjavelimirovic wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Aster-20 ... ter_id=488
hehehhehee,kul ja sam ono jos jace od tog od tih astera prodao za 70 evra. to vredi 40
Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
- nikolic025

Lik prodaje cak i tri kuce,jednu ne dovrsenu i dve useljive adaptirane  

Moze da se iskljuci ta opcija i nije obavezno da imas link ka svim svojim oglasima.Hvala im do neba na ovome Npr lik koji prodaje onu gitaru "kao Gibson", prodaje i onog sumnjivog žutog LP-a, itd... Još jedom, veliki plus za ovaj dodatak...
Predpostavljam da su to uradili zbog prodavaca a ne kupaca.
Sta mislite o ovome, vredi li rizikovati i kupiti?
http://www.kupujemprodajem.com/Wah-over ... ter_id=140
Plasim se da pedale nisu u stanju raspada, koliko su sigurne polovne plasticne pedale? Vredi li kupiti?

Plasim se da pedale nisu u stanju raspada, koliko su sigurne polovne plasticne pedale? Vredi li kupiti?
Idi vidiMarkoX wrote:Sta mislite o ovome, vredi li rizikovati i kupiti?
sad sam listao ovaj kupujemprodajem sajt,gledao foto aparate,sajt je nebulozan,cene su vece nego novo u prodavnici

Idem sutra da probam te pedale. Ne sta da obratim paznju kod tih polovnjaka, da nisu suvise razakani?

Vidi dal potenciometri krce kad se okrecu, dal prekidaci "pale" iz prve i generalna fizicka ostecenjaMarkoX wrote:Idem sutra da probam te pedale. Ne sta da obratim paznju kod tih polovnjaka, da nisu suvise razakani?
- Hotstepper

vasko wrote:,sajt je nebulozan,cene su vece nego novo u prodavnici
- Hotstepper

Nisam siguran da je on, ali ako je to taj Boza iz ZRa na kog ja mislim, on je skroz ok lik.. Stariji gospodin, bavi se muzikom ceo zhivot..nikolic025 wrote:Lik prodaje cak i tri kuce,jednu ne dovrsenu i dve useljive adaptirane
I kakve veze ima shto chovek (pre)prodaje toliko instrumenata? Gde pishe da je to nechasno? Ako se neko bavi muzikom i svaki dan dolazi u kontakt sa desetinama instrumenta i klincima koji bi da prodaju/menjaju zashto se ne bi time bavio..
- nikolic025

Nisam nista rekao za preprodaju,i ja to radim,kad bi se nesto dobro pojavi...Nego to sto nije samo u gitarama,nego i u nekim turskim egzoticnim tamburama i kuce prodaje itd...Malo je preterano...

- Hotstepper

Ma jok... Teshka su vremena, prodajesh shta morashnikolic025 wrote:Nego to sto nije samo u gitarama,nego i u nekim turskim egzoticnim tamburama i kuce prodaje itd...Malo je preterano...
Na kraju krajeva, ako je stvar dobra, i za razumnu cenu, "bole me noge" chime se ko bavi..
Jbg na forumu se raspravlja i o marljivoscu radnika u Gibson-ovoj fabrici tako da me nista ne cudi.
Mozda covek dobio kucu na pokeru i prodaje je.Mislim da je najvaznije dali je kuca original ili je Kineska.Mozda je to vintage kuca,nikad se ne zna.
Nego @nikolic -u sta ti uradi sa onim silnim Marshallima?Jesi uspeo da prodas ili sta vec?
izvini ako sam te pomesao sa nekim.

Mozda covek dobio kucu na pokeru i prodaje je.Mislim da je najvaznije dali je kuca original ili je Kineska.Mozda je to vintage kuca,nikad se ne zna.
Nego @nikolic -u sta ti uradi sa onim silnim Marshallima?Jesi uspeo da prodas ili sta vec?
izvini ako sam te pomesao sa nekim.
- Hotstepper

Sad me podseti, jednom sam nabasao na ovaj clip, obrati pazhnju na natpis u 20oj sekundi clip-a...vlobrk wrote:o marljivoscu radnika u Gibson-ovoj fabrici ...
- mislim_stvarno

Sa halo oglasa:

Gledam halo oglase, ima zanimljivijih stvari od kupujemprodajem, a i nisu neke nebulozne cene.
Ako nekoga zanima ima '59. Bassman tweed 4x10"

U mixu za te iste pare uzmes isto to, a imas i garancijuGITARA Ibanez S320, nova, sa Dimarzio magnetima, Steves Special i humbucker from hell, 550 EUR.
Gledam halo oglase, ima zanimljivijih stvari od kupujemprodajem, a i nisu neke nebulozne cene.
Ako nekoga zanima ima '59. Bassman tweed 4x10"