Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Pa dobro... zoom pojacala su bas cenjena i trazena, tako da i ova replika verovatno nije daleko od toga.
O tome kada se proba ...........
Da, sigurno ......................
- LifelessDead
jes' vrlo argumentovana izjavavlobrk wrote:Vaze za nas ista pravila samo nama izgleda vise odgovara da kukamo po forumima nego mrdnemo dupe i nesto uradimo.

Ne bi da se ovo pretvori u licnu raspravu ali stvarno mi je malo uvredljiv tvoj nacin komunikacije.
Imam ja argumente pa ako te zanima ..................
Imam ja argumente pa ako te zanima ..................
- LifelessDead
zanima me...nemam nameru da vredjam niti se prepucavam preko foruma, samo ne volim kad neko dodje i odvali nesto bez ikakvih argumenata...
Ovo bese jednom prodavala Kcerka.. kao, prodajem pet caletovih gitara... pa neko zvao sa foruma, ono ispalo da je cerka to objavila bez znanja oca...Vaske023 wrote:Prvo pojedinacno,a sad sve od jedared![]()
http://www.kupujemprodajem.com/Komplet- ... er_id=3774
al' sad izgleda da se i tata predomislio.. mora da je Kcerka bila ubedljiva...mlogo...
Pravo zboris!
Ajd da vidimo to tvoje mrdanje dupetom vezano za tu gitaru?
Ne mislim da ti je dupe bilo vezano za gitaru pa si mrdao nego kao je tekla prica oko narucivanja.Gde je zapelo?
Imam ja tu neku svoju pricu vezanu za te stvari pa da cujemo tvoju i argumenti ce se sami pojaviti.
Ali ako moze u nekom normalnom duhu i da ne postane ovo nasa licna "VS" tema.
Evo u znak dobre volje castim jedno digitalno
a ako se sretnemo nekad imas i analogno.
Ne mislim da ti je dupe bilo vezano za gitaru pa si mrdao nego kao je tekla prica oko narucivanja.Gde je zapelo?
Imam ja tu neku svoju pricu vezanu za te stvari pa da cujemo tvoju i argumenti ce se sami pojaviti.
Evo u znak dobre volje castim jedno digitalno

U 'bem ti!
Imam i cerku i pet gitara!
Ne moram da probam pojacalo da bih konstatovao da je ruzno , i da izgleda kao da ga je pravio Grunf (nadam se da znamo ko je Grunf).vlobrk wrote:Vaze za nas ista pravila samo nama izgleda vise odgovara da kukamo po forumima nego mrdnemo dupe i nesto uradimo.
Pojacalo se treba probati pa onda suditi o njemu.Imam kuci dva handmade pojacala i skroz sam zadovoljan njima.
I nisu mi ih pravila deca vec ozbiljni majstori pa ono .......mislim da je malo preuranjen zakljucak al' dobro.
A o cenjenosti Zoom pojacala, ne bih da komentarisem ovom prilikom.
Ma to je bila fora, prodajem tatine gitare, kao ono vozila ga baba, ili lik prodaje auto sa 6 000 000 km, a kad zoves , javlja se gospodja, ti mislis super, vozila ga gospodja...dejankuki wrote:Ovo bese jednom prodavala Kcerka.. kao, prodajem pet caletovih gitara... pa neko zvao sa foruma, ono ispalo da je cerka to objavila bez znanja oca...Vaske023 wrote:Prvo pojedinacno,a sad sve od jedared![]()
http://www.kupujemprodajem.com/Komplet- ... er_id=3774
al' sad izgleda da se i tata predomislio.. mora da je Kcerka bila ubedljiva...mlogo...
Sta sve nece da rade da bi ljudi zvali, i ti ga zoves a on ti prica bajke... Kao da je nekog briga, CENA odlucuje o svemu, ali svi bi hteli da uzmu 200 eur vise..
Tebi nista osim tvog misljenja i tvoje opreme nije cenjeno tako da ............
- LifelessDead
Pa evo recimo: -normalan svet koristi Paypal da se zastiti od zloupotreba, kod nas to nema, pa moras da se znojis da li ce neko da te izradi za pare ili da li je gitara u stanju koje je navedeno i sl. No, recimo da sam nasao proverenog prodavca pa da mi to nije problem bio.vlobrk wrote:Pravo zboris!
Evo u znak dobre volje castim jedno digitalnoa ako se sretnemo nekad imas i analogno.
-posto nema Paypala, smanjena je i mogucnost izbora jer neki prodavci prihvataju samo taj sistem placanja, no ni to nije toliki problem,
-Znaci, jedini je izbor Bankarski transfer, za koji ces ovde debelo da platis, prakticno kao i za WU, bar sam ja toliko platio, drugi problem kod BT je taj sto postoji valjda jos ono ogranicenje o transferu deviza na 400eur pa su mi poslali u dva dela a da to uopste nisam znao, tako da je prodavac morao da plati tamo u njegovoj banci duplu proviziju, pa me je trazio da mu doplatim dodatnu sumu, koju sam morao da saljem u koverti opet rizikujuci da li ce to stici tamo. Moram da kazem da je lik bio korektan pa mi je ponudio i da otkazemo aukciju umesto toga, jer bi tada dobio nazad proviziju od Ebay-a, koja nije bas tako mala.
-Sledece, ovde koliko mi je poznato moras da platis dodatne dadzbine DHL-u sto u normalnom svetu nije slucaj...tamo naruce gitaru, stigne im za 2,3 dana bez i jednog dodatnog dolara,eura dadzbina. Ja sam da bi to sve izbegao trazio da mi posalje nekom najjeftinijom avionskom varijantom, iako sam platio za ekspres,...razlog za to je i taj sto se carina racuna i na shipping pa sam racunao da bi i tu bila neka mala usteda...
-i ono najvaznije, same dadzbine koje su ovde 33% od vrednosti gitare+shipping,tolike dadzbine nigde nisu, verovatno ni u Zimbabveu. Sigurno znam da Amerika,Kanada,Australija ne naplacuje apsolutno nista, ili veoma,veoma retko,to bas mora da te ukenja, ali ajde posto smo mi vezani za EU, u istoj se naplacuje 23% sto opet nije beznacajna razlika, a i EU je vece trziste i povrsinski i industrijski pa nemaju toliku potrebu ni da uvoze kao sto imamo mi. Eto to su ti neke razlike, verovatno postoji jos po neka ali pozitivna razlika u nasu korist ne postoji ni jedna, bar je ja ne znam

evo setih se sad da ne postoji EMS za Srbiju takodje, jedna smo od jedno 5 zemlalja u svetu gde ne salju...u pitanju je Japan, posto sam odatle narucivao..
Vazi ovo za pivo, izvinjavam se ako sam malo preterano reagovao

Malo si neprijatan, tako da ubuduce necu polemisati sa tobom.vlobrk wrote:Tebi nista osim tvog misljenja i tvoje opreme nije cenjeno tako da ............
vlobrk wrote:U 'bem ti!
A ovo je tvoj oglas???
E vidis, ja se stvarno secam da je ovde bio pomenut jedan oglas koji je upravo izgledao kao sto sam opisao..
"Prodajem oceve gitare".. bla bla bla... a onda je neko sa foruma zvao i ispostavilo se da tata ne zna... slika je ili ista ili vrrrrlo slicna...
ako je ovo tvoj oglas, a nisi taj lik, izvini, nisam imao nameru da vredjam, svacije je intergralno pravo da radi sa opremom sta hoce... i ne samo sa opremom... i da postavlja cene (u slucaju prodaje) koje hoce...
apsolutno... APSOLUTNO nisam hteo da prozivam nekog... samo sam eto, napomenuo da je bio takav oglas...
izvini ako sam te uvredio...
BTW, apropo cena, vec sam ovde u ovoj temi naglasio, nije budala ko trazi, budala je ko plati .. a prethodno se ne informise...
BTW2.. na sta sam potrosio svoj 3000-ti post..

jbga ajd nek ide radost...