Ja volem da krcam samo orase!sub_zer0 wrote:Draze vam je krcanje fazeva
Velika kupovina vol.3
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Velika kupovina vol.3
a jozha?sinisake wrote:Nije, doduse, u retkim trenucima, da ne gresim dusu...
Naposletku, KAD je Tocak, kralj gitare sto je sviro pjesme stare i zadavao domace zadatke, svirao pitch shifter, reci ti meni, posteno?
tocak je jako malo pedala koristio... on je bio ono gitara + amp covek...
Josip Bocek?
U, da, on ima te iritirajuce kicerske solazice.
U, da, on ima te iritirajuce kicerske solazice.
Pametnjakovic a?Ja volem da krcam samo orase!
Volim i ja neke od fazeva, ali izmedju njega i harmonije biram ovo drugo.
Normalno da nije kada tako nesto tada nije ni postojalo zato sto je digitalija.KAD je Tocak, kralj gitare sto je sviro pjesme stare i zadavao domace zadatke, svirao pitch shifter, reci ti meni, posteno?
Mene nisi uvredio, ali Duane ce nam se iznervira, i zbog Boceka i zbog Toceka...sub_zer0 wrote:
Normalno da nije kada tako nesto tada nije ni postojalo zato sto je digitalija.KAD je Tocak, kralj gitare sto je sviro pjesme stare i zadavao domace zadatke, svirao pitch shifter, reci ti meni, posteno?Bez uvrede, ali Tocak je samo jedan od gitarista, nije cak ni "nas" najbolji, niti je alfa i omega gitarskog sviranja.
Uzgred, ja zaista mislim da je Tocak najbolji srpski ROK gitarista kog sam cuo. (Al' nisam Tocka zato pomenuo, nego zbog koleze Dvejna, zayebancija i to, niko nije reko da je Tocak bog gitare)
Last edited by sinisake on 29 Apr 2009, 12:28, edited 1 time in total.
Pa zar nije Clapton bog???sinisake wrote:Mene nisi uvredio, ali Duane ce nam se iznervira, iz zbog Boceka i zbog Toceka...sub_zer0 wrote:
Normalno da nije kada tako nesto tada nije ni postojalo zato sto je digitalija.KAD je Tocak, kralj gitare sto je sviro pjesme stare i zadavao domace zadatke, svirao pitch shifter, reci ti meni, posteno?Bez uvrede, ali Tocak je samo jedan od gitarista, nije cak ni "nas" najbolji, niti je alfa i omega gitarskog sviranja.
![]()
Uzgred, ja zaista mislim da je Tocak najbolji srpski ROK gitarista kog sam cuo. (Al' nisam Tocka zato pomenuo, nego zbog koleze Dvejna, zayebancija i to, niko nije reko da je Tocak bog gitare)
Ne, Jeff Beck je bog. 
Nope!
Ritchie Blackmore je
Ritchie Blackmore je
Yeah Bek.
A sto se tice najboljeg srpskog rok gitariste, si cuo za Aleksandra Zivojinovica?
A sto se tice najboljeg srpskog rok gitariste, si cuo za Aleksandra Zivojinovica?
Jok, bogami, nisam... To onaj iz Generacije 5?
Last edited by sinisake on 29 Apr 2009, 12:40, edited 1 time in total.
- rock action
A, taj...
Svejedno, nisam slusao taj bend.
Svejedno, nisam slusao taj bend.
- rock action
sto bre?
Pa ne znam... Treba da preslusam?
Sto se nas juznije tice...
Mislim da mi imamo prilicno jasnu situaciju po pitanju "kitaristo montenegrino numero uno"...
Mr. Shule Jovovic - Piva Jazz Band
http://www.youtube.com/watch?v=fznesk9dI9k

Mislim da mi imamo prilicno jasnu situaciju po pitanju "kitaristo montenegrino numero uno"...
Mr. Shule Jovovic - Piva Jazz Band
http://www.youtube.com/watch?v=fznesk9dI9k