Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
henk

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by henk » 02 Dec 2011, 22:36

LifelessDead wrote:pa dobro ne tvrdi covek da je Fender u pitanju, sad koje je godiste i gde je proizvedena to moze samo da se nagadja...
Čovek ne tvrdi, ali prepoznatljivo stilizovani logo na glavi džitre ipak bi trebalo nešto da govori...

Milanares

Post by Milanares » 02 Dec 2011, 22:59

http://www.kupujemprodajem.com/Stratoka ... id=5769887

"electric guitar" na headstocku :) nice touch...

komil

Post by komil » 03 Dec 2011, 09:18

jagoda wrote:"Izuzetna stara gitara, koju treba probati, cuti i uporediti sa bilo kojim Fenderom nove generacije! Retko ko je imao priliku da drzi u rukama ovakav instrument! !!"
Vrat izgleda zaista matoro, a telo novo. Moguće je da su neki delovi zaista iz 69. Nagađam.

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 03 Dec 2011, 11:21

Milanares wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Stratoka ... id=5769887

"electric guitar" na headstocku :) nice touch...
Eh te gitare iz medijapana :bambi:

Milanares

Post by Milanares » 03 Dec 2011, 17:40

E paj sad ovu pricu:
Postavio ja gitaru da prodam na KP, proslo par dana i pise mi lik, Richard, englez neki, pita za stanje djitre ovo ono, ja mu odgovorio kako sta i stize mi mail:

Hello Milan,

I'm glad to read from you.I'm from United Kingdom and I accepted the price.The Guitar was needed by one of our branch Church for the media uses in Nigeria (Postal Code: 23439) and i wish to have a good deal with you.
Please calculate the shipping cost of the Guitar to Nigeria through Post Standard Mail for delivery and let me know the overall cost to be paid to your bank account.

i hope to read from you soon..

Best regards,
Richard

e sad dal oce da me zavrne na foru "poslo si gitaru raspadnutu evo ti je nazad, vracaj pare" ili oce da se dokopa broja mog deviznog racuna pa da neke mahinacije po netu radi s'njim :?:
Ne znam sta je, al' ako neko ima ideju ili slicno iskustvo, feel free to comment :)

fattwang

Post by fattwang » 03 Dec 2011, 17:58

Milanares wrote:... Richard, englez neki....Church for the media uses in Nigeria....
Ignoriši ga, ako hoćeš da se dopisuješ sa njim kaži da si gitaru upravo prodao.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 03 Dec 2011, 18:17

Isti mail je vec stizao nekome sa foruma, ne secam se tacno kome :)

Tenji

Post by Tenji » 03 Dec 2011, 18:22

Bilo je vec to sa Nigerijom, prevara.

eg303

Post by eg303 » 03 Dec 2011, 18:34

E, a šta je to bilo sa ti Nigerijcem, propustio sam tu epizodu, pričajte... :kokice:

Haralampije

Post by Haralampije » 03 Dec 2011, 18:43

Bogata zemlja ta Nigerija,do sada su razni Nigerijci,tacnije udovice preko mene htele da izvrse transakciju,pa brat bratu,barem 4 milijarde dolara sa racuna njihovih pokojnih muzeva. :XD:

nebojsak

Post by nebojsak » 03 Dec 2011, 19:33

Napredovali su, sad rade preko Ričarada™, ranije su bili penzionisana vojna lica direkt iz Lagosa.

ApplePie

Post by ApplePie » 03 Dec 2011, 20:12

Milanares wrote:E paj sad ovu pricu:
Postavio ja gitaru da prodam na KP, proslo par dana i pise mi lik, Richard, englez neki, pita za stanje djitre ovo ono, ja mu odgovorio kako sta i stize mi mail:

Hello Milan,

I'm glad to read from you.I'm from United Kingdom and I accepted the price.The Guitar was needed by one of our branch Church for the media uses in Nigeria (Postal Code: 23439) and i wish to have a good deal with you.
Please calculate the shipping cost of the Guitar to Nigeria through Post Standard Mail for delivery and let me know the overall cost to be paid to your bank account.

i hope to read from you soon..

Best regards,
Richard

e sad dal oce da me zavrne na foru "poslo si gitaru raspadnutu evo ti je nazad, vracaj pare" ili oce da se dokopa broja mog deviznog racuna pa da neke mahinacije po netu radi s'njim :?:
Ne znam sta je, al' ako neko ima ideju ili slicno iskustvo, feel free to comment :)
Uvali ti lazni ček, bilo je o tome na temi, možeš da ga vozaš malo i prepadaš wire transferom :)

Bozha

Post by Bozha » 03 Dec 2011, 20:15

Budi ljubazan, deluj naivno i inZistiraj na Western Unionu! 8)
Last edited by Bozha on 03 Dec 2011, 20:17, edited 1 time in total.

jagoda

Post by jagoda » 03 Dec 2011, 20:16

Stara fora.
Bilo je reci o tome na forumu ranije, cini mi se.
Mozda gresim u nekim detaljima, ali ide otprilike ovako:

Ti mu das broj racuna, i on ti uplati pare.
Dakle, ti si pare vec dobio.
Naravno, zadovoljan si , i saljes mu gitaru.
Medjutim, banka posle 10-15 dana uocava neku neregularnost ( nemam pojma tacno sta, cek je bio falsifikovan ili tako nesto, uglavnom
uplata nije ok) i od TEBE trazi da vratis pare. Ti kazes da nisi nista kriv , i bunis se sto je banka uopste prihvtila uplatu. Banka ti kaze da oni nisu nista
krivi i da ti njima lepo vratis pare, ili ce da te tuze i jos ce da te optuze da si ti to sve namerno uradio u dogovoru sa Nigerijcem/Englezom.
Uglavnom, bez gitare si vec ostao, a pare ces da vratis pre ili kasnije.
Dakle: Nemoj da mu dajes broj racuna niti bilo kakve druge podatke, 100% je u pitanju pokusaj prevare.

luci

Post by luci » 03 Dec 2011, 21:33

mislim da ce ta prica na kraju ici ovako: ti mi delujes kao posten covek, ja imam nasledstvo od milijadu dolara, ti ih primi na svoj racun, pebaci ih meni, pa cu ti ja za uzvrat dati jedan jako dobar procenat, ali avaj ja sad nemam novaca da pokrenem ostavinu pa ako bi mi ti mogao poslati 100, 200, 500 evra da ja to odradim pa cu ja tebi dati milionce...

u svakom slucaju ignorisi, nemoj slucajno slati gitaru ili primati uplatu... najbolje ce neko iz nigerije kupovati gitau iz srbije..

Locked