Čovek ne tvrdi, ali prepoznatljivo stilizovani logo na glavi džitre ipak bi trebalo nešto da govori...LifelessDead wrote:pa dobro ne tvrdi covek da je Fender u pitanju, sad koje je godiste i gde je proizvedena to moze samo da se nagadja...
Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa
http://www.kupujemprodajem.com/Stratoka ... id=5769887
"electric guitar" na headstocku
nice touch...
"electric guitar" na headstocku

Vrat izgleda zaista matoro, a telo novo. Moguće je da su neki delovi zaista iz 69. Nagađam.jagoda wrote:"Izuzetna stara gitara, koju treba probati, cuti i uporediti sa bilo kojim Fenderom nove generacije! Retko ko je imao priliku da drzi u rukama ovakav instrument! !!"
Eh te gitare iz medijapanaMilanares wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Stratoka ... id=5769887
"electric guitar" na headstockunice touch...

E paj sad ovu pricu:
Postavio ja gitaru da prodam na KP, proslo par dana i pise mi lik, Richard, englez neki, pita za stanje djitre ovo ono, ja mu odgovorio kako sta i stize mi mail:
Hello Milan,
I'm glad to read from you.I'm from United Kingdom and I accepted the price.The Guitar was needed by one of our branch Church for the media uses in Nigeria (Postal Code: 23439) and i wish to have a good deal with you.
Please calculate the shipping cost of the Guitar to Nigeria through Post Standard Mail for delivery and let me know the overall cost to be paid to your bank account.
i hope to read from you soon..
Best regards,
Richard
e sad dal oce da me zavrne na foru "poslo si gitaru raspadnutu evo ti je nazad, vracaj pare" ili oce da se dokopa broja mog deviznog racuna pa da neke mahinacije po netu radi s'njim
Ne znam sta je, al' ako neko ima ideju ili slicno iskustvo, feel free to comment
Postavio ja gitaru da prodam na KP, proslo par dana i pise mi lik, Richard, englez neki, pita za stanje djitre ovo ono, ja mu odgovorio kako sta i stize mi mail:
Hello Milan,
I'm glad to read from you.I'm from United Kingdom and I accepted the price.The Guitar was needed by one of our branch Church for the media uses in Nigeria (Postal Code: 23439) and i wish to have a good deal with you.
Please calculate the shipping cost of the Guitar to Nigeria through Post Standard Mail for delivery and let me know the overall cost to be paid to your bank account.
Best regards,
Richard
e sad dal oce da me zavrne na foru "poslo si gitaru raspadnutu evo ti je nazad, vracaj pare" ili oce da se dokopa broja mog deviznog racuna pa da neke mahinacije po netu radi s'njim

Ne znam sta je, al' ako neko ima ideju ili slicno iskustvo, feel free to comment

Ignoriši ga, ako hoćeš da se dopisuješ sa njim kaži da si gitaru upravo prodao.Milanares wrote:... Richard, englez neki....Church for the media uses in Nigeria....
- Guitar_thrill
- MF veteran
Isti mail je vec stizao nekome sa foruma, ne secam se tacno kome 

Bilo je vec to sa Nigerijom, prevara.
E, a šta je to bilo sa ti Nigerijcem, propustio sam tu epizodu, pričajte... 

- Haralampije
Bogata zemlja ta Nigerija,do sada su razni Nigerijci,tacnije udovice preko mene htele da izvrse transakciju,pa brat bratu,barem 4 milijarde dolara sa racuna njihovih pokojnih muzeva. 

Napredovali su, sad rade preko Ričarada™, ranije su bili penzionisana vojna lica direkt iz Lagosa.
Uvali ti lazni ček, bilo je o tome na temi, možeš da ga vozaš malo i prepadaš wire transferomMilanares wrote:E paj sad ovu pricu:
Hello Milan,
Best regards,
Richard
e sad dal oce da me zavrne na foru "poslo si gitaru raspadnutu evo ti je nazad, vracaj pare" ili oce da se dokopa broja mog deviznog racuna pa da neke mahinacije po netu radi s'njim![]()

Budi ljubazan, deluj naivno i inZistiraj na Western Unionu! 

Last edited by Bozha on 03 Dec 2011, 20:17, edited 1 time in total.
Stara fora.
Bilo je reci o tome na forumu ranije, cini mi se.
Mozda gresim u nekim detaljima, ali ide otprilike ovako:
Ti mu das broj racuna, i on ti uplati pare.
Dakle, ti si pare vec dobio.
Naravno, zadovoljan si , i saljes mu gitaru.
Medjutim, banka posle 10-15 dana uocava neku neregularnost ( nemam pojma tacno sta, cek je bio falsifikovan ili tako nesto, uglavnom
uplata nije ok) i od TEBE trazi da vratis pare. Ti kazes da nisi nista kriv , i bunis se sto je banka uopste prihvtila uplatu. Banka ti kaze da oni nisu nista
krivi i da ti njima lepo vratis pare, ili ce da te tuze i jos ce da te optuze da si ti to sve namerno uradio u dogovoru sa Nigerijcem/Englezom.
Uglavnom, bez gitare si vec ostao, a pare ces da vratis pre ili kasnije.
Dakle: Nemoj da mu dajes broj racuna niti bilo kakve druge podatke, 100% je u pitanju pokusaj prevare.
Bilo je reci o tome na forumu ranije, cini mi se.
Mozda gresim u nekim detaljima, ali ide otprilike ovako:
Ti mu das broj racuna, i on ti uplati pare.
Dakle, ti si pare vec dobio.
Naravno, zadovoljan si , i saljes mu gitaru.
Medjutim, banka posle 10-15 dana uocava neku neregularnost ( nemam pojma tacno sta, cek je bio falsifikovan ili tako nesto, uglavnom
uplata nije ok) i od TEBE trazi da vratis pare. Ti kazes da nisi nista kriv , i bunis se sto je banka uopste prihvtila uplatu. Banka ti kaze da oni nisu nista
krivi i da ti njima lepo vratis pare, ili ce da te tuze i jos ce da te optuze da si ti to sve namerno uradio u dogovoru sa Nigerijcem/Englezom.
Uglavnom, bez gitare si vec ostao, a pare ces da vratis pre ili kasnije.
Dakle: Nemoj da mu dajes broj racuna niti bilo kakve druge podatke, 100% je u pitanju pokusaj prevare.
mislim da ce ta prica na kraju ici ovako: ti mi delujes kao posten covek, ja imam nasledstvo od milijadu dolara, ti ih primi na svoj racun, pebaci ih meni, pa cu ti ja za uzvrat dati jedan jako dobar procenat, ali avaj ja sad nemam novaca da pokrenem ostavinu pa ako bi mi ti mogao poslati 100, 200, 500 evra da ja to odradim pa cu ja tebi dati milionce...
u svakom slucaju ignorisi, nemoj slucajno slati gitaru ili primati uplatu... najbolje ce neko iz nigerije kupovati gitau iz srbije..
u svakom slucaju ignorisi, nemoj slucajno slati gitaru ili primati uplatu... najbolje ce neko iz nigerije kupovati gitau iz srbije..