I ja sam se malo pogubio.Hotstepper wrote:Chekaj Baba... ti si od mini pedalboarda napravio josh minimalniji??!![]()

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
I ja sam se malo pogubio.Hotstepper wrote:Chekaj Baba... ti si od mini pedalboarda napravio josh minimalniji??!![]()
Mhm...a kad ce vishe ti snimci Aggressor-a?Dersu Uzala wrote:I to ne jednu. Elem, nije do pedala, ili Mese. Toncina je u glavi, onda samo nadjes uredjaj koji to moze da reprodukuje. Poenta je da ovi hobisti nemaju nikakav ton u glavi (niti materijal za album) vecma kupuju pedale zarad jedine satisfakcije da se negde okace i pokazu kako je imaju. Onda obicno sledi nesuvisli ton snimljen preko cell-phone kamere, a o muzici i da ne pricam. Kapiras?dweezil wrote:...Jedino @Dersuu ne treba on ima Mesu...
Some of us can actually play. And compose.
Voleo bih i ja da cujem.Cortex wrote:...a kad ce vishe...
Jeste.Funkomat wrote:I ja sam se malo pogubio.Hotstepper wrote:Chekaj Baba... ti si od mini pedalboarda napravio josh minimalniji??!![]()
Cujemo se krajem meseca, taman treba da donesem djitru na setap.+Hopkins+ wrote:Kill surf city wrote:Veri najs, matori.![]()
Svrati do Hrama opet da se pričestiš, da se zezamo malo, biće nekih noviteta uskoro i tako...
Ako ti tako kazes...Baba Slim wrote: Valjda ću se sada smiriti. Tj, još samo da napravim BluesBreaker-a i Muff-a kao tvog. Onda stvarno više nemam ideja.
Baba Slim wrote: Valjda ću se sada smiriti.
Funkomat wrote: Ako ti tako kazes...![]()
Baba Slim wrote:Jeste.Funkomat wrote:I ja sam se malo pogubio.Hotstepper wrote:Chekaj Baba... ti si od mini pedalboarda napravio josh minimalniji??!![]()
@Funk, ti si upućen u priču, i na kraju ispada da ipak nisam odustao od koncepta ''dva boarda''.
![]()
![]()
Valjda ću se sada smiriti. Tj, još samo da napravim BluesBreaker-a i Muff-a kao tvog. Onda stvarno više nemam ideja.
Hahahahahaha....majtimika wrote:brate
Moguće, sve je moguće...majtimika wrote:kontam da bi sledeci logican korak bio da batalis sve pedale, i postanes TROOO
Taj rad... Dodaj tome još boost i dve modulacije (što smatram da nije nikakva ekstravagancija), i to je moj trenutni setup. Za mene je to optimum, shodno potrebama bendova u kojima sviram, naravno.Funkomat wrote:Ja sam pokusavao neko vreme, dao sve od sebe ali zakljucio da ne mogu nikako sa manje od pet pedala...![]()
wah-drajv-faz-delay-stimer
Kod kuce retko kad koristim pedale ali sa bendom nema svirke bez ovih pet.
Pa ono...Baba Slim wrote:dve modulacije (što smatram da nije nikakva ekstravagancija)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest