Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Nego, da vidim kakvo je stanje posle "cepanica incidenta"
Da li bi i dalje kupovali pedale i sl pouzecem preko oglasa?
Ja sam uzimao pojacalo i neke delove za bajs, nisam se tripovao, sada, ako bih nesto uzimao, mislim da bi morala da bude licna razmena.

Da li bi i dalje kupovali pedale i sl pouzecem preko oglasa?
Ja sam uzimao pojacalo i neke delove za bajs, nisam se tripovao, sada, ako bih nesto uzimao, mislim da bi morala da bude licna razmena.
ovaj je cepanicu platio uplatnicom unapred (stupid)...ako ide pouzecem imas makar adresu na kojoj mozes da nadjes zlikovca
- mislim_stvarno
kako sam ja citao, nije. Bila je zapakovana u kutiju, umotana, on je dao pare kuriru i tek tada otvorio, a onda probao da zove i trazi pare od kurira, ali nista...
turci, vratite se!ali su i u policiji isprva bili nezainteresovani za moj slučaj. Rekli su mi : Zašto kupuješ preko Interneta"
Jbga... i ja sam bio prevaren... i pokusao svaata, na kraju je ispalo, tuzi ga... ako mozes da dokazes.. nema od toga nista, mislim od pomoci policije kad je zakon kakav je.
Ako je tako, onda je to muljaz sa postom/post expressom, zamisli da ja udjem u postu, predam im ciglu i kazem da to vredi 11.000 din, pa ko bi to primio? Taj lik je znao tog kurira, i pretpostavljam da su to radili neko vreme.mislim_stvarno wrote:kako sam ja citao, nije. Bila je zapakovana u kutiju, umotana, on je dao pare kuriru i tek tada otvorio, a onda probao da zove i trazi pare od kurira, ali nista...
E sad, sa druge strane, ako je uplatio unapred, to mu je sledovalo pre ili kasnije, a ovaj nije ni morao da se trosi da mu salje drvo, osim neke moralne poruke, kao ,,evo ti balvan, balvane!"
- mislim_stvarno
znam, mnogo stvari tu smrdi... Ali sa druge strane, ne secam se da su mi kuriri (aks i sl) proveravali sta saljem. Boli ih patka, bitno je samo da popunis onu njihovu 'artiju, i ostalo ih zabole.
Ortaka su preveslali na tu foru da uplati postom, pa nije dobio nista. Ovo sto mu je poslao balvan, opet, nema logike, koji mu je slao bilo sta, ono, zahebao sam te za kintu, ali evo ti uspomena na to kako si ispao glup...
Ortaka su preveslali na tu foru da uplati postom, pa nije dobio nista. Ovo sto mu je poslao balvan, opet, nema logike, koji mu je slao bilo sta, ono, zahebao sam te za kintu, ali evo ti uspomena na to kako si ispao glup...
Мислим да су мени ови из Пост Експреса увек гледали шта шаљем, а АКС никад. А можда није до политике фирме него до тога ко је колико савестан на послу.
Ima na nekom drugom forumu poveca tema a vezana za kurire. Lm, problem moze da nastane ako kazes kuriru sta saljes u stilu "aj malo pripazite, saljem lap/mob/itd pa nemojte bas da ga bacate po kombiju itd".
Uglavnom, ako si na strani posiljaoca ili primaoca, a zavrnu te, mislim da mozes da se pozdravis. Osim ako ne osiguras posiljku na vrednost a to kosta i kosta.
Ja nisam imao nikakva negativna iskustva sa kuririma tako da ne mogu nista lose reci o istim. Samo prenosim ono sto su drugi pisali.
Uglavnom, ako si na strani posiljaoca ili primaoca, a zavrnu te, mislim da mozes da se pozdravis. Osim ako ne osiguras posiljku na vrednost a to kosta i kosta.
Ja nisam imao nikakva negativna iskustva sa kuririma tako da ne mogu nista lose reci o istim. Samo prenosim ono sto su drugi pisali.
ako je vec zapakovano kad dodju nikad nisu terali da otvorim, samo pitaju sta je...ne verujem da kuriri imaju veze sa tim.
A za ovo sam mislio da je vec uplatio posto sam nesto cuo da ga trazi po broju racuna...ako placas preko kurira valjda imas i adresu kome placas, ne samo broj racuna.
A za ovo sam mislio da je vec uplatio posto sam nesto cuo da ga trazi po broju racuna...ako placas preko kurira valjda imas i adresu kome placas, ne samo broj racuna.
Mora da ima adresa,meni kuriri donose pare kući...bancika wrote:ako je vec zapakovano kad dodju nikad nisu terali da otvorim, samo pitaju sta je...ne verujem da kuriri imaju veze sa tim.
Posiljke MORAJU da se otvaraju, secate se antraksa? E, pa od tad je procedura, ako tebe nisu terali, otvarali su oni sami posle, jednostavno moraju. Jer u suprotnom, na stranu sa antraksom, sta me sprecava da nekome posaljem pastetu?bancika wrote:ako je vec zapakovano kad dodju nikad nisu terali da otvorim, samo pitaju sta je...ne verujem da kuriri imaju veze sa tim.
Mora biti i adresa, mada dostava novca na istu nije obavezna.
Ja sam slao bezbroj puta post expresom, ni jednom nisu proverili sta je unutra.
Sem ako zena prvo uzme moju kutiju, ispred mene upakuje, oblepi, obelezi sve zive gluposti pa kasnije otpakuje da vidi da nisam lagao.
Jok.bg011 wrote:ako tebe nisu terali, otvarali su oni sami posle,
Sem ako zena prvo uzme moju kutiju, ispred mene upakuje, oblepi, obelezi sve zive gluposti pa kasnije otpakuje da vidi da nisam lagao.