jednu letvicu preko koje ide kabelDriver wrote: I na kraju jedan ultra- mikro bord sa pedalama koje koristi Angus Jang

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
jednu letvicu preko koje ide kabelDriver wrote: I na kraju jedan ultra- mikro bord sa pedalama koje koristi Angus Jang
da se u hodniku u potenciometar za sijalicu ugradi gainGuitar_thrill wrote:jednu letvicu preko koje ide kabelDriver wrote: I na kraju jedan ultra- mikro bord sa pedalama koje koristi Angus Jang
Na ovaj mozes i telefon da prikljucis, pa na svici mogu da te zovu na fixni, da vide kad pocinjes!dweezil wrote:
Jednu kartonsku kutiju na koju ce samo izbushiti 2 rupe i provuci kabal, a na kutiji napisano "moJo"Guitar_thrill wrote: jednu letvicu preko koje ide kabel
Koji to sto "ne vezbaju dovoljno" imaju vrhunsku muziku?sinisake wrote:A, doktore, el pricamo o muzici ili o tehnici? Cesto ti sto ne vezbaju dovoljno prave vrhunsku muziku... Naravno, jos cesce prave shit, jer ne moze svaka gologuzija da napravi hit, ali to ne zavisi od vedzbe, zar ne?nego li vežbati na intrumentu of choice
A snobizma je previse, jasta, muzike premalo, para jos manje, i tako...![]()
pa to je ozbiljna opremaMUzzY wrote:HehSimpa karta. Veoma solidna za te pare. Respect ce biti kad pribavim http://www.apogeedigital.com/products/ensemble.php
I to fan pit babySolomoon wrote:respect za kartu
Btw, to je za sad najbolji lanac efekata koji sam cuo. Sa bendom sam skoro snimao neke pesme, donosio sam svoju glavu, Peavey 6505, imali smo 2 keba - jedan matori 1960b i ovaj Peavey sa Sheffieldima, bilo je tu 5+ mikrofona, ostale pica-boce™... Softverske emulacije zvuce bar 5x bolje od onoga sto smo mi usnimili, bar za ziku koju smo mi snimali, dakle, british voiced mid to high gain. Prosto neverovatno, a softver je manje vise besplatan. Absolutno mi je sad jasan koncept AxeFx i zasto je dvojka rasprodata za sledecih par godina unapred. Kad zavrsimo sve, stavicu snimke sa hard i soft varijantom pa procenite sami. Za live mi nema neke dvojbe, osim ako su male svirke zbog gabarita pojacala i kutije, ali za snimanje, pogotovu u kucnim uslovima je revolucija. Respect!MUzzY wrote:Kad smo kod lanca efekata, ovo je moj(na drugom kraju kabla je gitara
)
Uploaded with ImageShack.us
Nadje se ponekad i wah ispred (trenutno docin bad horsie2)...
Samo zato što niste imali dobru opremu za snimanje. 2 skupa mikrofona i dva dobra lampaška preampa u konzolu, ne može ni da se uporedi sa tim programima. Nadam se da ćeš jednom imati prilike da snimaš na takvoj opremi pa da čuješ razliku. Btw, za muziku koju ti sviraš, tj bar ono što sam video na forumu, softveri su poslednja stvar preko koje bi trebao da snimaš, hehehe. Trebaju ti dva Marshalla koja ćeš da povežeš na dve 412 kutije, wah wah i buster za solijaneDrGreenthumb wrote:[Softverske emulacije zvuce bar 5x bolje od onoga sto smo mi usnimili
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest