Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
svaka cast za mxr 

na fx loop nemoj kaciti dist/drive..a ni taj noise supressor..to je za delay, reverb i sl..
kompresor, dist pa noise supressor..
nisu mi sve pedale tu..stavicu sledece nedelje full varijantu..

za dist/drive to znam,sound like shitSolomoon wrote:na fx loop nemoj kaciti dist/drive..a ni taj noise supressor..to je za delay, reverb i sl..

ahm,ok.
gde si uzeo te kablice sa jackom "pod uglom od Pi/2 rad " ?
i da ,gde ima da se kupi onaj kabl koji mi omugucava napjanje vise pedala preko jednog adaptera?
Hvala

- mislim_stvarno
matori, cestitke na prinovama
ja sam ovakve sarene kablice, samo krace sa jackom pod uglom kupovao u silkenu u bgu, a mislim da daisy chain moras sam da pravis, da niko ne prodaje to posebno (bar nisam video). Ove patch kablice mozes da nadjes u svakoj prodavnici elektronskih komponenti...

ja sam ovakve sarene kablice, samo krace sa jackom pod uglom kupovao u silkenu u bgu, a mislim da daisy chain moras sam da pravis, da niko ne prodaje to posebno (bar nisam video). Ove patch kablice mozes da nadjes u svakoj prodavnici elektronskih komponenti...
hvala
pa ja mislim da je bila vec diskusija ,i da se vrtelo po oglasima,cak da je bila diskusija kako je precenjeno i da je bilo u nekoj radnji po jeftinijoj ceni,misim to su secanja ali ono. hvala za informacije 

- nikolazmaj

Evo i ja da se pohvalim svojim skromnim chainom.

jos samo da zamenis taj metal zone ,da uzmes neki pristojan dist i imas sve sto ti treba,inace svaka cast za sve ostalo. 

- nikolazmaj
Hvala.Born_Dead wrote:jos samo da zamenis taj metal zone ,da uzmes neki pristojan dist i imas sve sto ti treba,inace svaka cast za sve ostalo.
Inace, imas li neki predlog?
Dok to tebi odgovara ne treba da menjas
- nikolazmaj
Meni ona jeste ok, ali mislim da ima i boljih... Nego mi se boss oblik pedale fantasticno uklopio u ceo board (kao sto se vidi i na slici) pa sam zato uzeo ovu pedalu. 

ti sareni kablovi? to imas gde oces..oko 100 din komad..mislim da je pakovanje od 7 kom.Born_Dead wrote:gde si uzeo te kablice sa jackom "pod uglom od Pi/2 rad " ?
i da ,gde ima da se kupi onaj kabl koji mi omugucava napjanje vise pedala preko jednog adaptera?
Hvala![]()
![]()
taj kabal za vise pedala imas u mitrosu..mislim da je hiljadu-dve..ali mislim da moras da imas jedan izvor napajanja (znaci napajanje), ne mozes preko adaptera..
Digitech SC-2 mozda ili TL-2 ako bas oces pedal to the metal 

- nikolazmaj
Imao sam iskustva sa obe, nisam nesto preterano odusevljen...Solomon wrote:Digitech SC-2 mozda ili TL-2 ako bas oces pedal to the metal
bolje su od metalzone
jesi li probo EHX metal muff ?