bg011 wrote:...Sta sam uopste lose rekao, samo se zezam malo, a ovaj mi kaze da ,,ne prdim", ti mi kazes da drkam, vi ste bas neko prijateljski nastrojeno drustvo! I vrlo
Hehe, bg11, još nisi provalio "zajednički" duh ove zajednice?

Ono kada svi krenu na tebe ČOPORATIVNO? Bez obzira zamerio se nekome od njih ili samo jednom?
Ehhh ... složna su ovo braća, tj. složna zajednica.
Btw. upadam onako trolovski jer nisam ni pratio komentare, ali ima ovde prodavaca i stolara (ops. lutiera u svojoj branši), u toj meri da čak i prednjače. Heh, ima i onih lukavijih, koji dodju u specifičnu temu, zalepe sliku pedale ili gitare recimo, nahvale to kao da donosi kišu u sušnom periodu, još se požale kako su teškom mukom do instrumenta došli, kako su ga želeli, kako zvuči baš onako kako oni žele (obavezno naglase ono: VINTAGE),. .. a već sutra u oglasima.

To je to, sezona lova na veverice, pa koja se upeca. Mora se tumarati redovno po svim forumima, oglasima .... kriza, nema narod love a hteo bi vrhunsku opremu na mućku ...
Ajd poz, i manje nervoze, čopor se ne pobedjuje tako lako! Trrebaju godine iskustva, par banova pride, čvrsti stavovi, i td.