Ne mogu vise da gledam tog Bassmana i tu djitricu (znas da se u Srbijici uspeh ne prasta ™), izazivaju zavis'.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Brate mogli bi da se organizujemo za neko probanje, vrlo rado bih ovu tvoju overdrazhesnu opremu isprobao, a i tog RAt-a ajdeKill surf city wrote: Cortex, treba da nabavis stariji rat (ja slucajno preferiram turbo = led kliping, nije bilo tako kad sam ga kupio), ustekas u namunjeno lampasko pojacalo, i sve ce biti jasno. Jedino moze da ti se ne svidi, ja ga svakako ne koristim da 'imitiram' marshalla ili tako nesto. Ali nista od high gain pedala nema takvu definiciju i muda (govorim o turbo modelu, znam da se nekim ljudima regularni cini 'tanak'), najbolje radi sa ostalim gain pedalama ,u mixu dobro stoji , i uvek ces se cuti. Ono, ne bih nesto smarao sa licnim utiscima, treba probati u pravim uslovima. Ja jurim jos jedan stari Turbo, ako neko kupi DE Rocket jedared, mozda i odradim to.
Tek kasnije sam citao da su Turbo koristili neki od mojih omiljenih muzicara, od Sonic Youth do My Bloody Valentine. Sljaka provereno od sirovijeg bluesa do wall of sound ekskurzija, klasika, voli druge efekte u lancu, i to je to.
sinisake wrote: Ne mogu vise da gledam tog Bassmana
Bas to mi i treba !dweezil wrote: ponasa se negde izmedju compresora i boostera
Duane wrote:nikad neću provaliti šta radi taj kompresor... just cant hear it
Stavi mu blend kontrolu...Duane wrote:nikad neću provaliti šta radi taj kompresor... just cant hear it
probaj neki manje suptilan. Ja sam svojevremeno pravio ross comp koji je 99% isti kao dyna comp i on je dosta primetniji, pogotovo kada nabudzis sustain. Meni nije bilo previse interesantno posto volim "prirodnu kompresiju" koju dobijes kad pojacalo udje u overdrive, pa sam ga prodao na ebay.Duane wrote:nikad neću provaliti šta radi taj kompresor... just cant hear it
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest