Koji si ti car.
Odakle ti sad taj Carl Martin?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Naravno, i ne treba bezati od toga, ali treba imati na umu da klonovi nemaju neku preprodajnu vrednost, to je jednostavno cinjenica. Najbolje je sam praviti, ili uzimati od ljudi koje dobro znas, ili si se uverio da rade valjano.Baba Slim wrote: Ja ne bežim od klonova jer sam se na gomili primera uverio da klon opušteno može da radi kao i original
Znam, znam. Samo nek kruze pedale po forumu.Baba Slim wrote: P.S. Cool Cat je tvoj.
Sve si u pravu, uvek je tako bilo.Funkomat wrote:Ma i treba imati, isprobavati i menjati gomilu pedala dok se ne nadje ono sto coveku u potpunosti odgovara (ako tako nesto uopste postoji) nego mi smesno sto ti svaki put dodjes sa potpuno izmenjenim setapom i "ovaj je pravi" stavom.
Funkomat wrote:Znam, znam. Samo nek kruze pedale po forumu.
Meni za sada radi posao dobro. Vidiš, to je jedino gde sam prećutno ostavio prostora za izmenu, odn. uprgrade. Ali više bih pre toga voleo da kupim neki bolji mic za pojačalo, recimo 57-cu ili daj-Bože-jednog-dana Betu kao Nemanjinu. I to je onda zaista to.Funkomat wrote:Inace, cudi me da ti taj stimer radi posao. Neam nista protiv berindzera ali taj stimer je stvarno los.
Da bi se uklopio morao sam danas da odem kod drugara koji je pravio board da skrati tu platformu za nekoliko cm, jer je Morli preširok za onaj prostor na kome je stajao VOX. Ali sada je sve na mestu, kako treba.Funkomat wrote:...Morli se lepo uklopio u velicinu borda.
Baba Slim wrote: Sve si u pravu, uvek je tako bilo.
Samo, sada stvarno imam osećaj da je dosta. Sveo sam setup na APSOLUTNI minimum (za mene naravno) sa kojim mislim da mogu da odradim svirku, i to je to. Koliko god možda nekome zvučalo preterano ili nemalo smisla, sada sam stvarno umoran od cele priče sa opremom, i imam osećaj da moram neko vreme totalno da iskuliram od svega toga, i da mi jedina briga bude koje žice da kupim, ništa teže od toga.
Nadaj seBaba Slim wrote:Neko duuuuuuze vreme...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest