Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
doyle777

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by doyle777 » 22 Dec 2011, 14:39

MetalFunk wrote:
doyle777 wrote:Socijalizam, komunizam, anarhizam, demokratija... Isto je to. :bambi:
lol Nije. Anarhizam je uljez.
MetalFanče, I was being sarcastic... Al' znam na šta misliš. :)
MetalFunk wrote:
doyle777 wrote:Trzalica je basista.
Nadam se da ovo nije ekvivalentno stavu "svaki basista je trzalica". ::ranting::
Naravno da nije. Ne daj Bože. :)
Trzalica wrote:Stali ste? Nema komentara?!? E jeb** ... ajde četo, ajde ... tu sam još malo ... ili napadate iza ledja, kada se izlogujem, ha?!?
Mislim da niko ovde ne sedi za računarom i čeka da ti budeš tu da bi ti napisao nešto, a ti mu zatim ispisao gomilu proseravanja čija je poenta da su "originali konza, a sve ostalo plagijati". Ako hoćeš raspravu na taj način idi na krstaricu il' tako nešto.

Od sad i ja preskačem tvoje postove. Ćaos. :cao:
Spoiler:
Mišljenje je k'o šupak... Svako ga ima.

Bozha

Post by Bozha » 22 Dec 2011, 15:32

Trzalica wrote:Stali ste? Nema komentara?!? E jeb** ... ajde četo, ajde ... tu sam još malo ... ili napadate iza ledja, kada se izlogujem, ha?!?
Mora da je do jaja biti uvek tako nepokolebljivo u pravu? Kako se zapada u to stanje, da i ja probam? Inace, super si, volimo te! :kiss:

bancika

Post by bancika » 22 Dec 2011, 15:35

doyle777 wrote:
Spoiler:
i niko ne voli tudje :)

doyle777

Post by doyle777 » 22 Dec 2011, 15:39

bancika wrote:
doyle777 wrote:
Spoiler:
i niko ne voli tudje :)
Pa nije baš da ne voli, ali recimo to ovako: većina se ne slaže sa tudjim. :)

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 22 Dec 2011, 18:30

Trzalica wrote:Kapirali vi mene ili ne, izjašnjavao se ja na ovaj ili onaj način ... ono što mislim i u šta verujem to sam i napisao. :)
Nego, da prokomentarišem ovaj pomodarski trend ogorčenih otpuštenih radnika koji osnivaju svoje kompanije. Kakav socijalizam hebote ,,, udruženi rad, bratstvo i jedinstvo ... ko kaže da je komunizam propao .. ups, ma ne, oni su DEONIČARI, aha ... svi uložili po malo i sada dele hartije umesto para ... aha... well ...

MUKA MI JE od najnovijeg svetskog trenda "bivši radnici osnovali svoju kompaniju i već štancuju bolje proizvode od originalne kompanije" ... i sl. proseravanja. Otpušteni iz Gibson-a, Fender-a, ... štancuju gitare, ovi iz Marshall-a leme pojačala pa samo dimi, ... ovi iz kozmetike već šiju krpe i mute preparate, ... no, svima je JEDNO ZAJEDNIČKO - kopiraju DIZAJN I IZGLED original-a, što samo po sebi predstavlja plagijat, falsifikat, kopiju ... u najmanju ruku, nedostatak ideje za ORIGNALNOŠĆU. :roll:

NEKA ONI IZMISLE SVOJ DIZAJN, FORMIRAJU SVOJ BREND, onda ću i ja raspravljati sa vama ovde o tom navodnom kvalitetu njihovih gitara. Ovako, samo su najobičniji pirati sa skupim kopijama na lageru.

I da, predosećam da će već sutra u novinama izaći naslov tipa: "bivši radnici BMW-a" otpušteni iz fabrike u mathauzenu koja je premeštena u dahau, rešili da osnuju svoju kompaniju i ovi njihovi novi automobili marke BrMWe su bolji od BMW-a i jeftiniji za celih 5 euro centi. Ma zabole me ...

P.S. ehhh da su se ovi naši "bivši" radnici iz Niš skupili i osnovali kompaniju, filips i sony zajedno sa smugsungom bi plakali od muke, jer bi ovi razbijali ... a tek maršali, kada ovi iz EiNIŠ izadju sas najnovije lampe el tries četvorke ... ali hebga ... nema sloge u srbina :mrgreen:
Ti si teško oboleo čovek...dječak

bancika

Post by bancika » 22 Dec 2011, 20:26

Tvoj skromni umni količnik na toliko telo čini čuda! Čuda!

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 23 Dec 2011, 00:52

Molim posetioce ove teme da ne reaguju na provokacije i da zaobidju iste...

BTW.. tema je dobrano ociscena i tijekom te manipulacije su nastradali i neki nevini postovi u kojima se stvarno pita za misljenje.. ukoliko se smatra da je odgovor neophodan, molim da se postavi pitanje opet ponovo.. :oops:

Dakle.. nedajte se .... Inessi :O.o:

Svaka glupa rasprava ce se sankciJonisati...

ljubi vas administracija..

Image

BTW, tema ce biti nakratko zatvorena..

Locked