Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Kako su gej ovi rivjuovi... 

Pa da, Jazz Chorus - ultimativno mjetal pojacalo... nije ga dzaba Metalika rabila na crnom albumu.

-
Ma jok bre, ovo je parada generike™, ne pomazu ni prsti da se probije plasticna barijera. 

Ako, bar djelovi ne otpadaju, potovi mozda potraju i godinicu-dve...
-
Pardon, odgovarao sam Funkomatu, u vezi sa demo orgijom. 

Ej ali najjache je, kad vec pomenuste bossove review-ere, shto johnny de marco ima brata, e sad dal je blizanac ne znam ali u POTPUNO je istom fazonu, Freddie DeMarco, pogledajte voxov oficijelni demo za Vox NightTrain 
Inache meni su kraljevi svi oni, shto reche jedan lik za johnny-a "this guy could sell a snowball to an eskimo"

Inache meni su kraljevi svi oni, shto reche jedan lik za johnny-a "this guy could sell a snowball to an eskimo"

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
I meni su bolji ti bordovi kad su shto manji, mislim ok je imati dva recimo u tako nekoj velicini jer je prakticnije za nosenje....A kad je jedan veliki onda bih verovatno uzeo onaj najveci behringerov da se ne maltretiram sa pravljenjem jer je to preveliko za komad sperploce...Funkomat wrote:Kakav si ti Nemanja car sa ovim snimcima...Ne znam kako te ne mrzi da snimas stalno.
![]()
Fin bord. Volim te sa malo praznog prostora. Skroz mi glupo da vidim pedalbord od metar i po sa pet pedala...

Ja sam patch kablice resio da imam te fabricke i posto mi je juce falilo dva, kod ortaka sam nasao jos dva koja mu nisu trebala... pa mi ih je dao.Baba Slim wrote: Ja sam isto popizdeo, dok sam za svoj mali board (kada je imao 8 pedala) izmerio i napravio patch kablice. Pa sam imace fejlovao jer sam koristio najjeftinije moguce ugaone dzekove, jer su se posle nekoliko svirki neki vec rasklimali i poceli da prave ludnicu sa kontaktima, pa sam morao sve dzekove da menjam... Jbg, pokusaj ustede na pogresnom mestu i onda ti se obije po glavi/dzepu jos vise.

Kontakt sprej, ili novi petopolni...pa kod nekog ko je dobar s lemilicom...sinisake wrote:Ljudi, kako se resava problem prekidanja petopolnog izbornika ™ na stratu? Zamjetio sam juce na probi da pri prebacivanju na bridge magnet - zvuk nestaje.
To je, ujedno, i novi efekat.
El ima onih nekih kontakt sprejova, koji pomazu u tom slucaju, ili mora makina da se rastavi? Fala!
(A jebeni Mehosi koji prave stratove u suncanoj Kaliforniji nisu nista bolji od onih preko, u pravu je Derszu)

Sushtina ove tvrdnje je - kako izaberu drvo i cime lakiraju.Hardver je na skupljem Mexicu isti ko na USA. Magneti takodjer..(A jebeni Mehosi koji prave stratove u suncanoj Kaliforniji nisu nista bolji od onih preko, u pravu je Derszu)

-
@ Cortex
A ne znam bas, mozda nekim likovima.
Meni su ti rivjuovi chessy as fuck, bez obzira sto obavljaju funkciju. Dobijam vajb putujuceg tv shop trgovca kojeg ne mogu da oteram sa praga.
A ne znam bas, mozda nekim likovima.

was gonna buy one until i saw this
stripeyninga 5 months ago 71
Meni su ti rivjuovi chessy as fuck, bez obzira sto obavljaju funkciju. Dobijam vajb putujuceg tv shop trgovca kojeg ne mogu da oteram sa praga.

Taj berindzer bord je stvarno los. Kod berindzera je problem kvalitet ali generalno mislim da ti bos stajl plasticni koferi nisu ni za tuks...nemanjavelimirovic wrote: I meni su bolji ti bordovi kad su shto manji, mislim ok je imati dva recimo u tako nekoj velicini jer je prakticnije za nosenje....A kad je jedan veliki onda bih verovatno uzeo onaj najveci behringerov da se ne maltretiram sa pravljenjem jer je to preveliko za komad sperploce...
Koji kreten smisli bord u kom korisnu povrsinu cini otprilike trecina kofera...?

Glupost.
Upravo.Kill surf city wrote:Meni su ti rivjuovi chessy as fuck, bez obzira sto obavljaju funkciju. Dobijam vajb putujuceg tv shop trgovca kojeg ne mogu da oteram sa praga.

Pa dobro, i onaj mali od Jolane je ovde dobio buljuk preporuka za Vox za talmje. Uostalom, i ja sam svirao par certova na JC, curi mas od soje iz njsinisake wrote:![]()
Pa da, Jazz Chorus - ultimativno mjetal pojacalo... nije ga dzaba Metalika rabila na crnom albumu.

-
Misspeling fail autopopravka, bolje ja nego neko drugi. :kikiriki:Funkomat wrote:Upravo.Kill surf city wrote:Meni su ti rivjuovi cheesy as fuck, bez obzira sto obavljaju funkciju. Dobijam vajb putujuceg tv shop trgovca kojeg ne mogu da oteram sa praga.
Uuuu, da, predlozi su bili toliko šareni da prvo pomisliš da se svako potajno nada da će da mu tapne nešto od svoje opremenebojsak wrote:Pa dobro, i onaj mali od Jolane je ovde dobio buljuk preporuka za Vox za talmje

Nemanja, što si stavljao ove šine za klizna vrata na dasku, zar ti se ne čini da bi bolji posao zaštite i ojačanja radili L profili? Em ti ove šine zauzimaju više prostora, em su mnogo deblje od L profila, a štite samo gornju površinu daske. OK si se snašao, ali mi ovaj detalje škripi.
-
Ajd, sad me przite i recite da niko nije skapirao da sam mislio na jazz chorus plus zujalice, za ultimativnu mjetal pobjedu ? 
:tuzni iksde:

:tuzni iksde:
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa iskreno nisam nasao nista bolje u toj radnji sam takvim stvarima, i ovde radi lik koji mi je to isekao na dimenziju jerbo ja kuci nemam nikakvu testeruKristijan wrote: Nemanja, što si stavljao ove šine za klizna vrata na dasku, zar ti se ne čini da bi bolji posao zaštite i ojačanja radili L profili? Em ti ove šine zauzimaju više prostora, em su mnogo deblje od L profila, a štite samo gornju površinu daske. OK si se snašao, ali mi ovaj detalje škripi.

imam boss pedalboard i prezadovoljan sam njime...a par drugara imaju behringer...i nisam cuo da se nesto zale...sta je to toliko lose na njima i što nisu ni za tuks??Funkomat wrote: Taj berindzer bord je stvarno los. Kod berindzera je problem kvalitet ali generalno mislim da ti bos stajl plasticni koferi nisu ni za tuks...
Koji kreten smisli bord u kom korisnu povrsinu cini otprilike trecina kofera...?