mislim_stvarno wrote:
druga stvar, 150e samo po sebi nije mala para, ... u ovom kontekstu ...
Gledaj to u ovom "kontekstu"

Hrvat može da kupi polovan Messa 4 za 150€ manje u Hrvatskoj nego Srbin u Srbiji, iako ima veća primanja. Gde je tu logika?
Amerikanac uvek sve kupuje jeftino i kod njih je prosek 1000€ u oglasima? Tu ima logike?!?
Po čemu smo
mi srbi uvek najpametniji i NAjSKUPLJI?!? Da nismo mi srbi izmislili možda Messa Boogie?
Samim tim, mani tu demagogiju o putovanju. Ne podržavaj ljude koji "nabiju" cenu zato što im NIJE do prodaje već do za*ebancije, pa ako se neko upeca na messa bajku, onda postane ošišana veverica a čovek lepo sebi obnovi opremu. Ma nemoj? Zar ta veverica ne može onda DIREKTNO da potraži Mark V negde polovan i da ne plaća drugome pojačalo 1600e, koje realno ne vredi 800€? Na ebay uSA ima za prosek 1200 dolara pun Q ovih starkelja 20 i kusur godina rabljenih.
I kome služi Messa Mark IV osim metalcima? Marshall je prava Rock-erska mašina, Fender je Blues mašina ,... Messa je uvek važila za agresivno pojačalo i Metal muziku.
Btw. želim Boci sve najbolje u prodaji. Ako može da ga uvali nekome za 2000€ neka to uradi, zašto da ne?
Ako želiš ti možda "mislim_stvarno" da kupuješ ovo pojačalo kada je po tebi jeftino? Izvoli, čovek ga prodaje.
The End.