Izvini ako mozes samo da nadjes moj post gde sam rekao suprotno.Milanares wrote: @Stanko: Svaki komad opreme koji imam sam sam kupio, od mojih posteno zaradjenih para![]()
Ako ti ne smatras da si preplatio tu gitaru, sviraj je doveka!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Izvini ako mozes samo da nadjes moj post gde sam rekao suprotno.Milanares wrote: @Stanko: Svaki komad opreme koji imam sam sam kupio, od mojih posteno zaradjenih para![]()
Kao sto rece Haralampije ovde se komentarisao izgled gitare a i prethodni prodavac je bio smesan kako je oglasavao gitaru. Te price "kupljena je u Nemackoj, ove ovde u Mitrosu su daske, bolja je od 90% amerikanaca itd." je vec odavno otrcana i na to ljudi vise ni ne obracaju paznju. Niko ne kaze niti moze da kaze da je gitara losa dok ne proba istu, a ja bih pre rekao da je pozer onaj ko ima ovakvu gitaru nego neku u prirodnom izdanjuMilanares wrote:
Zdravo druzja,
nisam mislio da mi prvi post ovde bude bas ovakav, ali moram da odreagujem posto je u pitanju moja gitara.Ja sam ovog Stradzu kupio letos od coveka iz Nisa koji je voleo duge oglase da pise (popljuvaste ga ovde zdusno svojevremeno). Gitara je vrhunska, Classic Player 60s, i moja dilema je bila:
- kupiti gitaru u prodavnici koja tamo visi od 2008, nepropisno setapovana, koju je njakala horda klinaca- 640 E
- kupiti takvu istu samo potpuno novu, biranu u Nemackoj, koja stoji par meseci u stanu kod coveka ali ima ovu "kozmeticku nadogradnju" - 420 E
Za sta biste se vi druzja odlucili ako niste u fazonu da pozirate sa gitarom nego vas interesuje primarno zvuk koji sa njom mozete da postignete?
I tako vam ja za nekoliko hiljada dindzi skuplje od squiera postadoh ponosan vlasnik CP 60-ke. Posto ja i nisam neki vrstan svirac, a imam prijatelje koji manje-vise zive od svirke, potvrdise mi svi da ovo komotno moze da se meri sa svakim USA Standardom, a da je od mnogih i bolji.
Ovo sto je uradjeno sa telom po meni nije nikakav relic. Vise je fazon: "Cuknuo sam malo novu gitaru, pa sam ispizdeo, uzeo srafciger pa je svu izbo, ondak me uvati griza savesti pa djitru poslah majstoru da je relicuje ali on ne bese bas strucan u tome, ja se jos vise iznervirah i dadoh je u oglas" (nek oprosti prijatelj iz Nisa sto ja ovde malo karikiram).
Elem, pre neki dan, u napadu neobjasnjivog GAS-a, prepoznah u oglasima Ibanez Musiciana koji mi se ucini privlacnim, i resim ja da stavim dragog mi Stradzu u oglase ne bi li izfinansirao Musiciana. Oglas je bio na netu svega nekoliko sati, a gomila ljudi sa raznih strana me obasu najrazlicitijim ponudama (sacuvaj me boze sta sve ljudi nude, niko cash ne spominje). Odem ja istog dana da probam Musiciana i shvatim da je krsh i da podosta treba da se ulozi, a tezak ko tuch!
Otrcim ja kuci, obrisem oglas i odem lepo vernom Stradzi da se izvinim sto sam i pomislio da ga prodam i obecam mu glanc novi Tortoise pickguard, da bude jos brutalniji!![]()
Anyways, pre no sto osudite, iz necijeg oglasa prekopirate sliku pa osujete pljuvanje, raspitajte se malo, nazovite slobodno....
@Stanko: Svaki komad opreme koji imam sam sam kupio, od mojih posteno zaradjenih para![]()
Jedino sto je kod ove gitare 1000E, je da kad je uzmes u ruke i cujes-osetis, pomislis da minimum toliko kosta
@kwiss tata i baba mi nisu vise medju zivima a ostali ne mare uopste kakva je moja gitara i koliko mojih para sam dao za nju! Sram te bilo!!!kwiss wrote:Prosto,nisu zaradili tih 1000eHaralampije wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-C ... ter_id=104
Jel moze neko na ovoj planeti da mi objasni koja je svrha relic-ovanja gitare sa poli finisom?Neko drugi je kupio gitaru,mama,tata,baba,deda...
A ja baš pomislio da te pitam da je prodaš meni kad ti napisa da si se saživeo sa njom.ŠtetaMilanares wrote:@andrej:
pitao ja onog majstora iz Panceva, detaljno sam mu opisao stanje. Rece mi da bi bilo sigurno preko 100E. Ljudi, ne znam da li ste dobro videli, nije to bas malo guljeno, ima i otkinutih delica drveta, islo bi gitovanje sigurno. Neka mi se jave majstori sa boljom cenom, nije da me ne interesuje, ali sam se poprilicno saziveo za ovih nekoliko meseci koliko je imam sa svim njenim oziljcima. Plasim se da bi mi nedostajali
Ali ako bi se nedajboze probudio prikriveni esteta u meni, bilo bi: krem finish i tort al' da vuce na bordo
andrej] wrote: u ostalom, ako nekom smeta, moze da napise na njoj 'prosli vlasnik je bio idiot' velikim slovima, markerom. ako se plasi da ne ispadne pozer.
Pazario sam 2 gitare u mitrosu i nisu imale ni tackicu na sebi. Mani se prica preprodavaca.Milanares wrote:@kwiss: ma nisu skupe matori, kupis u mitrosu, to je vec polu-relic, ondak samo pustis par puta niz stepenice i to je to
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest