Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
bakethed je malo metal. on se ne vazi
- Dersu Uzala
A' nou. Nisam mogo da odolim, lepa fotka
.

Ocigledno je da nikada u zivotu nisi svirao na mesa boogie-u jer ne bi pricao da je namenjen za metalce...mesa i jeste toliko skupa jer mozes da sviras bukvalno sve na njemu pa i jazz!!! Sto onda santana koristi 100 godina bugi a nije metalac. Nisam ni ja...sviram pop rock obrade sa bendom. A tek to da uporedjujes marshall i boogie to tek nema nikakve logike. Marshal nikada ne moze da proizvede isti ton kao mesa a mesa moze da radi isto kao marshall...postoje fore i ako znas da namestis mesu moze da radi kako god hoces. Volim i ja marshall, imao sam sve modele marshal-a u mom vlasnistvu, ali to je daleko od bugija. A i to sto lupetas da vredi 800e, ti stvarno nisi normalan. Ja sam mog bugija platio 1700 evra tj. dao sam hughes i kettner duotone glavu i box 4x12 v30 takodje ketnerov za ovaj mali boogie i nikada se nisam pokajao. To mu je cena i kraj price. Nije mi hitno da ga prodam, ako ga prodam uzecu drugog bugija a ako ne, ovaj radi za sve pare 

ko shvata ozbiljno coveka koji pise "Messa" 

Ljudi...evo i ja da kazem nesto oko cene
Mnogo ljudi se raspitaju na kp za pojacalo, ali niko me nije pitao da li bi spustio cenu. Nigde nisam napomenuo da je cena fiksna
Ja sam stavio 1600€ jer je mene pojacalo kostalo 1700€. Spustio bi cenu i na 1400. Hocu da uzmem tremo verb koji Rile iz bg-a prodaje za 1300€. Pozdrav svima 

- alucard_earl
Toliko su ljudi na KP ozbiljni da su poceli da stavljaju oglase kao prvo aprilske sale
eh,zivote...

Koja bi bila sad cena polovnog usa standard strata?
Slabo nesto pratim gitare...
Funkomat wrote:Koja bi bila sad cena polovnog usa standard strata?
Ako je strucno izabran izmedju 10-ak najboljih USA standard strata (narocito u nekom USA muzickom shopu), ako po performansama "shije" i custom shop seriju - cena 1.100 eura.

Po mom misljenju, standard serija ne bi trebala biti skuplja od 800 eura - par godina star instrument, bez nekih ozbiljnijih ostecenja, u orignalnom stanju (bez zamena magneta, kobilice i sl.). Mada, s druge strane vidim da za pojedine serije MIM strat gitara ljude traze i po 650-700 eura (a nove kostaju ili su kostale otprilike toliko).
Sve zavisi i da li hoces da kupis ili da prodas gitaru i koliko ti je nesto hitno-bitno.

Tako sam i ja otprilike mislio.
Razmisljam o prodaji strata pa gledam koliko bi mi se isplatilo cimanje...
- alucard_earl
Prvo bio Greco,pa onda ne znam tacno,sad Fernandes...Voleo bih kad bi se odlucili i oko naziva i oko cene...
http://www.kupujemprodajem.com/Fernande ... d=22119737
Prodavac :Ljiljana-vrsni poznavaoc zenske garderobe i vitage instrumenata

http://www.kupujemprodajem.com/Fernande ... d=22119737
Prodavac :Ljiljana-vrsni poznavaoc zenske garderobe i vitage instrumenata

Zasto,pobogu?Funkomat wrote:Tako sam i ja otprilike mislio.

Jesi li apsolutno siguran u ovo?!?progg wrote:Po mom misljenju, standard serija ne bi trebala biti skuplja od 800 eura ..........:Funkomat wrote:Koja bi bila sad cena polovnog usa standard strata?
Sudeći prema CENAMA koje postavljaju ovdašnji članovi i cenama za koje su oni prodali (!) USA Std. Strat-a, on nikada ne prelazi 550€!

Pitaj člana @nikolic025, za koje je pare prodavao svoje USA std. stratove i telce!

Evo slike jednog koga je uvalio za za tu cenu od 550€.

..........nikolic025 wrote:Trzalica wrote:Ako ja dobro razumem napisano, ti si "imao" Fender USA Std. Stratocaster-a sa Dimarzio HS3 magnetom na bridge poziciji i prodao ga za 550€? Kada je to bilo i koji je srećnik kupio ovu gitaru od tebe?nikolic025 wrote:....Ja sam imao strata iz te godine i sta prica,nije imao originalni bridge,ali je imao HS3 sto je bolje u svakom slucaju,pragovi su bili za nivelisanje zreli,pa sam ih odradio...
...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
prodas ga za 750e. ako je USA, a ako je mim za 400e. Koji ce ti strat anyway.Funkomat wrote:Tako sam i ja otprilike mislio.

Prestao da ga sviram od kad imam telce. Super je to gitara i sve ali je uzimam u ruke samo kad su preostale dve gitare u koferima pa me mrzi da ih vadim.muki17 wrote:Zasto,pobogu?Funkomat wrote:Tako sam i ja otprilike mislio.

To i ja kapiram...nemanjavelimirovic wrote:prodas ga za 750e. ako je USA, a ako je mim za 400e. Koji ce ti strat anyway.Funkomat wrote:Tako sam i ja otprilike mislio.
Razmisljam o prodaji strata pa gledam koliko bi mi se isplatilo cimanje...![]()
Da. Kada si mi vec udario "quote", mogao si da obuhvatis i nastavak, ali nema veze napisacu opet.Trzalica wrote:Jesi li apsolutno siguran u ovo?!?
Standard serija USA stratocastera, par godina stara (2007-2008 godiste, ne starija), u originalnom stanju (bez cackanja po elektronici, hardveru, nivelisanju pragova koji su vec solidno potroseni ali vlasnik ne zeli da stavi nove, vec obradi stare jer prodaje instrument), sa njegovim originalnim koferom NE BI trebala biti skuplja od 800 eura. Srbi vole cenkanje, zato sam i predlozio tu pocetnu cenu. A za koliko ce ona otici to zavisi kako od vlasnika tako i od kupca.
(nemoj samo da mi napises kako na e-bay ili USA-u i sl. mogu da se nadju za 400-500 dolara, svesni smo svi toga ali ovo ovde je Srbija i ovo trziste diktira otprilike takve cene, bile one realne ili ne.)