Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Nyarlathotep
- MF veteran
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
hej, Baba Slime, jel to mozda Olijev Carl Martin AC klon? 

Radi na dva ampa u bypassu i kad je mono in->stereo out; u stereo modu (stereo in & out) jedan out daje dry a drugi wetKill surf city wrote:Izvinjavam se na duplom postu.
Jel ovo pije vodu ?It has stereo inputs and outputs so impossible to mod for true bypass. But it does not change your tone when OFF, it has excellent bypass sound.

-

Zamena? Ja volume drop nisam imao, unity je izmedju 10 i 11 o'clock - jedino je zahebano loopovati bez clean boosta posto vracanjem u delay modove loop ti je iste snage kao i echo, tj mix pot za echo u echo modu radi kao volume pot za loop u svim modovimaKill surf city wrote:Sad znam sta jos igra od zamena. Nego, deder, reci koju rec o onom volume drop mitu, nisam bas toliko vremena proveo sa pedalom, a ti si imao par, ako se dobro secam ?

-
Potencijalna zamena za jedinu pedalu koju ne koristim.
Super, plan je da koristim smmh za splitovanje izmedju dva ampa, reverse opcije, obican eho, luping™. Videcu vec, ako naleti...
Hvala.

Hvala.

Ne znam ko je Oli, ja sam ovog klona pedale kupio od Mihajla iz Novog Sada koji ju je i napravio. Inace, uz pedalu sam dobio i gratis pcb za AC Tone i Plexitone i layout za obe, uskoro cu napraviti pripremu za plocicu sa Funkomatom, pa kome treba neka se javi...Nyarlathotep wrote:hej, Baba Slime, jel to mozda Olijev Carl Martin AC klon?
- Nyarlathotep
- MF veteran
izvini.
nesto sam ja pobrkao. 

- BaalBehrit
Baba Slim, koliko te izneo taj AC Tone? Opasno mi se svideo na onom demosu što si postavio pa razmišljam o kupovini/pravljenju.
Ovo je off ali a mozda i nije posto imam problem u lancu efekata
a i da ne bih otvarao novu temu.
Problem je sledece prirode, gitara ukljucena najnormalnije u pojacalo i kada prislanjam prst na zicu ili neki metalni
deo na gitari cuje se na pojacalu krc
i taj kontakt. Nije nista strasno niti bucno, samo me interesuje da li je to do elektronike gitare ili moje struje u kuci, ili je to normalno?
Hvala

Problem je sledece prirode, gitara ukljucena najnormalnije u pojacalo i kada prislanjam prst na zicu ili neki metalni
deo na gitari cuje se na pojacalu krc

Hvala
da pogadjam: single magneti?
- Hotstepper
To i ja imam, mislim da je to do uzemeljenja.
resenje je shielding, bakar ili aluminijum
E sad... nisam gitarista ali TEHNIČKI, ovo je lanac gitarskih efekata 
Potpuno DIY pedalboard. Sve sam sam radio (sekao, šmirglao, farbao, lepio!) Takođe, ako izuzmemo kablažu i adapter (koje sam imao), ceo pedalboard sa sve torbom me je koštao oko 1000 din
(Do duše, da budem iskren, pravio sam ga sa stvarima koje sam pronalazio u kući
)

Pedale redom: DOD Octoplus - Marshall Guvnor 2 - Nux Vintage Chorus - Digitech Digidelay.

Još se nisam odlučio šta će ići u prazno mesto
Planirao sam LMD-3 (ili slično), ali sam imao par iznenadnih kupovina (od kojih je jedan chanell strip koji jel, ima kompresor) pa se razmišljam o nečemu drugome... fuzz možda?
A sve to mora da se nosi u nečemu... Savršen fit, s obzirom da sam pedalboard radio po dimenzijama torbe.

Potpuno DIY pedalboard. Sve sam sam radio (sekao, šmirglao, farbao, lepio!) Takođe, ako izuzmemo kablažu i adapter (koje sam imao), ceo pedalboard sa sve torbom me je koštao oko 1000 din

Pedale redom: DOD Octoplus - Marshall Guvnor 2 - Nux Vintage Chorus - Digitech Digidelay.

Još se nisam odlučio šta će ići u prazno mesto

A sve to mora da se nosi u nečemu... Savršen fit, s obzirom da sam pedalboard radio po dimenzijama torbe.

Drugari, hoću da prodam Morley-ev matori wah, Power Wah, pa ako nekoga zanima, neka baci pp. Jbg, mrzi me da kačim poseban oglas, nadam se da nije problem ako ovde pominjem... Može i mali popust za forumaše u odnosu na cenu istaknutu na KP...
http://i814.photobucket.com/albums/zz70 ... 4-orig.jpg
http://i814.photobucket.com/albums/zz70 ... 4-orig.jpg