Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
razglasicu,rado bi ga ja uzeo,ali ganjam nekog orange-a tako da mi je svaki dinar bitan.okaci i basistima,najbolji wah za bas zasigurno.
Dobar predlog, hvala. 

Joj covece, gde sad bas nadje da je prodajes, kad rasprodajem svu opremu da otplatim novi bas
. Da je neko srecnije vreme pazario bih je odma 

i ja rasprodajem sve,imam i neke kompjuterske robe,samo mi se ne daje stimer i djitra.zamalo kad sam imao kesa da nafatam taj wah sa fuzz-om fabrickim za cini mi e 115 e,ali dok smo se iskombinovali neko je vec dosao do njega i dao mu kes.meni bi taj wah radio idealno jer odlicno sljaka i na djitri i na basu.
Nekoliko puta sam pozajmljivao wah jednom drugaru basisti koji je na njemu snimao gomilu nekog materijala. Taj wah jednostavno ubija sa drajvom, a na basu naročito...
Šta da ti kažem, okačio sam ovu cenu koju sam okačio, videćemo šta će biti. Za forumaše bih mogao mali popust, ali na KP teško da ću menjati cenu (barem ne odmah) jer mi se ne žuri, ali ako naiđe ozbiljna ponuda, razmisliću.
Hoću da kupim Carl Martinov TwoWah koji je sada na sniženju...
Šta da ti kažem, okačio sam ovu cenu koju sam okačio, videćemo šta će biti. Za forumaše bih mogao mali popust, ali na KP teško da ću menjati cenu (barem ne odmah) jer mi se ne žuri, ali ako naiđe ozbiljna ponuda, razmisliću.
-
:HELP:

Juce sam imao nezgodan tinc, i sjebao three way prekidac za banke, onaj skroz levo.
Jel frka da se nabavi ovde ?

Juce sam imao nezgodan tinc, i sjebao three way prekidac za banke, onaj skroz levo.

Ne bi trebalo.Uslikaj ga sa donje strane da vidimo so čim se ima posla.
idi kod njih i probaj tog martina prvo,ako ga nisi probao,prije nego sto prodas morley-ja.sjedi fino pola sata,kupi pice ivanu ako nesto bude nacvoren.Baba Slim wrote:Nekoliko puta sam pozajmljivao wah jednom drugaru basisti koji je na njemu snimao gomilu nekog materijala. Taj wah jednostavno ubija sa drajvom, a na basu naročito...
Bio sam vec u radnji i probao (u Ns posto tu obitavam
), i tako kako sam na brzinu probao svidja mi se. Ono sto me je privuklo jeste da ima 2 moda (pri tome svaki mod po 3 voicinga), kao jedan namenjen klinu drugi drajvu, tako da imas 2 razlicita podesavanja na raspolaganju u svakom momentu, a ta dva moda se menjaju prekidacem koji se nalazi ispod pete klackalice.
Nameravam da ovih dana odem sa pedalboardom i svojom gitarom pa da napravim direktno poredjenje Morleya i CM-a, pa cu tada doneti konacnu odluku...

Nameravam da ovih dana odem sa pedalboardom i svojom gitarom pa da napravim direktno poredjenje Morleya i CM-a, pa cu tada doneti konacnu odluku...
e brat, siguran sam da nije. ja sam kupio odavno u kelcu jedan 3 way - dve sekcije, da me me ubijes ne mogu da se setim zasto sam ga kupioKill surf city wrote::HELP:
Juce sam imao nezgodan tinc, i sjebao three way prekidac za banke, onaj skroz levo.![]()

hajde da vidimo da li ti odgovara... ako ti odgovara saljem ti novogodisnji poklon

e narode
http://www.kupujemprodajem.com/Line-6-P ... id=5881012 kupio bi ovo ,a da li moze neko da mi objasni i pomogne kako da resim problem koji je naveden u oglasu?
http://www.kupujemprodajem.com/Line-6-P ... id=5881012 kupio bi ovo ,a da li moze neko da mi objasni i pomogne kako da resim problem koji je naveden u oglasu?
pa kupis konvertor 110/220 

i to ne neko smece sa buvljaka vec nesto kvalitetniju spravu
to skupa sprava? 

ne mora da bude,procesljaj oglase,trazi sto kvalitetniji.ne treba ti neka makina tipa kao sto peca mota za americka pojacala za odje,treba ti nesto sto je pravljeno za sitne aparate u kuci,to su slicni potrosaci kao i procesor.