Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Stanko

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by Stanko » 30 Nov 2010, 10:51

Strat08 wrote:Je l' mozda nečiji sa foruma oglas "EMG 81/P60A menjam ili prodajem"? :)
Jeste, moj :) imas cak i pricu o tim magnetima negde na forumu...
Jesi zainteresovan :mrgreen: :ziveli:

nikolic025

Post by nikolic025 » 30 Nov 2010, 12:32

Imaju podaci,ali sta mu mozes za 500din?Hoces ici u NP po njega,da me tamo Talibani zakolju... :cry:

A sto se tice AKS-a,D-Expressa,i jos par njih,nisam imao problema sa pregledanjem robe,isto malo gundja,ali mu kazes da ga neces preuzeti ako ga ne otvoris i ucuti se...ili pocne da preti kao meni jedan drkos u SU: "Ako ti ne odgovara,zapakovaces ga isto tako,jel jasno",a ja samo: "AHA"...

A sa D sam imao slucaj vracanja.Lik mi nudi Special II kao nov,extra,futrola,kajis i ds1 za pojacalo,ja pristao,ali da prvi posalje...I lik samo sve u futrolu i oblebio selotejp,a futrola kinez bez postave,cim sam video ja ovoga uvatio za ruku (ne pederski,nego da stane sa kucanjem,posto imaju onaj GPS kompic u koji sve unose i koji stampa racun,nema jebavanja kao kod AKS-a na 20 papirica) i reko cekaj,ovo ne valja,ja cu da otvorim...Samo sam otvorio futrolu odozgo,a ono glava urnisana,izudarana,izgrebana,a u futroli nema parcica...
Saljem poruku liku,zovem ga,ne javlja se,hteo da me navuce,a slao mi slike sa mobilnog,misli da necu proveravati...Tako da i ako gundjaju,samo ti otvori,sta tebe briga za njegov posao,kad ti treba da puknes kes...A i negde sam cuo ili citao da neke sluzbe dozvoljavaju pregled posiljki,mislim City,na limundu pise,valjda...
On na telefon i zove sefa posto mu je vec poslao da sam preuzeo i rekao da necu uzeti i toliko...Ja pitao jel dodjem nesto,on kaze nista i to je to,ljubazan neki decko bio...

groove

Post by groove » 30 Nov 2010, 12:49

A sta cemo sa situacijom kad ja tebi posaljem nesto sto je full ispravno,tacno kao sa slike,mint stanje..a ti si recimo klinac i tek tad prvi put u zivotu to probas i shvatis da to ipak nije za tebe jer si mislio da to nesto drugacije radi? Ko je tu koga iscimao,zajebao,potrosio necije vreme i novac,ha? Ne mislim da je NP lik imalo dobar,povraca mi se od njega i njegovih oglasa,ali bi ja licno popizdeo da ti posaljem nesto sto zahteva otkup,a ti se poneses kao sto sam gore naveo i vratis mi robu..brate onda lepo sedi u auto,bus,voz,kociju pa dodji i probaj.

nikolic025

Post by nikolic025 » 30 Nov 2010, 14:30

Neces verovati,ali pre 5 minuta mi se to desilo....

Prodao coveku kutije Sal sve specifikacije stavio,dimenzije,sve crno na belo,bez i jedne nerazumne reci i lik kaze da mu saljem,ja reko to je bre ogromno,gde da saljem...Ma samo salji i vija me dve nedelje,ja skupim vremena iako ga malo imam,fax,pa svirke,pa slave...

Zove me malopre i kaze da mu kutije nikako ne odgovaraju,mnogo su velike!!!! ALO BRE MAGARAC,PA PISE SVE I DIMENZIJE I VELICINA ZVUCNIKA I SVE....

Znam,ali mi ne odgovara...reko mamu ti gledam dok kuva,jel me vijas da sat vremena izgubim da me ti zajebavasmjos mi tri dana kutije nisu bile tu,cekao sam lovu,svirao na 12-kama drvenim,nekim matorim...da me nazove i kaze to,a dao sam par za 240E,a komad novih je 220E,smesno...

I nece da se javi nego salje poruke...Bar je platio postarinu,bar po njegovim porukama....a videcemo sutra...

Tako da znam iz nekoliko primera takve stvari,recimo cinele sam poslao za 30E komplet i lik mi ih vrati jer su reklamne,a ja napisao da su dobijene uz novi bubanj Hohner,ne koriscene....a to je samo dva primera od dosta njih...

Haralampije

Post by Haralampije » 30 Nov 2010, 14:44

Aj da ne bude da smo najveca preprodavacka stoka i da valjamo fejkove... :D

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0501286888

Strat08

Post by Strat08 » 30 Nov 2010, 14:54

Stanko wrote:
Strat08 wrote:Je l' mozda nečiji sa foruma oglas "EMG 81/P60A menjam ili prodajem"? :)
Jeste, moj :) imas cak i pricu o tim magnetima negde na forumu...
Jesi zainteresovan :mrgreen: :ziveli:
E pa zbog tebe sam i pitao :D Nadao sam se da je tvoj, jer mi je opet lakše kad je nečiji sa forum, znam da me neće zajebati :mrgreen:
Ostalo preko pp :wink:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 30 Nov 2010, 15:31

Eee... ne znas ti Stanka... mnoge je on.. prevario... iskusan je on zajebant... prodace ti i sapun kao magnete... pazi sta ti kazem...

Ej, zezam se!!! uzdravlje kupo-prodaja!!! :ziveli: :ziveli: :ziveli:

Stanko

Post by Stanko » 30 Nov 2010, 15:42

Image
Za tebe kuki imam evo fensi set, jedan samo raspakovan da se uslika, hambakeri bog da te vidi :mrgreen: :mrgreen: :ziveli: :ziveli:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 30 Nov 2010, 15:45

A gde su tackice.. :P neces me ti prevariti! :P :P

Image

Stanko

Post by Stanko » 30 Nov 2010, 15:46

dejankuki wrote:A gde su tackice.. :P neces me ti prevariti! :P :P
A pa to su poklopci preko :D :metal:

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 30 Nov 2010, 16:09

Ne vezano striktno za ovu temu, ali tiče se kurirskih službi. Naime, uglavnom i uvek sam slao AKS-om, jer su najjeftiniji. I već par puta mi se desi da ih ja pozovem da pokupe paket, a oni zaborave da dođu, pa ja moram da zovem ljude, izvinjavam se, i objašnjavam kako se kurir nije pojavio, da ću poslati sledeći dan, itd....A onda pre par dana prodam procesor. I desi se sledeće. Prođe tačno 11 dana od kako sam ga dao, a pare mi još nisu stigle. A obično im treba 2-3 dana da donesu. Ja zovem centralu, dam im br pošiljke, i ljudi mi kažu, "novac ste dobili, imamo i vaš potpis." Ja ih zamolim da mi lepo to pošalju faksom. Pogledam, i ono nema veze sa mojim potpisom. U međuvremenu zovem tog kurira koji radi na mom reonu. I lik mi kaže, da zna, i da je tek pokupio pare, sutra mi stižu?!
Ukapiram ja tu koliko je sati. Prevarant je uzep sebi pare, potpisao, trebale mu za nešto, pa planirao da mi donese nakon par dana, tj sam je rešio da pozajmi moje pare. Da ne spominjem da mi auto stoji kod majstora već 2 nedelje, jer sam rekao čoveku da ću taman platiti kad završi, i pare mi nisu stizale, i tako sam ja bio bez auta koji je čamio tamo 2 nedelje!!
Ispadao sam ja lažov, i rušio svoj integritet pred čovekom. A pare nisam mogao naći na drugom mestu. Jel sam njemu rekao da sam prodao nešto, i da mi novac stiže za 2 dana.
Malo je reći da sam bio iznerviran. Lepo sam okrenuo centralu, objasnio im o čemu se radi. Ljudi su mi se izvinili, i poslali mi sutra pare. Rekli da je on uhvaćen u kriminalnoj radnji i da će rešiti to. 5 dana kasnije sam ga video da i dalje radi. Dok sam prepričavao tu priču, mnogi su mi rekli da su imali slične probleme sa ASK-om, da im kasne pare. I kao to je normalno, uzimaju kuriri, potpisuju. Znam samo da ja neću nikad više ništa slati preko njih.
Lepo platiš malo skuplje post ekspres, ali ti uvek već sutra stigne novac, i nemaš nikakvih problema.

nebojsak

Post by nebojsak » 30 Nov 2010, 16:13

Post Ekspres FTW. Zajebi akcije sa ovim indijancima. Mirna glava.

Bozha

Post by Bozha » 30 Nov 2010, 16:29

nebojsak wrote:Post Ekspres FTW. Zajebi akcije sa ovim indijancima. Mirna glava.
Tja... Prvo smo cekali da dodju privatnici, trzisna konkurencija, sad ispada da su ovi sa socijalistickom tradicijom jedini koji imaju kakvu takvu etiku, disciplinu i organizaciju. Sto rece onaj taksista - "Vidi Afrike! Sva je privatna, pa dzhaba!"

Born_Dead

Post by Born_Dead » 30 Nov 2010, 16:55

tyler durden wrote:nam samo da ja neću nikad više ništa slati preko njih.
Lepo platiš malo skuplje post ekspres, ali ti uvek već sutra stigne novac, i nemaš nikakvih problema.
ma samo post expres,nikada nisu izneverili

jagoda

Post by jagoda » 30 Nov 2010, 17:38

Ja kad sam procitao ove postove na prethodne dve strane, vezano za brzu postu i kurirske sluzbe,
otvaranje paketa, zatvarenje, pregled, pare unapred, prevare, zadovoljan sam/nisam zadovoljan, briga me dal' ce
da izgubi posao, ostetili, izgubili/ukrali pare... i tako to... odlucio sam:

-Nikad nikom nista necu da posaljem.
-Nikad nikom ne uplacujem pare unapred.
-Nikad nikom ne trazim pare unapred.
-Nikad niko meni nista da ne salje.
-Kome nesto treba od mene, neka dodje.
-Meni kad nesto treba, ja cu da sednem u auto, pa idem kod coveka.
-Ako nemam para za gorivo, necu ni da kupim.
-Ko nema para za gorivo (bus), ne mora ni da dodje kod mene.

Locked