OD/Fuzz/Distortion
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: OD/Fuzz/Distortion
Fali ti elementarno poznavanje materije u svakoj temi koje se dotaknes. Savetujem ti da manje pises po forumima, a vise stavis prst na celo. Da si mi ziv i zdrav. 

Svaka čast za kometar/e!pisac wrote:Sve sto radimo,radimo za masu.Slikarstvo,vajarstvo,knjizevnost,arhitektura,gradovi,ulice,moda,casopisi-pa sve je za masu.
Muzika se pravi za mase.I ovaj forum je za mase.Nije sve to ni bitno,u krajnjoj liniji.Dobra stvar i korist koju mozemo ovde naci je uteha.Kad covek sagleda profil i pravu prirodu nekih mizantropa ,ne moze a da ne bude srecan sto i on nije takav.
I odmah pozitivnije misli,i pocinje da se divi sebi,i da radi na svom usavrsavanju i napredovanju.Ostaviti one lose daleko iza sebe,i stici one koji su vec odmakli daleko ispred tebe.
Momci,gruvajte svoju muziku,jer sta god svirate,ostace kao deo istorije,jednog perioda zivota u Srbiji,Evropi,i svetu.
Inace,tuzno je sto diskusija ide u ovom pravcu...

Last edited by Mastem on 06 Jan 2016, 20:58, edited 1 time in total.
Overdrive, covece nenormalni, ti si sebe diskreditovao kao sagovornika na temu BILO CEGA, sto ima veze sa opremom, zvukom, muziciranjem, estetikom, kvalitetom scene, bendova, i bilo cega slicnog. A sad cu ti reci i zasto.
Zato sto nemas niti jedan krsteni nastup u zivotu, po tvojim recima. Osim ako ne lazes, kao sto si rekao da umes, a od ta dva prosto ne znam sta je gore, iskreno.. Dakle, nemas prakticnog iskustva sa terena, 0, NULA.
Sto i nije neki problem sam za sebe, ako je covek normalan i razuman i svestan praznina u svom iskustvu i znanju, ima ljudi koje javno nastupanje sa bilo kim i pred bilo kim jednostavno ne privlaci i to je sasvim-potpuno-sasvim™ u redu, da se razumemo...
...ALI...u ovom slucaju NIJE U REDU zato sto ti sebi bez ocito ama bas ikakvog kredibiliteta/iskustva/"podloge" dajes za pravo da kenjas svima do besvesti na racun svega zivog sto ti padne na pamet, drkas ljude, filozofiras, smaras do beskraja i nazad, vredjas, obracas se sa nipodastavanjem i nepostovanjem kakvo odavno nisam video, pravis totalno neargumentovane, povrsne, bezobrazne i mozemo slobodno reci vulgarne generalizacije vecine drugih ljudi koji sviraju i nastupaju sa svojim kakvim god bendovima (bilo dobrim ili losim, nebitno), i iz kakvih god pobuda...
Ne znam samo kako da ti docaram koliko si ignorisanje zasluzio. Fenomenalno, presmesno i tuzno u isto vreme.
Zato sto nemas niti jedan krsteni nastup u zivotu, po tvojim recima. Osim ako ne lazes, kao sto si rekao da umes, a od ta dva prosto ne znam sta je gore, iskreno.. Dakle, nemas prakticnog iskustva sa terena, 0, NULA.
Sto i nije neki problem sam za sebe, ako je covek normalan i razuman i svestan praznina u svom iskustvu i znanju, ima ljudi koje javno nastupanje sa bilo kim i pred bilo kim jednostavno ne privlaci i to je sasvim-potpuno-sasvim™ u redu, da se razumemo...
...ALI...u ovom slucaju NIJE U REDU zato sto ti sebi bez ocito ama bas ikakvog kredibiliteta/iskustva/"podloge" dajes za pravo da kenjas svima do besvesti na racun svega zivog sto ti padne na pamet, drkas ljude, filozofiras, smaras do beskraja i nazad, vredjas, obracas se sa nipodastavanjem i nepostovanjem kakvo odavno nisam video, pravis totalno neargumentovane, povrsne, bezobrazne i mozemo slobodno reci vulgarne generalizacije vecine drugih ljudi koji sviraju i nastupaju sa svojim kakvim god bendovima (bilo dobrim ili losim, nebitno), i iz kakvih god pobuda...
Ne znam samo kako da ti docaram koliko si ignorisanje zasluzio. Fenomenalno, presmesno i tuzno u isto vreme.
Ljudi, ja vas onako najljubaznije moguće zamoljavam da prekinemo da odgovoramo na stvari koje ne zaslužuju komentare. Ono juče bi nečija naredba, ja sad pokušavam da namoljavam.
Sve je to već raspravljano po šesnaest puta i sve je jasno. Meni je odavno jasno da je Žile zvani Overdrive neverovatno sklon projekcijama: kad god piše o nekome/nečemu on stopostotno piše baš o sebi. Kad nekog kudi to se odnosi na to što (površno) vidi na toj osobi nešto što ne voli kod sebe.
Al što reče majti, evo sad imamo i ozbiljnijih slučaja ovde
Ovo je ništa...
Elem, eto, zamoljavam...

Sve je to već raspravljano po šesnaest puta i sve je jasno. Meni je odavno jasno da je Žile zvani Overdrive neverovatno sklon projekcijama: kad god piše o nekome/nečemu on stopostotno piše baš o sebi. Kad nekog kudi to se odnosi na to što (površno) vidi na toj osobi nešto što ne voli kod sebe.
Al što reče majti, evo sad imamo i ozbiljnijih slučaja ovde

Elem, eto, zamoljavam...
Ja sam imao kučence koje je sralo i pišalo svud po kući, pa sam ga ipak zadržaoBaba Slim wrote:

važno da ti vladaš materijom čim staviš prs' u peduTenji wrote:Fali ti elementarno poznavanje materije u svakoj temi koje se dotaknes. Savetujem ti da manje pises po forumima, a vise stavis prst na celo. Da si mi ziv i zdrav.

živ i ti meni bio

pda, baš estetika, muziciranje i filosofiranje mora da imaju veze za živim nastupima da bi se nešto znalo o žifotuBaba Slim wrote:Overdrive, covece nenormalni, ti si sebe diskreditovao kao sagovornika na temu BILO CEGA, sto ima veze sa opremom, zvukom, muziciranjem, estetikom, kvalitetom scene, bendova, i bilo cega slicnog. A sad cu ti reci i zasto.

po tebi samo onaj ko je svirao na bini zna nešto o bednovima, kvalitetu scene?
aj da te pitam onako logički, deduktivno induktivno, jel mora čovek da ide u Kinu da bi znao da se tamo priča kineski?
jao ovo previdehBaba Slim wrote:

pa dobro brani li ti neko da me ignorišeš a?
ajde čik pokušaj, baš da vidim kaki si karakter
samo zapamti, samo karakteran čovek od integriteta i samopouzdanja može to.
tri četr..aj sad

evo i komilčetu da odgovorim: idider do mitrosa vidi dal sam tamokomil wrote:Ljudi, ja vas onako najljubaznije moguće zamoljavam da prekinemo da odgovoramo na stvari koje ne zaslužuju komentare. Ono juče bi nečija naredba, ja sad pokušavam da namoljavam.![]()
Al što reče majti, evo sad imamo i ozbiljnijih slučaja ovdeOvo je ništa...
Elem, eto, zamoljavam...

Ne znam na osnovu cega si zakljucio da mozes da budes tako nekulturan sa mnom. Ali hajde, neka bude da si se salio.Overdrive wrote:važno da ti vladaš materijom čim staviš prs' u peduTenji wrote:Fali ti elementarno poznavanje materije u svakoj temi koje se dotaknes. Savetujem ti da manje pises po forumima, a vise stavis prst na celo. Da si mi ziv i zdrav.![]()
živ i ti meni bio
na osnovu istog onog što je tebi dalo za pravo da Meni deliš savete šta ću i gde da pišem.Tenji wrote:
Ne znam na osnovu cega si zakljucio da mozes da budes tako nekulturan sa mnom. Ali hajde, neka bude da si se salio.
see?
Ok, udaraj kontru koliko hoces, nije me preterano briga. Ali mogao si mnogo nauciti, ne samo iz ove teme, nego iz gotovo svih u kojima si ucestvovao, raspravljajuci se sa ljudima koji imaju mnogo vise iskustva i znanja od tebe (moram od sada da napominjem i ovo izgleda - tu ne svrstavam sebe, nadam se da ces ovaj put ukopcati to). Da li odbijas to, nisi sposoban za to, ili jednostavno uzivas u trolovanju, ne znam. Ako bas moram da stavim pare na nesto, bila bi to druga opcija. Samo te molim, ako vec resis da komuniciras sa mnom, budi kulturan, nismo cuvali ovce zajedno.
Kuče je bilo slatko, recimo.Cope wrote:Ja sam imao kučence koje je sralo i pišalo svud po kući, pa sam ga ipak zadržao
iskreno, nisam ni znao da si čuvao ovce sam, ali ok..Tenji wrote:Ok, udaraj kontru koliko hoces, nije me preterano briga. Ali mogao si mnogo nauciti, ne samo iz ove teme, nego iz gotovo svih u kojima si ucestvovao, raspravljajuci se sa ljudima koji imaju mnogo vise iskustva i znanja od tebe (moram od sada da napominjem i ovo izgleda - tu ne svrstavam sebe, nadam se da ces ovaj put ukopcati to). Da li odbijas to, nisi sposoban za to, ili jednostavno uzivas u trolovanju, ne znam. Ako bas moram da stavim pare na nesto, bila bi to druga opcija. Samo te molim, ako vec resis da komuniciras sa mnom, budi kulturan, nismo cuvali ovce zajedno.
btw, nisam ti ja baš došao ovde da bih učio znaš
to batice ostavljam vama mlađima, da učite i napredujete
s druge strane, nisam baš siguran da znaš tačno šta je trolovanje, ali dobro, neka bude da si samo brzoplet