Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Vratimo se na temu> original ili fake?
http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-S ... _id=627418
serijski broj se ne vidi na slikama....a bogami ni u prirodi (debeo je sloj farbe preko s/n pa je jedva citljiv-tacnije necitljiv))
http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-S ... _id=627418
serijski broj se ne vidi na slikama....a bogami ni u prirodi (debeo je sloj farbe preko s/n pa je jedva citljiv-tacnije necitljiv))
- nikolic025
To sa serijskim brojevima je normalno za jeftinije gibsone,pa cak i za Traditionale i Classice...Odi u Mitros,pa vidi,pola se ne vidi,negde ceo,negde pola,negde dva broja,negde jedan,ali je necitljivo uopsteno...To ili je sve fake,ako cemo po tome ili je Gibson poceo da pravi fuseraj sa tim jeftinim gitarama i prodaje samo ime,magnete i parce drveta,a neki pocetnici obradjuju,posto su mnogo neudobne,pa cak I SG standard koji sam probao u BG-u u mitrosu je toliko neudoban i nedovrsen nekako da je to uzas dati 1000E.I farba je nekako neispolirana,kao da su umocili gitaru u farbu i stavili je u futrolu,meni je to tuzno...
Kad uzmes fendera u tom cenovnom rangu,pa on se cakli,jeste da ih nevolim iako imam Anerican Deluxe,ali je ispolirana,rosewood se sija,a kod gibsona ispod Standarda,kao da nisu namazali nicime taj rosewood,nego jos prasina na njemu...
Ja bar imam takav utisak...I kad uzmes jeftinijeg,ali koriscenog gibsona jedno 10 godina,to je druga prica,e sad ili je razradjena i rasusena (ili sta vec) ili su tad pravili mnogo preciznije...i sa vise paznje...
Kad uzmes fendera u tom cenovnom rangu,pa on se cakli,jeste da ih nevolim iako imam Anerican Deluxe,ali je ispolirana,rosewood se sija,a kod gibsona ispod Standarda,kao da nisu namazali nicime taj rosewood,nego jos prasina na njemu...
Ja bar imam takav utisak...I kad uzmes jeftinijeg,ali koriscenog gibsona jedno 10 godina,to je druga prica,e sad ili je razradjena i rasusena (ili sta vec) ili su tad pravili mnogo preciznije...i sa vise paznje...
Bas taj rad, probao sam doticnu gitaru i deluje nedovrseno, kao da je umocena u farbu i ostavljena da se osusi... a sam kvalitet izrade je delovao pomalo razocaravajuce,
primera radi> moja bas gitara Hoyer 5040 u odnosu na nju izgleda kao da je 15 klasi iznad...
Prvi put posle 15 godina drzao sam Gibson sg u rukama, pre 15 god.bio sam fasciniran, a sada??? wtf.....pa morao sam da pitam, nije bas delovao reprezentativno. Probao sam ga, zvuk je bio na mestu, ali finish, osecaj........
primera radi> moja bas gitara Hoyer 5040 u odnosu na nju izgleda kao da je 15 klasi iznad...
Prvi put posle 15 godina drzao sam Gibson sg u rukama, pre 15 god.bio sam fasciniran, a sada??? wtf.....pa morao sam da pitam, nije bas delovao reprezentativno. Probao sam ga, zvuk je bio na mestu, ali finish, osecaj........
- LifelessDead
te jeftinije modele stvarno se ne isplati uzimati, a i 600 eura je mnogo para, pa za malo vise para mozes da uzmes standard polovni...
LifelessDead wrote:te jeftinije modele stvarno se ne isplati uzimati, a i 600 eura je mnogo para, pa za malo vise para mozes da uzmes standard polovni...

- nikolic025
U srbiji ne mozes,u radnji je nov 950E,bar kad sam ja pitao u Mitrosu i ovde ako ga bude bilo na oglasima ili ce biti skuplji ili 900E najnize....Videcete...
A neki lik mi nudio pre neki dan za Prestigea neki SG Heritage,kao ni 15min nije svirana (a znam gde ga je uzeo,bio je u oglasu za manje od 1000E i promenio je 10 vlasnika) i u radnji kosta 1400E,ja pogledam,a ono oko 135000 din,znaci oko 110E manje,a moj Ibanez je oko 88000din,kad sam zadnji put gledao i sad me pita koliko bih doplatio,a ja razmisljam da je cenim oko 700E jer je stvarno extra ocuvana i ponudim mu realnih 300E sto bi mu neki nudili uz Squiera ili Fender Mexico Standard i on kaze da nema sanse,pa bar duplo da mu doplatim,mozda ni tad nebi pristao,kao nema govora....Pa gde zive ti ljudi?!
A i da imam 1000E kupio bih pre Standarda,jer mi vise odgovara zvuk,kada bih imao samo te dve da biram,inace ne bih ni jednu...novu,a polovnu,zavisi od godista i stanja...
Strasno...
A neki lik mi nudio pre neki dan za Prestigea neki SG Heritage,kao ni 15min nije svirana (a znam gde ga je uzeo,bio je u oglasu za manje od 1000E i promenio je 10 vlasnika) i u radnji kosta 1400E,ja pogledam,a ono oko 135000 din,znaci oko 110E manje,a moj Ibanez je oko 88000din,kad sam zadnji put gledao i sad me pita koliko bih doplatio,a ja razmisljam da je cenim oko 700E jer je stvarno extra ocuvana i ponudim mu realnih 300E sto bi mu neki nudili uz Squiera ili Fender Mexico Standard i on kaze da nema sanse,pa bar duplo da mu doplatim,mozda ni tad nebi pristao,kao nema govora....Pa gde zive ti ljudi?!
A i da imam 1000E kupio bih pre Standarda,jer mi vise odgovara zvuk,kada bih imao samo te dve da biram,inace ne bih ni jednu...novu,a polovnu,zavisi od godista i stanja...
Strasno...
Hvalanenadnenad wrote:pa da oko 700-750 eura je bar u subotickom mitrosu

Vrhunski HAND MADE Telecaster. Gitaru je radio majstor Peca. Rebrasti javor vrat, tacke od abalona, jasenovo telo, originalna Fender nalepnica, bla, bla , bla. .. Ali najbitnije je da gitara fantasticno radi i i izgleda. Objektivno je na nivou Custom shop gitara. Cena je 400 eura za drvo, a za hardwear se dodatno pogadjamo.Naravno , moze i zamena. ..

Vrhunski HAND MADE Telecaster. Gitaru je radio majstor Peca. Rebrasti javor vrat, tacke od abalona, jasenovo telo, originalna Fender nalepnica, bla, bla , bla. .. Ali najbitnije je da gitara fantasticno radi i i izgleda. Objektivno je na nivou Custom shop gitara. Cena je 400 eura za drvo, a za hardwear se dodatno pogadjamo.Naravno , moze i zamena. ..

U cisternu piva da je covek bubnjar, samo oni prodaju drvo posebno

- Hotstepper
...ne znam za vas, al ja bih tu gitaru rado imao.. deluje super!
Tele sa hamom..
Tele sa hamom..

Ne kazem ja da je ne bih imao, ali mi je smiješan pristup "prodajem tijelo (400e), a za hardver cemo se nagoditi", koliko se ja razumijem u prostu matematiku, gitara se prodaje (i cijeni) kao cjelinaHotstepper wrote:...ne znam za vas, al ja bih tu gitaru rado imao.. deluje super!
Tele sa hamom..

Moj je favorit Squier CV 50's Tele, sa hambakerom (u singlu) na bridz poziciji

I ovo mi se čini kao dobra ponuda: http://www.kupujemprodajem.com/Squier-t ... ter_id=332
Kad bi uzimao telca bio bi SCV50's ili Baja Tele., te me dvije gitare vizuelno privlače, (i dobro zvuce na jutjubu

a pa hardver minimum 400e jos, svaki magnet po 100, pa gde su civije, bridge. Treba ga pitati jel prodaje drvo posebno xD
Sta je ovo?!Ja napisao post,postavio ga i on nestao posle deset minuta??? 

Evo zbog cegaStrat08 wrote:Cijena mi djeluje kao navlakuša da što više ljudi vidi oglas, što mnogi rade na KP, samo ne znam zarad čega
http://www.kupujemprodajem.com/U-p-o-z- ... ter_id=488Lik sa KP wrote:NA VASEM SAJTU SE TRENUTNO ORDINIRA GRUPA PREVARANATA(DVA ILI VISE CLANA)IME KOJE KORISTE ZA PREVARE JE JASMIN HASANOVIC UL. STANE BACANIN 21 36300 NOVI PAZAR. NAJCESCE SE JAVLJAJU ZA ZAMENE. ONI IMAJU TO STO TRAZITE(PRITOM RAZUMEJU SE U GITARE, PROCESORE I SL. DAKLE POZNAJU MATERIJU)I POSTO NJIHOV VISE VREDI TRAZE DA IM SIMBOLICNO UPLATITE NA POMENUTU ADRESU JER ONI SALJU KURIRSKOM SLUZBOM PA DA BUDU SIGURNI DA STE OZBILJNI I DA CE TE VI NJIMA POSLATI. NE NASEDAJTE NA OVAKVE TRIKOVE I DOBRO PAZITE NA NOVI PAZAR JER CE IMENA MENJATI ALI GRAD VEROVATNO NE! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !
-
jagoda wrote:Ja kad sam procitao ove postove na prethodne dve strane, vezano za brzu postu i kurirske sluzbe,
otvaranje paketa, zatvarenje, pregled, pare unapred, prevare, zadovoljan sam/nisam zadovoljan, briga me dal' ce
da izgubi posao, ostetili, izgubili/ukrali pare... i tako to... odlucio sam:
-Nikad nikom nista necu da posaljem.
-Nikad nikom ne uplacujem pare unapred.
-Nikad nikom ne trazim pare unapred.
-Nikad niko meni nista da ne salje.
-Kome nesto treba od mene, neka dodje.
-Meni kad nesto treba, ja cu da sednem u auto, pa idem kod coveka.
-Ako nemam para za gorivo, necu ni da kupim.
-Ko nema para za gorivo (bus), ne mora ni da dodje kod mene.

viewtopic.php?f=4&t=16milan019 wrote:Sta je ovo?!Ja napisao post,postavio ga i on nestao posle deset minuta???
Svaka čast!Mrav wrote:a pa hardver minimum 400e jos, svaki magnet po 100, pa gde su civije, bridge. Treba ga pitati jel prodaje drvo posebno xD

dejankuki wrote:Evo zbog cega:Strat08 wrote:Cijena mi djeluje kao navlakuša da što više ljudi vidi oglas, što mnogi rade na KP, samo ne znam zarad čega
Lik sa KP wrote: http://www.kupujemprodajem.com/U-p-o-z- ... ter_id=488

Vidiš, nisam razmišljao u tom pravcu, ali se nameće kao vrlo logično objašnjenje...