Koliko bi neko od nas sa foruma platio za:

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
jer, u suprotnom, prazna kutija za koju treba da traži netaknuto originalno pojačalo i originalne zvučnike je samo to - prazna kutija koja ne vredi zrno graška. Ozbiljni kolekcionari nemaju vremena za vratolomije tipa:bancika wrote:...svaki lem originalni.
Sličice i Albumi se kompletiraju i to opet pre same prodaje, jer i tu >PRO< liga, koja drži banku, traži 100% popunjenost, očuvanost i originalnost. Ko će prodati VOX-a AC30 pojačalo i zvučnike nekome ko ima očuvanu kutiju?!? Šta će da radi sa svojom kutijom iz 1968? Da je koristi za potpalu i to samo zato što je puna prašine i malo izubijana vremenom?Usred Zala wrote:...ako kompletirate ...
No, ipak, logikom zdravog razuma zaključujem i čisto sumnjam u to da se srećni vlasnik nekog ispoderanog VOX-a AC30 iz 1968. želi cimati da prepakuje svoje pojačalo i zvučnike u bolje očuvanu kutiju i da to još plati dodatnih 450€... šta će mu takav danak i još da "raspari" svoj ORIGINAL? Jedino ako ne planira da je postavi kao lot na nekoj svetskoj aukciji, a tu se opet ne lome svi za "PARTCASTER" VOX pojačalima iz 1968.jagoda wrote:...o kolekcionarstvu..
Tako mu i treba! 100-tine klinaca je putem oglasa i KP sajta prodavalo svoje netaknute RG350 Ibaneze, i to u u bescenje i niko im nije davao ni 200€ za te instrumente, dok se ovaj pojavio sa cenom od >300€ i pričom: "ja sam ovo svirao u ovom mainstream bendu" i već se UPECALA neka veverica i kupila gitaru od njega. Sada nam se NAIVNI kupac još žali i navodno je preprodaje za "jeftine pare"?!? Kako može biti JEFTIN Ibanez RG 350 iz delova za 150€? Partcaster BUDGET Ibanez? Bože mili, to ne treba da vredi ni 100€ više ... ima se toliko Ibaneza, Šektera, Hamera i sl. gitara koje nisu budžene ...Gosa wrote:Jel se mozda secate ovog oglasa,dok ga je prodavala "poznata licnost" i dok je vrat bio originalan?btw 300e je kostao koliko se secam...
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-r ... d=22119737
Trzalica wrote:Tako mu i treba! 100-tine klinaca je putem oglasa i KP sajta prodavalo svoje netaknute RG350 Ibaneze, i to u u bescenje i niko im nije davao ni 200€ za te instrumente, dok se ovaj pojavio sa cenom od >300€ i pričom: "ja sam ovo svirao u ovom mainstream bendu" i već se UPECALA neka veverica i kupila gitaru od njega. Sada nam se NAIVNI kupac još žali i navodno je preprodaje za "jeftine pare"?!? Kako može biti JEFTIN Ibanez RG 350 iz delova za 150€? Partcaster BUDGET Ibanez? Bože mili, to ne treba da vredi ni 100€ više ... ima se toliko Šektera, Hamera i sl. gitara koje nisu budžene ...Gosa wrote:Jel se mozda secate ovog oglasa,dok ga je prodavala "poznata licnost" i dok je vrat bio originalan?btw 300e je kostao koliko se secam...
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-r ... d=22119737
Kako bi ti mogao znati da je to "zeznuta" gitara? Vidiš oglas, nudi je ni manje ni više nego recimo primera radi gitarista legendarnog YU/SR benda Kerber? Još navodi da su magneti firmirani ... MAMAC nikad bolji za sve KP i forum veverice. I onda hladan tuš ...ToneChaser wrote:Bas to ! JA ne bih dao ni 50e....Ma ne treba mi uopste zeznuta gitara.....Jedino da kupim a da znam da mogu nekom sigurno skuplje da preprodam....
Retko ko će da kupi RG350 za 150€ i u (NE)zeznutom stanju ... u tome je poenta. Da ne govorimo o oštećenom telu i umecima od dasaka i ugradjenom vratu najniže klaseToneChaser wrote:Pa rekao covek da je zeznuta zato je i daje 150e....Tj nesto je morao da majstorise na njoj, i ugradjivao neko parce drveta, da bi vrat lepo stojao ili sta vec...
Šta to?!"?ssmc wrote:Jel' ovo realno
ovo treba sankcionisati od strane moderatora.Funkd wrote:Trzalica prica sam sa sobom?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest