Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
fazfektori
-
Mislio sam da jeste , nego me je zbunio onaj prekidac.
Uskoro cu i ja zakaciti jednog u lazni lanac, spremio sam sick kutiju za creva i potove, feat. ruski vojni otpad.
Uskoro cu i ja zakaciti jednog u lazni lanac, spremio sam sick kutiju za creva i potove, feat. ruski vojni otpad.

On je tu da ne bih morao da izvlacim dzek.Kill surf city wrote:prekidac
Zanimljiv je ff ali ne verujem da ce naici na neku preteranu upotrebu... napravih ga kolegi pre nekoliko meseci, on prestao da svira, pa rekoh da ga isprobam ja.
@funk brao!'de se staje u red za probavanje?
@kill sta je lazni lanac?

@kill sta je lazni lanac?
-
Lazni lanac je onaj koji nije pravi.
I da se ispravim, bice fuzz probe.

Ne, krivi lanac je onaj koji nije pravi, a lazni lanac je onaj koji nije istinit.
Matori, uvek si dobrodosao na djem i pivo.Milanares wrote:@funk brao!'de se staje u red za probavanje?![]()
Do jaja.Kill surf city wrote:bice fuzz probe.
Diy varijanta?
-
Milanares wrote:Ne, krivi lanac je onaj koji nije pravi, a lazni lanac je onaj koji nije istinit.

Jok, ja samo saljem kutiju.Funkomat wrote:Do jaja.Kill surf city wrote:bice fuzz probe.
Diy varijanta?

matori gde je TS?
sht auradi na kraju sa njim?
sht auradi na kraju sa njim?
NIsta. Cekam ovu sad porudzbinu da uzmem novi prekidac.

By audio2 at 2012-04-20
Nabavih ga skoro. Neverovatan kompresor. Od strata napravi pravu džez mašinu. Toliko je prirodan
da primećuje razliku samo onaj ko svira. NIje true bypass tj.menja ton ali u pozitivnom smislu, nisam misli
da ću ikada da izgovorim tu rečenicu ! Ne guši ton, baš suprotno nekako ga filtrira seksi, mekano, duboko
kao da sam povezao i neki vrhunski ekvilajzer. Za studio je majka ili recimo za kompletni line out iz pojačala.
Mada, meni se mnogo svidja i kao izvorni ton. U svakom slučaju, ekstra sprava bar za moj ukus.
ti si taj koji mi ga ukrao pred nosom?
svaka cast,koliko kontam to je maxonov bord,isti kao i na ibanezovom kompresoru bek in d dej,ljudi imaju samo fale za tu spravu.najbolja pazarina za tu lovu ikad.
meni ionako je trebao za bass neki kompresor,neznam koliko bi dobro taj radio za tu primjenu,tako da je mozda i bolji dom nasla ta pedala.

svaka cast,koliko kontam to je maxonov bord,isti kao i na ibanezovom kompresoru bek in d dej,ljudi imaju samo fale za tu spravu.najbolja pazarina za tu lovu ikad.

Za pet tisućica može ipak biti tvoj, ha,ha. Šalim se, naravno.umart wrote:ti si taj koji mi ga ukrao pred nosom?![]()
svaka cast,koliko kontam to je maxonov bord,isti kao i na ibanezovom kompresoru bek in d dej,ljudi imaju samo fale za tu spravu.najbolja pazarina za tu lovu ikad.meni ionako je trebao za bass neki kompresor,neznam koliko bi dobro taj radio za tu primjenu,tako da je mozda i bolji dom nasla ta pedala.

- nikolic025
Jel neko ima ili je probao Carl Martin 2 wah,oce ortak da pazari,pa ga zanima kakav je u odnosu na nekog Dunlopa u tom rangu?
Takodje ga zanima i Morley CLW,da li on ima bypass?
Takodje ga zanima i Morley CLW,da li on ima bypass?