Ajde da se povremeno skupimo i porucimo sa stranih sajtova!?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ajde da se povremeno skupimo i porucimo sa stranih sajto
Da li to vazi i za stewmac? Znaci nema carina na sve ispod 50e zajedno sa postarinom?
Ja sam uzimao sa pedalpartsa, odlicni su i sve, ali se ne isplate male porudzbine, mada moj paket od 100e je izbegao carinu, jer sam pitao da napisu manju vrednost i napisali su. Lupam, na banzaiju je 3pdt 4.7e, a na ppp negde oko 2.9. Samo sto oni nemaju ove potove koji tebi trebaju
jel ostalima odgovara banzai?
- mislim_stvarno
men' trebaju ova cetri integralna kola, ako su cene slicne, sve mi jedno odakle se uzima. 

Ako imate nekog u CG, narucite preko njega.
Meni su dolje cale i keva, provjereno nema postarine ispod 100 (mozda cak i 150) eura. Postar mi donosi sa banzai-a na vrata.
Meni su dolje cale i keva, provjereno nema postarine ispod 100 (mozda cak i 150) eura. Postar mi donosi sa banzai-a na vrata.
zajebavas?moze meni da stigne kuci u nk onda,ja sam iz nk.
Bez zajebancije, ja sam iz HN 
Narucujem godinama sa Banzai, i nikad mi nije nista naplaceno. Narucivao sam do 70 eura.
Ova prica vazi samo za obicnu postu! NIKAD ne narucuj preko Fedexa nista u CG!!!
Narucio sam neke satove (TI CHRONOS), misleci da cu proci kao sa Banzaiem, sipak! Fedex ima neku svoju firmu Rhea Express.. Sta god narucis, zaglavi se kod njih, i moras im dati 30 eura.

Narucujem godinama sa Banzai, i nikad mi nije nista naplaceno. Narucivao sam do 70 eura.
Ova prica vazi samo za obicnu postu! NIKAD ne narucuj preko Fedexa nista u CG!!!
Narucio sam neke satove (TI CHRONOS), misleci da cu proci kao sa Banzaiem, sipak! Fedex ima neku svoju firmu Rhea Express.. Sta god narucis, zaglavi se kod njih, i moras im dati 30 eura.
Last edited by Nedalm on 29 Apr 2012, 11:16, edited 1 time in total.
sta je nk/hn, mozda i ja to imam? 

Svi imaju HN bar jednom u zivotu, dobija se ljeti 
Koliko đetića odjednom! Vidim ja, bice odje grupnih nabavki

Nisam djetic, nego zezam BancikuNedalm wrote:Svi imaju HN bar jednom u zivotu, dobija se ljeti

NiksIc, Herceg Novi i Podgorica... ako se neko stvarno pita... a ako zeza... .... 

Ja tek sad skontah da gore piše ''poručimo sa stranih sajtova'' ,a ne ''preporučimo strane sajtove''
Još se čudim kad mi je mislim Stalker ili Cortex rekao da sam promašio temu kad sam okačio Tnjiter Šešelja.

Još se čudim kad mi je mislim Stalker ili Cortex rekao da sam promašio temu kad sam okačio Tnjiter Šešelja.
Hajde ako neko bude skoro narucivao sa banzaia nek mi javi. Treba mi jedan prekidac.
- Rockatansky
Re: Ajde da se povremeno skupimo i porucimo sa stranih sajtova!?
Malo je (pra)stara tema, ali...
Ljudi, kako kupujete sa recimo Guitar Fetisha? Ja krenuo danas nesto da gledam, i uopste ne mogu da se registrujem, nema na spisku zemalja Srbija!?

Hteo da narucim mesingani blok za tremolo...
Ljudi, kako kupujete sa recimo Guitar Fetisha? Ja krenuo danas nesto da gledam, i uopste ne mogu da se registrujem, nema na spisku zemalja Srbija!?

Hteo da narucim mesingani blok za tremolo...