ma dve 15'' su konza!sinisake wrote:Srce mi kaze da je jedna petnaestica zakon. Ne znam sta akustika kaze?![]()
Kolege strucnjaci ce reci koju...
Velika kupovina vol.3
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Velika kupovina vol.3
Nemoj sad da se zezas, ovo su ozbiljne stvari, izaberi jednu od ponudjenih opcija. 
neću jednu! ili 5karata ili ništa!sinisake wrote:Nemoj sad da se zezas, ovo su ozbiljne stvari, izaberi jednu od ponudjenih opcija.
salu na stranu...nekako sam više naklonjen broju 2 tj paru!
hm..ili možda...a ne , ništa...
tocak ukrao bluz u parku od king krimzona? ne... zar se ne oseti da to covek svira? ono bas je to neki njegov stajl... kao kad bi optuzili blekmura da je ukrao blek najt
salim se...
ne ozbiljno, pesma nije ukraden, a i neznam cemu ta ideja? bas se prepoznaje tocak style, a i harma je malo balkanskija... pogotovo razresenje...
ps. sto se pojacala tice, kupuj VOX AC30!!!
ne ozbiljno, pesma nije ukraden, a i neznam cemu ta ideja? bas se prepoznaje tocak style, a i harma je malo balkanskija... pogotovo razresenje...
ps. sto se pojacala tice, kupuj VOX AC30!!!
Pa sad, glede tits - to je stvar ukusa, a ovde nauka treba da kaze poslednju rec! Diskvalifikovacu te s teme! 
Kupuj ti!ps. sto se pojacala tice, kupuj VOX AC30!!!
Rece mi jedan coek.pesma nije ukraden, a i neznam cemu ta ideja?
ja sam miran... ja sam nas'o svog voxa...
a sto ne bi?
a sto ne bi?
a sto ne bi AC15???
AC30
Zato sto je samo duplo (i jos malo) skuplji od mog, inace jos uvek nepostojeceg, budzeta.
Inace bih kupio, nije da ne bi...
AC15 - malo je, meni ne treba pojacalo za sobnu svirku, nego stadionsku, znate valjda.
Zato sto je samo duplo (i jos malo) skuplji od mog, inace jos uvek nepostojeceg, budzeta.
Inace bih kupio, nije da ne bi...
AC15 - malo je, meni ne treba pojacalo za sobnu svirku, nego stadionsku, znate valjda.
skupljaj pare za ACu 30ku i nemas brige, do kraja zivota...
ja imam AC15 i neverovatno je pojacalo... a za 30ku vadim bubreg..
ja imam AC15 i neverovatno je pojacalo... a za 30ku vadim bubreg..
- sirac-šunka
- vragolan
Ma uzNeš lepo dve petnaestice... ma mož i četiri, daš mu malo po basu u izbaciš svog basistu iz benda. Više će se para podeliti na manji broj članova.sinisake wrote:Srce mi kaze da je jedna petnaestica zakon. Ne znam sta akustika kaze?![]()
Kolege strucnjaci ce reci koju...
Da podsetim krajnje neozbiljne diskutante, opcije su sledece:
a) dve desetke
b) jedna petnaestica

a) dve desetke
b) jedna petnaestica
dve desetke??? šta ima na našem tržištu od lampi sa dve desetke?sinisake wrote:Da podsetim krajnje neozbiljne diskutante, opcije su sledece:
a) dve desetke
b) jedna petnaestica
- sirac-šunka
- vragolan
Nije da sam neozbiljan diskutant, ali stvarno mi nije jasno šta bi sa 12-kama?
@!sinisake mislim da Peavey Delta Blues dolazi u kombinacijama 4 x 10 ili jedna 15. Petnaestica je onako vishe throaty, jace gruva ali je malo tromija tj. sporije se pobudjuje od desetki, e sad def ima vishe bassa i gutsa, dolazi do izrazaja tek otpanjena, posebno sa nekim driveom, mislim da ce ti se dopasti def.
A da Delta blues je sa 2 x 10 pobrkao sam sa Fenderom Deluxom cheers
A da Delta blues je sa 2 x 10 pobrkao sam sa Fenderom Deluxom cheers
Hvala na ozbiljnom odgovoru. Znaci - petnaestica!