Mozda postavim neku slicicu kad ga stavim u kutiju i sredim sve...
Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Upravo sam zavrsio pravljenje Marshall Blues Breaker clona and I like it...
- tyler durden
- MF veteran
xspaceman wrote:Eve da i ja zakacim jednu slikicu!
gitare: Fender Jazzmaster MIJ, Fender Bullet
pojacala: Fender Twin Reverb, P&K Audio Jive KIng
Pedale: Shin-Ei wah fuzz, Sola Sound Tone Bender mark IV fuzz, Pro Co Rat II, Danelectro tremolo, Ibanez FL-9 flanger, Ibanez DE-7 delay/echo
Jebote, prrobao sam pre neki dan ovakvog twin reverba iz '78. i to pojacalo ima clean da se smrznes. Znaci istopio sam se kad sam ga svirao. Definitivno pojacalo sa najboljim clean zvukom ikada napravljeno!
xspaceman wrote:Eve da i ja zakacim jednu slikicu!
gitare: Fender Jazzmaster MIJ, Fender Bullet
pojacala: Fender Twin Reverb, P&K Audio Jive KIng
Pedale: Shin-Ei wah fuzz, Sola Sound Tone Bender mark IV fuzz, Pro Co Rat II, Danelectro tremolo, Ibanez FL-9 flanger, Ibanez DE-7 delay/echo
Gde si nasao Danelectro Tuna Melt?
Drugar mi je doneo taj tremolo iz Nemacke...inace bas je prava steta sto se niko od nasih bajnih i sjajnih distributera ne seti da ih zastupa na nasem trzistu! Kad mogu Behringera , mogu i Danelectro koji su takodje best buy sto se tice odnosa cena-kvalitet! A i cool izgledaju! 
S tim se ne bih slozio ali super zvuce.xspaceman wrote:A i cool izgledaju!
Steta sto ih nema kod nas....
hehehe ali kome se ne dopadaju moze da ih prepakuje u neko drugo kuciste! Mislim platio sam ga 30eur pre par god...cini mi se da su sada jos jeftijiji! A i pojavila se nova poboljsana serija pedalica koje su u metalnom kucistu+true bypass za iste pare! 
Evo sta sam ja nedavno preuzeo od Guv'nor-a i sad je vec sigurno da ce jedno duze vreme ostati kod mene:

ohoho ho ho ho... bice nekom merry christmas! jos jedna preterana pedala u kolekciji... pa daj jednu, mis'm nije red da ih imas toliko puno, ja seljak ni adapter jos da uzmem/opravimFunkomat wrote:Evo sta sam ja nedavno preuzeo od Guv'nor-a i sad je vec sigurno da ce jedno duze vreme ostati kod mene:
Oooo, Funkomat, kad i gde ces ti imati neku svirku, da dodjemo da te opljackamo?
Cestitam, i daj da cujemo kako radi, ako je moguce.
Cestitam, i daj da cujemo kako radi, ako je moguce.
@ Duane
Mogu adapter da ti "opravim"...
@ sinisake
Aj snimicu nesto uskoro. Ne bih da snimam mikrofonom jer se nista dobro nece cuti...
Moram nesto drugo da smislim.
Mogu adapter da ti "opravim"...
@ sinisake
Aj snimicu nesto uskoro. Ne bih da snimam mikrofonom jer se nista dobro nece cuti...
Za koje novce?Secam se da je neki lik trazio ogromnu svotu novca, nadam se da nije ta... 
aj dodji na jam...Funkomat wrote:@ Duane
Mogu adapter da ti "opravim"...![]()
@ sinisake
Ma jok, to je bio ST9 (super tube screamer)... Isto izgleda, samo četvrto dugmence ima skroz drugojačiju funkciju od ovog.vbraca wrote:Za koje novce?Secam se da je neki lik trazio ogromnu svotu novca, nadam se da nije ta...
Ova sprava je ista kao i TS9, samo što ima još jednu ok opciju i 2 skroz nepotrebne...
A DIY ST9 ima čika Sinisake... Lucky bastard...
I u zdravlje da te služi!!! (sada ovako formalno rečeno)Funkomat wrote:sad je vec sigurno da ce jedno duze vreme ostati kod mene
Ko sto rece guv'nor, ma jok.vbraca wrote:Za koje novce?Secam se da je neki lik trazio ogromnu svotu novca, nadam se da nije ta...
Hocu brate. Hteo sam vec par puta ali nikako da se dovucem do BG-a. Cim budem mogao, dolazim.Duane wrote:aj dodji na jam...
Ili ako vi odlucite da dodjete do NS-a a da sam ja u Srbiji.
To si i meni rekao ali se meni sidjaju i te 2.guv'nor wrote:Ova sprava je ista kao i TS9, samo što ima još jednu ok opciju i 2 skroz nepotrebne...
Iste su kao prve 2 samo imaju vise gain-a...
I hvala. Siguran sam da hoce.
E pa onda još bolje!Funkomat wrote:To si i meni rekao ali se meni sidjaju i te 2.
Iste su kao prve 2 samo imaju vise gain-a...
Ja stvarno nisam uspeo da im nađem funkciju, preterano boostuje signal i baš mu "natovari" basa.
P.S. Vidiš, ja mislim da mu "skida" gain u tim modovima...