Mozda postavim neku slicicu kad ga stavim u kutiju i sredim sve...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
xspaceman wrote:Eve da i ja zakacim jednu slikicu!
gitare: Fender Jazzmaster MIJ, Fender Bullet
pojacala: Fender Twin Reverb, P&K Audio Jive KIng
Pedale: Shin-Ei wah fuzz, Sola Sound Tone Bender mark IV fuzz, Pro Co Rat II, Danelectro tremolo, Ibanez FL-9 flanger, Ibanez DE-7 delay/echo
xspaceman wrote:Eve da i ja zakacim jednu slikicu!
gitare: Fender Jazzmaster MIJ, Fender Bullet
pojacala: Fender Twin Reverb, P&K Audio Jive KIng
Pedale: Shin-Ei wah fuzz, Sola Sound Tone Bender mark IV fuzz, Pro Co Rat II, Danelectro tremolo, Ibanez FL-9 flanger, Ibanez DE-7 delay/echo
S tim se ne bih slozio ali super zvuce.xspaceman wrote:A i cool izgledaju!
ohoho ho ho ho... bice nekom merry christmas! jos jedna preterana pedala u kolekciji... pa daj jednu, mis'm nije red da ih imas toliko puno, ja seljak ni adapter jos da uzmem/opravimFunkomat wrote:Evo sta sam ja nedavno preuzeo od Guv'nor-a i sad je vec sigurno da ce jedno duze vreme ostati kod mene:
aj dodji na jam...Funkomat wrote:@ Duane
Mogu adapter da ti "opravim"...![]()
@ sinisake
Aj snimicu nesto uskoro. Ne bih da snimam mikrofonom jer se nista dobro nece cuti...
Moram nesto drugo da smislim.
Ma jok, to je bio ST9 (super tube screamer)... Isto izgleda, samo četvrto dugmence ima skroz drugojačiju funkciju od ovog.vbraca wrote:Za koje novce?Secam se da je neki lik trazio ogromnu svotu novca, nadam se da nije ta...
I u zdravlje da te služi!!! (sada ovako formalno rečeno)Funkomat wrote:sad je vec sigurno da ce jedno duze vreme ostati kod mene
Ko sto rece guv'nor, ma jok.vbraca wrote:Za koje novce?Secam se da je neki lik trazio ogromnu svotu novca, nadam se da nije ta...
Hocu brate. Hteo sam vec par puta ali nikako da se dovucem do BG-a. Cim budem mogao, dolazim.Duane wrote:aj dodji na jam...
To si i meni rekao ali se meni sidjaju i te 2.guv'nor wrote:Ova sprava je ista kao i TS9, samo što ima još jednu ok opciju i 2 skroz nepotrebne...
E pa onda još bolje!Funkomat wrote:To si i meni rekao ali se meni sidjaju i te 2.
Iste su kao prve 2 samo imaju vise gain-a...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest