P&K Audio Novotarije

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Hillybilly

Re: P&K Audio Novotarije

Post by Hillybilly » 17 Feb 2011, 14:37

Guitar_thrill wrote:Peco zasto na expo-u nisu predstavljena Rebel pojacala? Nisi ih imao napravljena, ili neki drugi razlog? Interesuje me, posto mi se vrlo dopao zvuk gitara Rebela kad god sam ih slusao....
Dobro pitanje!

U radnji imam gotove i Rebel i Black Foot amp kao i jedan Super Lead clone ali nisam stigao da im uradim kabinete! Ukoliko neko hoce da ih proba moze da svrati do nas, a ja cu se potruditi da uskoro uradim neke demo klipove!

Video sam da je jos neko iz publike snimao prezentaciju pojacala na Expo-u pa bi ih zamolio da mi se jave (PP, mail...sta god)! Voleo bi da imam i te snimke!

fuzzface45

Post by fuzzface45 » 17 Feb 2011, 21:53

Stvarno steta sto Black Foot nije prezentovan jer mi se cini po onome sto sam procitao i cuo da je sjajno pojacalo...
Definitivno planiram da u sto skorijem periodu uzmem jedno od pojacala ali na zalost ima se para samo za jedno a svako pojacalo je remek delo na svoj nacin tako da treba se odluciti za jedno :cry:
Inace sam zaljubljenik u Vox pojacala i bas me zanima Rocket i moglo je biti malo vise demonstrirano na Expo-u...npr da malo cujemo cuvenog Brian May fat AC30 drive-a :metal: cuvena masnoca odvrnutog vox-a

pozdrav Peco i svaka cast na radu.......

emko

Post by emko » 18 Feb 2011, 16:23

Uz JiveK nadao sam se da ćemo čuti i Blackfoot, koji mi se po onom napisanom čini i najprivlačniji.Ne bi bilo zgorega u skoroj budućnosti postaviti klip sa Blackfootom, svirano na stratu i les paulu.

fatbastard

Post by fatbastard » 18 Feb 2011, 17:29

Peca je Master Yoda kad je u pitanju izrada bilo koje komponente vezane za pojachala i pedale, iz mog iskustva !
Kvalitet i dizajn bezkompromisni, sve ostalo stvar ukusa i kome ce koji komad da legne !
Drago mi je shto je prezentacija na Expo-u proshla dobro, shto su momci odlichno predstavili pojachala i shto je Peca zadovoljan !
Shto se mene tiche Jive King is u must have, head varijanta i 2x12 kabinet !!!
Ono o chemu se manje pricha, a morao bih da spomenem, jesu pedale koje Peca pravi besprekorno !!! Vlasnik sam analognog delay-a i klona TS808, a klon CE2 i Centaur su u procesu izrade, kao i pedalboard...
Ko je za, organizovacemo jednu grupnu degustaciju P&K pedalica, a ako sachekamo josh neko vreme mozhemo da ih probamo i na mom Jive-u, samo da me puste iz ove bolnice... :) ( :/ )
Sve u svemu, Peco, svaka chast !!! :D

Hillybilly

Post by Hillybilly » 15 Mar 2011, 14:42

Jos jedna novotarija, za sve one kojima je tetka iz USA poslala Mesu, ili im povoljno zapalo neko pojacalce koje radi na 110V! Il' planiraju da emigriraju a ne zele da se rastanu do voljenih im pojacala!

Profesionalni ultra heavy duty auto trafo 220V-110V u snagama od 50-1000W!

Image

Image

Image

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 15 Mar 2011, 20:32

Ovo odma na e-bay za sve ove sto biduju iz Jevrope ameriskoje ojacavalece. :ziveli:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 15 Mar 2011, 21:49

Dersu Uzala wrote:Ovo odma na e-bay za sve ove sto biduju iz Jevrope ameriskoje ojacavalece. :ziveli:
Zaboravljaš par sitnica glede e-bay-a :mrgreen:

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 28 Mar 2011, 14:04

Sad sam poslušao kako Rocket pojačalo radi i baš sam zadovoljan, još da probam Trainwreck klon kod andrej]-a i mislim da ću te iscimati Peco da odradimo pojačalo. :) Već sam Sunn stavio na prodaju, čim se proda, javljam se sa prohtevima za amp. :ziveli:

Hillybilly

Post by Hillybilly » 28 Mar 2011, 14:30

Cool !!!!!!!!!!!
Idu Rocketi k'o alva! Pomalo neocekivano, posle expo-a narod trazi samo Rocketa!
Sva pojacala su prosla veoma zapazeno, medjutim samo se Rocket prodaje! :? :o

xspaceman

Post by xspaceman » 07 Apr 2011, 18:29

Peco jel planiras da pravis i neke gitaroške glave ili to ide samo po narudžbini? Npr...nesto na foru epiphone valve juniora i sl...par w, al da izuva! :) Neki fenđer za poneti, za pod mišku pa na put!? ;)

Hillybilly

Post by Hillybilly » 07 Apr 2011, 22:19

Bice uskoro jedan amp nalik na Princetone u head izvedbi, a imam i gotov jedan mali amp, Single End 5W sa reverbom u combo 110 varijanti, nalik na Champ, koi moze da se mune u head cab!
Ni jedan ni drugi nisu drčni, kao Junior, već više na Fender foru, mada ovaj malac od 5W kad se napanji zvuci prilicno :butthead: :gitara1: :ziveli:

xspaceman

Post by xspaceman » 07 Apr 2011, 22:27

Hillybilly wrote:Bice uskoro jedan amp nalik na Princetone u head izvedbi,
obavezno okači fotke kad bude zgotovljen! :D
Hillybilly wrote:Ni jedan ni drugi nisu drčni, kao Junior, već više na Fender foru, mada ovaj malac od 5W kad se napanji zvuci prilicno :butthead: :gitara1: :ziveli:
Sa juniorom sam poredio samo zbog wataže i gabarita...inace zna se...Fenđer...

jcm 800

Post by jcm 800 » 08 Apr 2011, 19:45

Hajde Peco kad ces u asortiman da ubacis nesto malo ali namunjeno...
Nesto od 5-15 w ali da drma iz svakog watta...

Neki Tiny Terror clone
ili neki Champ sa Matchless Hot Box preampom...recimo...njam,njam... :butthead: :homer:

Hillybilly

Post by Hillybilly » 08 Apr 2011, 20:25

Ok, napraviću jedan mali, surovi glavić od recimo 8W. Da izuva. Jel' ima neko zaineresovan da se pretplati?
U pretplati 20% jeftinije! :ziveli:

umart

Post by umart » 08 Apr 2011, 21:26

koliko bi to ispalo,jer me bas juce ortak uposlio da mu po bg-u trazim nekog class A lampasa sto manjeg.

Post Reply