Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
http://www.youtube.com/watch?v=Sb5aq5HcS1A Ovo ocekujem
Mislim, ovo posle cetvrtog minuta

To bi ti najbolje izvukao Fulltone DP-1, ali on je dosta skuplja pedala od ovih o kojima smo diskutovali...nodi wrote:http://www.youtube.com/watch?v=Sb5aq5HcS1A Ovo ocekujemMislim, ovo posle cetvrtog minuta
a, to ti je english muff'n i dimebagov sig wah, i naravno marshallchina i naravno bob rock dupliro tejk. batali
Ne treba mi identican zvuk
Naravno da nisam mislio konkretno na ovu pesmu. Samo sam je dao za primer, okvirno, da bi Baba znao da mi tacno kaze moze li za tako nesto Guvnor da radi posao 

edit: Izvinjavam se ako sam neprecizan.. Danas sam u guzvi velikoj, a stalo mi je da zavrim sve to sto pre

edit: Izvinjavam se ako sam neprecizan.. Danas sam u guzvi velikoj, a stalo mi je da zavrim sve to sto pre
Porucio sam guv'nora. Stize u utorak, pa sta mi Bog da 
Javljam utiske u ''oprema koju imate''

ovaj novi guvnor je medju top 5 najgorih pedala koje sam probao... za bilo sta.
Koji guv'nor tačnonodi wrote:Porucio sam guv'nora. Stize u utorak, pa sta mi Bog da

Ja nisam cuo takva iskustva.andrej] wrote:ovaj novi guvnor je medju top 5 najgorih pedala koje sam probao... za bilo sta.

Aj ispričaj ovde utisak molim te. I ja sam bacio oko pa da vidimonodi wrote:Dvojka.

Vazi.. Cim stigne, javljam utiske.. A do tad, baci oko na predhodnu stranu.. Ima nekoliko stvarno korisnih saveta..
Ti bese sviras neke hamove, jel da? Pogledaj i Jackhammera.
Ti bese sviras neke hamove, jel da? Pogledaj i Jackhammera.
Jesu Hammovi,upravo ću prelistam. 

Šiba li ko Boss OD,trebala mi je neka mekša pedala.
Al pretpostavljam da valja kao i dobra većina Bossovih stvari. Ono što sam čuo na youtube mi se dopalo,a imao sam priliku i da je čujem na nekim svirčicama..
Ili ako može da se preporuči neki dobar overdrive,ne mora biti Boss
Al bi valjalo da budu slični po ceni..
Al pretpostavljam da valja kao i dobra većina Bossovih stvari. Ono što sam čuo na youtube mi se dopalo,a imao sam priliku i da je čujem na nekim svirčicama..
Ili ako može da se preporuči neki dobar overdrive,ne mora biti Boss

Boss Blues driver je kul, lagan drajv. Al ako mozes probaj Fulltone ZW drajv ili OCD na low modu na primer
U dosta gotivan ovaj Boss BD.
Ova OCD pedala mi je još od ranije mi je simpatična dosta,samo cena nije ni malo za moj trenutni budzet xD
Ova OCD pedala mi je još od ranije mi je simpatična dosta,samo cena nije ni malo za moj trenutni budzet xD