Ako uspe da navede koje su to situacije kupujem mu odmah

Zar je moguce

P.s. A je l neko zna mozda, da li uz kutiju daje i stiropore, ili se za njih mora posebno doplatiti

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ako uspe da navede koje su to situacije kupujem mu odmah
What a mistakah to makah...Stavljene nove metalne žice
15watt u A class =450 watt tranzistorskih pojacala
JahahahahahahahaahhToneChaser wrote: Sve moje pohvale i preporuke , za korektnost profrsionalnost , sve moje preporuke za ovoga clana HVALA
ZAMENA PO DOGOVORU
"u pohvlai napisao zamena po dogovoru wtf?![]()
muki17 wrote:Majti,u poslednje vreme si nesto naelektrisan,nismo od juce na forumu,opusti se,nema potrebe za nabijanje nekog negativnog stava![]()
On topic
http://www.kupujemprodajem.com/Music-Ma ... d=22585227
'sviro neko 'vo? Bas sam se zagrejao za petrucija,pa cisto da vidim da li ga je mozda neko probao?
Imao sam istu par godina. Dobra je gitara, ako tražiš tanak vrat, nisku akciju, ergonomski dizajn, fenomenalan tremolo sistem (najbolji koji sam ikad probao, bar none), vrhunsku izradu - apsolutno je perfektna. Ali (uvek ima alibancika wrote:tog konkretno ne, ali probao sam taj model. Super je, kvalitetno uradjena, jako zgodna za sviranje i jako univerzalna. Jedina mana je sto je malo manja od ostalih strat-olikih gitara, pa moze da izgleda malo smesno ako si veci covekAko se ne varam, BFR koja je izasla nakon toga i ovi noviji modeli su veci za nijansu.
Da budem iskren? Forum je "postao smece" zbog ljudi sa losim stavom. ToneChaser, koliko god mozda bio trol, pise nesto sto bar malo ima dodira sa temom. I ljudi odgovaraju normalno (kao npr nemanjavelimirovic u temi o les polovima, gde se pokrenula sasvim ok diskusija dok nije krenulo trolovanje). A klinac samo brise postove koji nemaju nikakve veze sa temom ili su samo prozivka, i to bez deljenja warnova/banova iz postovanja prema clanovima koji nekada umeju da budu veoma konstruktivni u svojim postovima. U tvojim temama sam uzivao gledajuci pravljenje gitara, i iz tog nekog postovanja nisam hteo da te warnujem jer znam da nisi dosao na forum kao neki samo da bi bio u fazonu "lololol, dosadno mi je, aj da prozivam debile". Hajde ti reci, ako si pametniji, kako bi trebalo administracija da odrzava forum? Da se dopusti bilo kakav oftopik/prozivanje? Ili da se brise SVAKI post koji u sebi ima trag toga, pa da imamo novu temu jednom u pola godine?majtimika wrote:muki17 wrote:Majti,u poslednje vreme si nesto naelektrisan,nismo od juce na forumu,opusti se,nema potrebe za nabijanje nekog negativnog stava![]()
On topic
http://www.kupujemprodajem.com/Music-Ma ... d=22585227
'sviro neko 'vo? Bas sam se zagrejao za petrucija,pa cisto da vidim da li ga je mozda neko probao?
nisam naelektrisan, nego je forum postao smece jedno bez ikakvog smisla, a povrh toga jos i klinci uvode cenzuru, daj bre
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest