Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
ToneChaser

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by ToneChaser » 21 Jun 2013, 19:42

Ako uspe da navede koje su to situacije kupujem mu odmah :XD:

Zar je moguce :shock: Zar je dotle doslo, da nema sta da jede pa mu je ova ideja dosla na pamet? :O.o:

P.s. A je l neko zna mozda, da li uz kutiju daje i stiropore, ili se za njih mora posebno doplatiti :mrgreen:

majtimika

Post by majtimika » 21 Jun 2013, 19:45

sta se lozis debeli nije ti ovo van gogh

laza

Post by laza » 23 Jun 2013, 15:58

~ ~ ~
http://www.kupujemprodajem.com/Framus-F ... -oglas.htm

Pa kaže:
Stavljene nove metalne žice
What a mistakah to makah...

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 23 Jun 2013, 17:34

http://www.kupujemprodajem.com/Gobson-a ... d=22123964
15watt u A class =450 watt tranzistorskih pojacala

jagoda

Post by jagoda » 23 Jun 2013, 21:25

Hahaha !
Ma neeee...
Najmanje 4.5 KW ! Mozda i 5.

ToneChaser

Post by ToneChaser » 23 Jun 2013, 22:04

Ljubotrifun opet jase :XD: :XD: :XD:

http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-5 ... d=22119737

Ibanez 540 power metalik grey. Originalni Japanac iz 1988 godine Za ljubitelje Satrianievog zvuka da vas rado slusaju i pozavide vam na gitari : D dodjete i uveriute se i sami u kvalitet . Vrat savrsen prav kao strela tanak brz za sviranje , maplle sa fredboardom od ruzinog drveta. Gotoh original civije Jova telo prelepo i kvalitetno. Gitaru prodajem jer mi treba kes inace ne bih po toj ceni ceni prodavao. za kes je 450eur Licno preuzimanje da bih ste se uverili u kvalitet gitare -zvuka a moze i slanje 064/00-18-841 Ljubisa.

za kes je 450eur u zameni 550eur

1988 Ibanez Japan 540R Radius! RARE Maple Board! 540 S Series, R, MIJ! w/ OHSC INTERNATIONAL SHIPPING AVAILABLE! ! ! | Add to Watch list Seller : next-big-thing-guitars (1176 ) 100% Positive feedback Save this seller | See other items | Visit store: next-big-thing-guitars Item condition: Used Time left: 8d 19h (Jul 02, 2013 07:48:59 PDT) Price: US $699.00 Buy It Now
Eto cisto da vidite koliko se krece na Ebayu i to licitacija

Evo sta misle o ovoj gitari Conclusioni: the power of rock, questo era lo scopo principale della serie Power e questa 540P ne incarna tutta l'essenza di quegli anni robusta, veloce e potente. I legni sono di prima scelta così come l'hardware e nonostante sia una chitarra spiccatamente rock è anche molto versatile ed ha dei bellissimi puliti grazie anche alle tante posizioni che si possono avere dall'uso combinato dei 3 miniswitch. Se a tutto questo aggiungiamo il fatto che si tratta di una chitarra piuttosto rara e quasi da collezione giungiamo alla conclusione che si tratta di uno strumento sicuramente riuscito ed affidabile un'ascia da rock

Eto cisto da vidite na E bayu sta kazu za gitaru koju ja ne prodajem hahahaha :XD: :XD: :XD: Mislim kakve veze imaju 540r i 540p ?

Smesno!

ne znam kako je uspeo da nakupi 7 pozitivnih ocena kada prodaje mahom skart robu :mrgreen: Imam neki lud osecaj da je sam sebi izdavao poz. ocene, pogledajte samo nepismenost tih "likova" koji su mu dali pozitivne ocene :mrgreen:

Nokia 8-16gb Silber
Plaćanje/zamena po dogovoru: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Predmet preuzeo(la) po dogovoru: Može bolje

Sve moje pohvale i preporuke , za korektnost profrsionalnost , sve moje preporuke za ovoga clana HVALA
ZAMENA PO DOGOVORU

"u pohvlai napisao zamena po dogovoru wtf? :XD: :XD:

Gosa

Post by Gosa » 24 Jun 2013, 13:10

ToneChaser wrote: Sve moje pohvale i preporuke , za korektnost profrsionalnost , sve moje preporuke za ovoga clana HVALA
ZAMENA PO DOGOVORU
"u pohvlai napisao zamena po dogovoru wtf? :XD: :XD:
Jahahahahahahahaahh :XD: :XD: :XD: :XD: :XD:

majtimika

Post by majtimika » 24 Jun 2013, 17:53

alo bre kakva je ovo demokratija

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 24 Jun 2013, 18:08

Majti, post ide uz temu, ne vidim problem?

majtimika

Post by majtimika » 24 Jun 2013, 19:51

naravno da vidis , inace se ne bi javljao povodom ovog komentara

muki17
Urednik

Post by muki17 » 24 Jun 2013, 21:28

Majti,u poslednje vreme si nesto naelektrisan,nismo od juce na forumu,opusti se,nema potrebe za nabijanje nekog negativnog stava :ziveli:
On topic
http://www.kupujemprodajem.com/Music-Ma ... d=22585227
'sviro neko 'vo? Bas sam se zagrejao za petrucija,pa cisto da vidim da li ga je mozda neko probao?

bancika

Post by bancika » 24 Jun 2013, 22:18

tog konkretno ne, ali probao sam taj model. Super je, kvalitetno uradjena, jako zgodna za sviranje i jako univerzalna. Jedina mana je sto je malo manja od ostalih strat-olikih gitara, pa moze da izgleda malo smesno ako si veci covek :) Ako se ne varam, BFR koja je izasla nakon toga i ovi noviji modeli su veci za nijansu.

majtimika

Post by majtimika » 24 Jun 2013, 22:23

muki17 wrote:Majti,u poslednje vreme si nesto naelektrisan,nismo od juce na forumu,opusti se,nema potrebe za nabijanje nekog negativnog stava :ziveli:
On topic
'sviro neko 'vo? Bas sam se zagrejao za petrucija,pa cisto da vidim da li ga je mozda neko probao?

nisam naelektrisan, nego je forum postao smece jedno bez ikakvog smisla, a povrh toga jos i klinci uvode cenzuru, daj bre

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 24 Jun 2013, 22:37

bancika wrote:tog konkretno ne, ali probao sam taj model. Super je, kvalitetno uradjena, jako zgodna za sviranje i jako univerzalna. Jedina mana je sto je malo manja od ostalih strat-olikih gitara, pa moze da izgleda malo smesno ako si veci covek :) Ako se ne varam, BFR koja je izasla nakon toga i ovi noviji modeli su veci za nijansu.
Imao sam istu par godina. Dobra je gitara, ako tražiš tanak vrat, nisku akciju, ergonomski dizajn, fenomenalan tremolo sistem (najbolji koji sam ikad probao, bar none), vrhunsku izradu - apsolutno je perfektna. Ali (uvek ima ali :) ) za moje potrebe def nije univerzalna. Ima vrlo neutralan ton koji se i ne da primeniti u baš mnogo situacija, osim shred varijanti/metala. Za rock/blues/whatever je isuviše neinspirativna. To je bar moj utisak, prodao sam je a da nisam ni jednog trenutka zažalio, a to mi se baš retko dešava (doduše, retko i menjam instrumente, ali eto...).
That being said, vrlo rado bih sebi pribavio oriđiđi JP Ibanez npr., probao sam ih par i bile su baš zanimljive (malo tanji vrat al šta sad). Možda je i do komada™ , dono, anyway my 2 cents...
:ziveli:

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 24 Jun 2013, 22:41

majtimika wrote:
muki17 wrote:Majti,u poslednje vreme si nesto naelektrisan,nismo od juce na forumu,opusti se,nema potrebe za nabijanje nekog negativnog stava :ziveli:
On topic

nisam naelektrisan, nego je forum postao smece jedno bez ikakvog smisla, a povrh toga jos i klinci uvode cenzuru, daj bre
Da budem iskren? Forum je "postao smece" zbog ljudi sa losim stavom. ToneChaser, koliko god mozda bio trol, pise nesto sto bar malo ima dodira sa temom. I ljudi odgovaraju normalno (kao npr nemanjavelimirovic u temi o les polovima, gde se pokrenula sasvim ok diskusija dok nije krenulo trolovanje). A klinac samo brise postove koji nemaju nikakve veze sa temom ili su samo prozivka, i to bez deljenja warnova/banova iz postovanja prema clanovima koji nekada umeju da budu veoma konstruktivni u svojim postovima. U tvojim temama sam uzivao gledajuci pravljenje gitara, i iz tog nekog postovanja nisam hteo da te warnujem jer znam da nisi dosao na forum kao neki samo da bi bio u fazonu "lololol, dosadno mi je, aj da prozivam debile". Hajde ti reci, ako si pametniji, kako bi trebalo administracija da odrzava forum? Da se dopusti bilo kakav oftopik/prozivanje? Ili da se brise SVAKI post koji u sebi ima trag toga, pa da imamo novu temu jednom u pola godine?

Post Reply