Da ne oftopikujem na originalnoj temi gde si ovo postovao (ipak nije toliko generalna tema ko ova)nebojsak wrote:...sterilno prekompresovano sranje sa 800 bespotrebnih potova.
Uzgred, 5-6 prekidaca mada ne i potova sluze za odredjivanje kompresije na profi Boogie modelima (nema ih svaki). Ovi koji su namenjeni za oranje i tezu svirku (Recto serija) ili ovi generalni vise namenski (Mark serija) imaju opcije da im se podesi voltaza, ispravljanje, harmonicki sadrzaj, i radni mod lampe. Kad uzmes manual i procitas ga (pod uslovom da imas ispred sebe datog Boogieja) mozes da ga podesis tako da radi kao bilo koje pojacalo iz pedesetih ili 60-tih. Bez kompresije. Mrzi me da ti objasnjavam, niti zasluzujes. Ima sve u korisnickom uputstvu anyway. ZATO svi danas velika vecina profesionalaca kupuje Mesina pojacala (zbog ogromnih zvucnih mogucnosti) a ne neka druga. Meni je apsolutno jasno da ti nikada nisi probao jednog jedinog Boogieja a kamoli se igrao malo sa tim kontrolama. Sto u sustini kapiram, ipak si ti punk faca, zajeban mladac. Ali brate, bar prestani da se blamiras. Dosta vise tih prica 'reko mi Zhile ili procitao sam na netu ili vido na YT'.
Ziv ti meni bio i punkovao 100 leta.