Jedini problem je sto je moja klinka vec kolenima malo overila mrezicu

Peco,druze, jos jednom svaka cast!

Evo linka na temu za amp i slicice :
viewtopic.php?f=20&t=103&p=240853#p240853

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Sad ima mojoboki1978 wrote: Jedini problem je sto je moja klinka vec kolenima malo overila mrezicu![]()
![]()
Ti znas Peco da sam ti ja uvijek bio dobra musterija za probne serije. Meni si radio svog prvog JTM45 (u Crunchman inkarnaciji) a isto tako je i tvoj prvi 2204 otisao kod mene. Pa mozda budem prvi i za 8w Zverka. Samo reci koliko bi to kostalo. I neka ima gaina koliko treba (dostaHillybilly wrote:Ok, napraviću jedan mali, surovi glavić od recimo 8W. Da izuva. Jel' ima neko zaineresovan da se pretplati?
U pretplati 20% jeftinije!
Uchlani se u klub!jcm 800 wrote: Shodno tome ce mi trebati i nesto prilagodjeno novoj adresi, inace cu imati otvoreni rat sa savjetom stanara...
Jes' vala, al' dobro bolje da imas lampu u stanu, nego da je nemas...jcm 800 wrote:Ma to je pravi bedak...
Imatati gomilu opreme doma a ne mogati da je korsitish kako treba.
Selo je zakon, svega mi. Stan mi je jos u izgradnji a ja vec razmisljam da ga prodam i pravim neku kucu na dalekoj periferiji (citaj: selu) sa dovoljno dvorista da sluzi kao bafer zona izmedju namunjenog marshalla i najblizeg komsije...(Kraj Niksica selo malo, Titograd se vazda zvalo)
I naravno da kuca ima podrum gdje mogu da smjestim sve nusproizvode GASa koji me drmao proteklih par godina i da je koristim kako neko rece "kako Bog zapovijeda". (Citaj:sa cepovima za ushi)
Nista bez sela. Par godina unazad, dok sam imao VOX valvtronixa od 50w ponio sam ga na piknik sa sve agregatom. Ijaoj, kako zvuci pojacalo sa svim na 10...i dok bi u sobi skidalo tapete sa zidova i ozbiljno naprezalo staklenariju, u shumi pored rijeke uopste nije zvucalo preglasno. Jeste da se krava na susjednoj livadi dala u stampedo, ali ko joj je kriv sto je seljanka i ne voli "Ace of spades"...![]()
Moracu to jednom da probam sa Marshallovim half stackom. Sve na 11, pa udri...![]()
A do tada od Pece cekam ponude za Zverka na 8w.
jcm 800 wrote:
Nista bez sela. Par godina unazad, dok sam imao VOX valvtronixa od 50w ponio sam ga na piknik sa sve agregatom. Ijaoj, kako zvuci pojacalo sa svim na 10...i dok bi u sobi skidalo tapete sa zidova i ozbiljno naprezalo staklenariju, u shumi pored rijeke uopste nije zvucalo preglasno. Jeste da se krava na susjednoj livadi dala u stampedo, ali ko joj je kriv sto je seljanka i ne voli "Ace of spades"...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest