Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
mogli biste nekad i neku dobru ponudu da okacite
- LifelessDead
to se retko srece
Ja kad trazim nesto srecan sam samo da mogu da ulovim po normalnoj ceni za polovnu robu, vise od toga ne trazim, a kad prodajem imam utisak da moram da spustim 50% u odnosu na novo da bih prodao, stvarno mi nije jasan taj KP 

- mislim_stvarno
'oce neko da kupi goblene? 

- rockozaurus
Evo jedne veoma dobre,mislim(po meni)Funkomat wrote:mogli biste nekad i neku dobru ponudu da okacite

http://www.kupujemprodajem.com/ARIA-stg ... d=22125519
- Guitar_thrill
- MF veteran
Ima i onaj telac sa duncan magnetima za 350e
- ToneChaser
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-J ... d=22120148
Da li ova gitara vredi ovih 500e?
Ako izuzmemo kofer koji kako kaze kosta 17000din?
Mada vidim i ostali prodaju ovakvu gitaru tu negde za slicnu cenu...Uglavnom nikako se ne spusta ispod 500e.... A za 850, 900e vec ima JS1000.... Hm sta raditi...
p.s. Sta je ovo na vratu na slici br. 3? Vlasnik je to na slici prikazao tj niej sakrio ali niej dao nikakvo objasnjenje?
Da li ova gitara vredi ovih 500e?
Ako izuzmemo kofer koji kako kaze kosta 17000din?
Mada vidim i ostali prodaju ovakvu gitaru tu negde za slicnu cenu...Uglavnom nikako se ne spusta ispod 500e.... A za 850, 900e vec ima JS1000.... Hm sta raditi...
p.s. Sta je ovo na vratu na slici br. 3? Vlasnik je to na slici prikazao tj niej sakrio ali niej dao nikakvo objasnjenje?
- mislim_stvarno
o cemu pricas? meni izgleda sasvim normalno za ibanez... (izuzev glave koja nije pod uglom a sto je normalno za js)ToneChaser wrote:p.s. Sta je ovo na vratu na slici br. 3? Vlasnik je to na slici prikazao tj niej sakrio ali niej dao nikakvo objasnjenje?
- ToneChaser
mislim_stvarno wrote:o cemu pricas? meni izgleda sasvim normalno za ibanez... (izuzev glave koja nije pod uglom a sto je normalno za js)ToneChaser wrote:p.s. Sta je ovo na vratu na slici br. 3? Vlasnik je to na slici prikazao tj niej sakrio ali niej dao nikakvo objasnjenje?
Pardon, na slici br 2

Ova braon nijansa, kao da je sipac usao u vrat i pravi kanal

- mislim_stvarno
istrosenost od sviranja, vecina gitara to dobije pre ili kasnije... (bar su moje imale i pre nego sto sam ih kupio, polovne, i dobile)

dobio sam ponudu za zamenu za ovo, valja li ovo icemu, jel neko probao?
te eric clapton, te hard rock cafe, te sa koferom dolazi, te ovo te ono...ali valja li to, is it safe?
pa brate nema ti rosewooda odje. a to hoces, ne?
plus telac ti je utegnica samo taka, ako nista drugo sigurno ima bolje magnete od ovog ....
plus telac ti je utegnica samo taka, ako nista drugo sigurno ima bolje magnete od ovog ....
Pa ok da,ali nisam znao nista o ovim gitarama pa reko da ne propustim nesto kul,gitara nije na oglasima lik nudi ocigledno mu bleji gajbi.
Inace jesi u pravu naravno rosewood je preferenca ali gitrica ima mnogo zanimljivih ne bih se mrsti na tele deluxe sa maple-om npr
Inace jesi u pravu naravno rosewood je preferenca ali gitrica ima mnogo zanimljivih ne bih se mrsti na tele deluxe sa maple-om npr
Е види... Ја сам овај модел доста свирао пре равно 20 година, гитариста с којим сам тезгарио је имао ову гитару, тако да ми је безмало сваки дан била у рукама. То су много лепо урађене гитаре, види се да није неко нискобуџетно азијско шамарање. Није ми посебно одговарала ова гитара јер је много мала, мислим да јој је труп још мањи него код Телекастера. И тон је онако... ни тамо ни овамо. Није ни Страт ни Теле. Да ме сад неко тера да му опишем тон, само бих могао да кажем да звучи као електрична гитара. Има мало дрчнији магнет код кобилице него Страт, али свакако не уједа као исти магнет код Телетине. Дефинитивно је плус то што је у питању амерички производ од пре 30 и кусур година, дефинитивно је употребљива гитара, али не могу да гатрантујем да би ти се допала. Ти имаш врло, врло конкретне захтеве, и нисам сигуран да би ова гитара теби била занимљива.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ovaj fender lid je dobra dzitra. Zvuk je izmedju straje i teleta. Mala gitara ali lepo radi pa cak ima i sustejna. Magneti su meni bolji od tih na lajt eshu. Ti kad bi turio druge magnete u lajtesh, tipa neke CS 50's i sl, dobio bi mnogo pribliznije to shto jurishCortex wrote:Pa ok da,ali nisam znao nista o ovim gitarama pa reko da ne propustim nesto kul,gitara nije na oglasima lik nudi ocigledno mu bleji gajbi.

EDIT
eto u isto vreme Kritijan i aj nevjerovatno!
Te su gitare ok.
Ali zavisi za koju cenu .
Ako trazi 800 onda nije ok. A ako trazi 200...
I da znas , uzak vratic , 40-41 mm na prvom pragu.
Ali zavisi za koju cenu .
Ako trazi 800 onda nije ok. A ako trazi 200...
I da znas , uzak vratic , 40-41 mm na prvom pragu.