Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- johnny_b_good
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
A ima 350ki za 100 evra...E covece sta sve necu videti...
Puno hvala svima na savetima, napisao sam decku da cu kad mi posalje slike kupiti 99%, ali izgleda da cu morati da bail-out-ujem. Ocekivao sam da je pedala skuplja nova nego sto jeste, zvao sam artist povodom neke druge stvari i pitao za tu pedalu, izadje jedno 72e, sto mu dodje 12e vise nego sto ovaj nudi stariju verziju nano-a. MXR phaser je min 90e, zato sam i ocekivao da kosta vise.Baba Slim wrote:Pre nego što sam kupio svoj Nano Stone, detaljno sam se raspitivao oko tog volume drop-a koji je prisutan kod normalne verzije pedale EHX-a, a raspitivao sam se i o MXR-u... Kod drugara sam probao neko vintage izdanje EHX (možda je i RI, neću sada sigurno da tvrdim), i lično sam čuo ono o čemu sam prehodno čitao na netu: što je veći gain na drajvu ispred Stone-a, to je veći volume drop. I ja sam potom razmišljao - pa nema veze, ovo ono, ima mod koji to rešava itd.Mrav wrote:Cuo sam za taj volume drop, znam takodje da postoji mod koji to resava, tako da to ne mora da bude problem, uglavnom meni zvuci jako dobro.
Međutim, onda sam na sajtu gde lik detaljno objašnjava Gilmour-ovu opremu (Gilmourish.com), pročitao njegovo iskustvo za Small Stone Nano, gde lik kaže da nema nikakvog volume dropa, taj problem su rešili kod Nano serije, itd. I na neviđeno sam u Artistu NS naručio da im iz BG radnje pošalju i kupio sam. PREZADOVOLJAN sam pedalom. Nema modovanja, petljanja budženja i ostalih rabota. Nano kutija je manja, praktičnija za pedalboard, zvuk odličan. Super odrađena sve u svemu.
Zato Mrav, reši sebe muka, kupi Nano verziju i uživaj.
Posto imam i neku drugu (major) kupovinu da obavim u artistu, mislim da cu rezervisati i nano kod njih

P.S. za tu (major) kupovinu cu sigurno postaviti nesto na forum kad bude, nisam vidjao da se mnogo prica o tome

- Hotstepper
E shto ne volem iznenadjenja... daj odagnaj nam tajnu!Mrav wrote:
P.S. za tu (major) kupovinu cu sigurno postaviti nesto na forum kad bude, nisam vidjao da se mnogo prica o tome

Hotstepper wrote:E shto ne volem iznenadjenja... daj odagnaj nam tajnu!![]()

Ako me nije lagao ovaj iz artist-a, zavesce iz magacina to u sredu, pa cu moci da rezervisem i kupim do kraja sledece nedelje, tako da strpite se malo....
Nagovestaj: u pitanju je nekakav box
Nagovestaj: u pitanju je nekakav box

Box Marlbora?
Pandora's box? ko zna 

- mislim_stvarno
da nije ovakav neki box?

mislim na ovaj desni, muski, ne ovu igrackicu

- Hotstepper
Sunce ti poljubim... treba ti Djerdap u standby-ju da bi svirao na ovome...
Ovo je super.Svaka cast za slikumislim_stvarno wrote:da nije ovakav neki box?

Ko jos ocekuje da lik na ovome zasvira Garavi Sokak