Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
mislim_stvarno

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by mislim_stvarno » 12 Jul 2013, 08:35

nemanjavelimirovic wrote:Malo da predjemo na inostrane oglase :mrgreen:
http://www.ebay.com/itm/2004-FENDER-JAP ... 2a2ec58720
sve je bolje sa crnim hardverom 8) :mrgreen:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 12 Jul 2013, 10:48

http://www.kupujemprodajem.com/prodajem ... d=22123405

dobra cena kome treba ali brate 4 iste slike hahahah

ToneChaser

Post by ToneChaser » 12 Jul 2013, 14:19

Cortex wrote:http://www.kupujemprodajem.com/prodajem ... d=22123405

dobra cena kome treba ali brate 4 iste slike hahahah

Nisu iste bas ako pazljivo pogledas...Malo se razlikuju uglovi :XD: :XD: :XD: :XD:

ToneChaser

Post by ToneChaser » 12 Jul 2013, 18:38

Ljudi pozurite odmah, ako nemate novca obijte banku, pljackajte ljude !!!!!!!!! Na KP je upravo stigla LP gitara koja je bolja od 90% Gibsona! Da , dobro ste culi, ne od vecine, ne od polovine, ne od 80% nego cak od 90% Gibsona !

I neverovatno, za samo nekoliko dana, covek je skinuo cenu sa 750 na 500e :XD: :XD: :XD: :XD: kako je velikodusan, pozurite, iskoristite njegovu dobrotu

http://www.kupujemprodajem.com/Sakura-1 ... d=22120640

:XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD:

Gosa

Post by Gosa » 12 Jul 2013, 18:58

Najjaci su ovi sto napisu '' ko se
razume, znace o cemu je rec''!svaki drugi oglas je takav :D

ToneChaser

Post by ToneChaser » 12 Jul 2013, 19:05

Gosa wrote:Najjaci su ovi sto napisu '' ko se
razume, znace o cemu je rec''!svaki drugi oglas je takav :D

Jao da ! To me najvise nervira na svetu kada procitam ! :evil: :evil: :twisted: :twisted: Kao sto neko rece ovde na forumu , cim vidi u opisu oglasa na kraju - "Puno pozdrava" ili npr ako mu zapocne privatnu poruku sa "Prijatelju vidi ovako, gitara je ...." odmah preskace oglas, tako i ja isto kada vidim "Ko se razume znace o cemu je rec" , ili druga verzija: "PRAVI ZNALCI znace o cemu je rec".

Ovo je onaj marketing tipa - "E sad cu da napisem da je kao ovo profi instrument pa ce satro samo znalci znati sta je , sto odmah sugerise da je ovaj moj instrument u profi vodama, i tako cu indirektno reci neupucenima da je ovo opasan instrument i da ga trebaju kupiti.

evo ja sam znalac i dodje mi da mu posaljem PP, "evo ja sam znalac i ja znam o cemu je rec, i rec je o teskom sra nju od gitare". Cak mislim da sam nesto tako i uradio, cini mi se da sam pitao covek a dali ima camac, on rece nemam, kakve to veze ima sa gitarom, necu nikakve zamene, ja rekoh - ma ne nego da imas camac, taman ne bi morao da kupujes veslo nego uzmes tu svoju gitaru jer samo za to moze da sluzi, eto ja sam znalac pa znam.

:grummel_2:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 12 Jul 2013, 19:32

mislim da su neki previse opsednuti i previse analiziraju taj kp. Potrazite drugi hobi. ;)

mozda bi bolje bilo da se ova tema zakljuca...

neke ocigledne prevare nije bilo mesecima, ljubisa ne reklamira strelu, samo se kenja na foru "joj vidi koliko trazi za ovo"... (a najjace od svega je sto cifre najcesce nisu bolesno astronomski nerealne)

Trzalica

Post by Trzalica » 12 Jul 2013, 22:38

mislim_stvarno wrote:... (a najjace od svega je sto cifre najcesce nisu bolesno astronomski nerealne)
Hvala bogu, pa ova misao opravdava tvoj nadimak na forumu - MISLIM_STVARNO.
Jer da misliš RACIONALNO ti bi onda kritikovao bilmeze koji se na KP množe kao pečurke posle kiše sa cenama i do 40% većim za iste instrumente nego u okruženju. Primer banalni za identičnu stvar: u HR 430€, u SR 630€ i milion drugih. I pazi foru, mnogi od njih su jedni te isti likovi.
Da ne spominjem GOMILU prevaranata koji u zadnje vreme nude "ORIGINAL" Fender Stratocastere a da dalje u dubljem tekstu oglasa stoji "Mirko vrat" (?!?)... i sl. To je takodje "normalno"?
Možda si ti patriota i ne pitaš za cenu, ali ja ipak volim da nisam ošišana ovca i još time da se ponosim!

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 12 Jul 2013, 23:02

da si ti bar malo normalan, ja bih mozda napisao smisleniji post od ovoga... :)

Tenji

Post by Tenji » 12 Jul 2013, 23:23

Poenta je da bi ova tema trebala da bude korisna. Meni ne koristi "E kako me nervira kada prodavac napise xyz, preskacem oglas", kontam ni nikome drugom. Da li ja sada treba da preskacem vase postove, sta? :D Svi mi znamo ko su i sta su preprodavci, i kakve gluposti pisu, to po meni nikada nije bila poenta ove teme. Par izuzetaka naravno ima, volimo svi da se nasmejemo biserima sa KP, ali kada ga udavite, u moru beskorisnih informacija, i licnih, cesto vrlo nezrelih stavova i izrazavanja istih izgubi se i ono korisno iz teme. A bilo je dosta ne tako ocevidnih podvala, na koje su neki ljudi ovde ukazali, sto su situacije zbog kojih uopste i otvaram ovu (ili bilo koju drugu) temu. Da nesto naucim, jelte.
E sad, ne bih ja ovo pisao, nego ono, copor mora da se drzi zajedno, pa sad ja stajem na mislim_stvarno-ovu stranu. Trzalice, ti znas o cemu pricam, copori, ovo ono, je l' da?

Kill surf city

Post by Kill surf city » 12 Jul 2013, 23:32

Mozda da se otvori nova tema, 'Mucenici KP', za ove teze opsednute slucajeve? :bambi:

ToneChaser

Post by ToneChaser » 13 Jul 2013, 03:54

http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-5 ... d=22119737

SATIANI model hahahah :XD:

"Gitaristi dobro znaju o cemu je rec"" :XD: Da, to je ta recenica o kojoj danas pricasmo :lol: da to ne napisu ja mislim svet bi propao i nikada ne bi prodali ni jedan proizvod :mrgreen:

A ono sto je novo je to da je od ovog oglasa gitara zvanicno postala i LIMITED EDITION :XD:

Sto se tice boje za sada je : "....to jest ovoj prelepoj maslinasto zelenoj boji sto joj daje car lepote"" :XD:

Ljubotrifun ej opet malo guglao pa je za sada boja maslinasto-zelena, a koja ce biti kada sledeci put obnovi oglas to samo dragi Bog zna :XD: :P

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 13 Jul 2013, 04:15

Ovaaaaaj... Ovo postaje sutiranje mrtvog konja. Jeste Ljubisa smesan, ali nije sad OMGWTFOVER900NAJBOLJIOGLASIKADA smesan. Chill

ToneChaser

Post by ToneChaser » 13 Jul 2013, 04:38

Trooper wrote:Ovaaaaaj... Ovo postaje sutiranje mrtvog konja. Jeste Ljubisa smesan, ali nije sad OMGWTFOVER900NAJBOLJIOGLASIKADA smesan. Chill
da je tebe izmarsiravao Ljubotrifun preko privatnih poruka, sve bi ti posle bilo smesno. :metal:

Jednostavno postao sam slab na njega kao onaj voditelj na onog lika sto ima piskav glas :hide:

Post Reply