Velika kupovina vol.3
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Velika kupovina vol.3
taj tenkre je pre par meseci dao isti taj oglas i trazio 300 jevreja, tako da mora da je originalni potpis

pa ja cenim da Tocak ume da izabere... mislim ono, nije on bas alex lifeson, al kapiram da se covek bavi muzikom(gitarom) jedno 50ak godina...
mislim verojatno je to fiiina gitara... neznam cemu sad negativni komentari na tu temu...
ili mozda ona varijanta Eric Johnson strat za 4500$
mislim verojatno je to fiiina gitara... neznam cemu sad negativni komentari na tu temu...
ili mozda ona varijanta Eric Johnson strat za 4500$
Ma dobro, da l' je to original potpis, kako tebi izgleda?
Sta je to? American Standard Strat sa potpisom Erica Johnsona? (Posto onaj EJ Signature i ne kosta bas toliko, ako se dobro secam)ili mozda ona varijanta Eric Johnson strat za 4500$
Sta znam i ova gitara ima neke potpise. Mozda moze da menja za to http://most-expensive.net/guitar-in-world
A mozda treba da skupi jos autograma

Samo da proverim da li si obratio pažnju na onog Delta i Palomina iz oglasa?
Ne znam kakva mu je izrada i trajnost, ali znam da je, sound wise, to jedan od Crate-ovih boljih momenata. Uz sve to, nadam se da je dosta povoljniji od Pivija. Nisam proveravao u oglasima, ali tako je oduvek bilo preko.
Ne znam kakva mu je izrada i trajnost, ali znam da je, sound wise, to jedan od Crate-ovih boljih momenata. Uz sve to, nadam se da je dosta povoljniji od Pivija. Nisam proveravao u oglasima, ali tako je oduvek bilo preko.
Guv'nor, te oglase retko pogledam, ali sad sam to ucinio, zahvaljujuci tvojoj preporuci. Pogledao sam cene napolju, jeste jeftinije...
Hvala sto mislite o mom buducem lampasu, koleza!
Ne mogu da zovem prodavca, dok ne budem imao cash...
(Necu da nudim zamene, jer i sam ne volim kad mi se zamene, osim onih pravih, nude:))
A glede Delte - uocio sam ja taj primerak jos pre nekoliko meseci.
Hvala sto mislite o mom buducem lampasu, koleza!
Ne mogu da zovem prodavca, dok ne budem imao cash...
A glede Delte - uocio sam ja taj primerak jos pre nekoliko meseci.
Parket nije u toliko losem stanju, pedala kako-tako...
Cenim da je neka jeftina...
Cenim da je neka jeftina...
BK Butler's original Tube Driver guitar pedal used by Eric Johnson, Joe Satriani, David Gilmour, Etc!
Pa, ako njima valja, mozda bi i meni radila poso... Kupio bih je, da imam te pare.
Mada opet, za te pare mo's skoro pojacalo kupiti, jbt...

Mada opet, za te pare mo's skoro pojacalo kupiti, jbt...
jel ti oces 75 strana ili ne? 
Kada smo vec kod EJ-a, naleteo sam na zanimljiv video http://www.youtube.com/watch?v=OtI5UWAQXLg
Razumem i cenim!sinisake wrote: (Necu da nudim zamene, jer i sam ne volim kad mi se zamene, osim onih pravih, nude:))
Sve za mast, kolega!sinisake wrote:Hvala sto mislite o mom buducem lampasu, koleza!
Samo, opet ponavljam, moje oduševljenje tim Crate-om je zasnovano samo na klipovima i par review-a sa neta. Nadam se da će se javiti neko ko može malo više da nas uputi u tu, već davno povučenu, seriju Crate pojačala.
He, he, kad si vec pomenuo...
Nudili su mi do sada kompjutersko kuciste za procesor (ZOOM), Yamahy Pacificu za Bandita, SX Strata za mog Ibaneza, lap top za Bandita, i jos svasta nesto (videli ste u nekim temama)...
Nekoliko puta sam i ja pitao ljude da li su uopste zainteresovani za zamenu, pre nego sto im je predlozim, i kulturno su mi odgovoroli da nisu, kao sto i ja cesto kulturno odgovoram...
Kakvo vreme dolazi... razmisljam da utopim i gitaru i pojacalo za konzerve, suhomesnate proizvode i zimnicu...
Jebes lampe i savrseni drajv, ionako imam Amplitube!
U, guv'nor, ovo stvarno opako radi, sad slusam YT primere...
Nudili su mi do sada kompjutersko kuciste za procesor (ZOOM), Yamahy Pacificu za Bandita, SX Strata za mog Ibaneza, lap top za Bandita, i jos svasta nesto (videli ste u nekim temama)...
Nekoliko puta sam i ja pitao ljude da li su uopste zainteresovani za zamenu, pre nego sto im je predlozim, i kulturno su mi odgovoroli da nisu, kao sto i ja cesto kulturno odgovoram...
Kakvo vreme dolazi... razmisljam da utopim i gitaru i pojacalo za konzerve, suhomesnate proizvode i zimnicu...
Jebes lampe i savrseni drajv, ionako imam Amplitube!
U, guv'nor, ovo stvarno opako radi, sad slusam YT primere...
Ima nas raznih, a i znaš kako naš narod kaže:"Ne j$#e lep nego dosadan!"sinisake wrote:Nudili su mi do sada kompjutersko kuciste za procesor (ZOOM), Yamahy Pacificu za Bandita, SX Strata za mog Ibaneza, lap top za Bandita,
Evo još malo masti od Crate-a, a ne verujem da može da se nađe preko search-asinisake wrote:ovo stvarno opako radi, sad slusam YT primere...