Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Pa radi svaki dog god je ukljucen...samo sto taj noviji verovatno nema trafo pa se manje greje. ja sam sve povezao na jedan veliki "lopov" sa 5-6 utikaca i prekidacem koji Gasi i pali sve ogjednom...
- LifelessDead
pa i ja sam tako uradio samo nemam prekidac na njemu pa moram da cupam napolje jbg. moracu da kupim neki sa prekidacem, hvala 

Evo i ja da se predstavim
Cry Baby, Boss BD-2, Maxles Purple Tiger, Scavenger Electronics Phase 90 (to vam pravi Mugen_Gica sa foruma), EH Small Clone i naravo ker

Cry Baby, Boss BD-2, Maxles Purple Tiger, Scavenger Electronics Phase 90 (to vam pravi Mugen_Gica sa foruma), EH Small Clone i naravo ker

- Midnight Rider
aaaa, Pink Floyd skola...i ker je efekat i to unikatni,zavisi od vrste :
http://www.youtube.com/watch?v=GTtrpqK78L8
http://www.youtube.com/watch?v=GTtrpqK78L8
- Midnight Rider
btw pozz za majstora ... Mugen_Gica je napravio pedalu koja izgleda veoma OPAKO,verujem da tako i zvuci 

Ovde svako drugi ima OCD-a na pedalboardu 
E vala imaću i ja jednog dana pare za to xDD

E vala imaću i ja jednog dana pare za to xDD
Podrska za Maksles i Scavenger Electronics! Bravo

Oktafaz radi mnogo bolje u bordu nego sam po sebi. Nije toliko izrazena oktava ali je mnogo deblji, basovitiji zvuk.
pazi ga sto se pokondirio lepi ovu traku po kontrolama ko baje iz rig rundown-ova 
sala mala

sala mala

Nisu kontrole vec ledovi. Kad opizde u glavu na tamnoj bini...
Do jaja mi je kad se reklamira pedala pa navedu jaki led kao plus. Vidljivo i na najmracnijoj bini, kazu.
Vidis pedalu, ne vidis gitaru.
Do jaja mi je kad se reklamira pedala pa navedu jaki led kao plus. Vidljivo i na najmracnijoj bini, kazu.

Da, to je totalni idiotizam...
Ja sam jaako dugo po svim jakim ledovima lepio onu stolarsku papirnu traku, jer obnevidis kad te opali po glavi u mraku...
Zapravo ti ne treba to sranje za mracnu binu, vec kad negde sviras u po bela dana, pa kad sunce zasija, e onda je drama - ne vidis NISTA koja ti je pedala ukljucena a koja nije, osim ako nisu bas jaki LED-ovi, koji te opet sibaju po mraku ako ih ne oblepis.

Zapravo ti ne treba to sranje za mracnu binu, vec kad negde sviras u po bela dana, pa kad sunce zasija, e onda je drama - ne vidis NISTA koja ti je pedala ukljucena a koja nije, osim ako nisu bas jaki LED-ovi, koji te opet sibaju po mraku ako ih ne oblepis.

tad svakako neces videti ledBaba Slim wrote:kad negde sviras u po bela dana
svirali na nekom festivalu u sred dana i ja se stimao jedno pet minuta dok nisam skontao da mi je vemi ostao ukljucen. poceo da proveravam kablove pre nego sto sam skapirao vemi.
a i bio sam pijan.
Jesi siguran da je do led-a? XDFunkomat wrote:tad svakako neces videti ledBaba Slim wrote:kad negde sviras u po bela dana
svirali na nekom festivalu u sred dana i ja se stimao jedno pet minuta dok nisam skontao da mi je vemi ostao ukljucen. poceo da proveravam kablove pre nego sto sam skapirao vemi.
a i bio sam pijan.
e ljudi molim za malu pomoc, dobio sam jednu zanimljivu komponentu, technics space dimension controller sh-8040 (dodatno od informacija imam da je bbd echo sistem), echo/reverb
moje pitanje: znam da je za muzicke stubove ali, da li moze da se koristi za gitaru? znam da hi fi pojacala ne mogu ali za ovo i slicne komponente tipa ekvilajzer nemam pojma kako funkcionisu sa instrumentima
moje pitanje: znam da je za muzicke stubove ali, da li moze da se koristi za gitaru? znam da hi fi pojacala ne mogu ali za ovo i slicne komponente tipa ekvilajzer nemam pojma kako funkcionisu sa instrumentima