U zavisnosti od ocuvanosti za Boss CS3 racunaj 40-50e, Screaming blues oko 35e a Ibanez BE 10 oko 50e (to je dobra serija, made in Japan, vidim da ih po oglasima daju i za 30-40e, imao sam par pedala iz iste serije, vrede znatno vise).mislim_stvarno wrote:Moze li mi neko reci oko koje cifre se krecu cene
boss cs3
Ibanez BE10
digitech screamin blues
(dobio sam ponudu da izaberem dve ove pedale u zamenu za moj procesor, ali meni nisu potrebne, pa razmisljam da li da uzmem cisto da probam nesto novo, i da ih prodam po prihvatljivoj ceni)
Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
- Midnight Rider
Umesto Digi delaya kupio sam 2 nova: Boss DD20 Giga delay i Boss RE20 Space Echo. Dvoumio sam se s dal da uzmem samo jedan,na kraju sam zbog ciste savesti uzeo oba
...odlicne pedale i svima za preporuku.

Boss TU2- VOX Wah - Digitech Hardwire CM2 - Mooer Black Secret - Black Arts Toneworks Pharaon - Jim Dunlup Univibe - EHX Small Stone - EHX Neo Mistress - Mooer Pitch Box - Boss RE20 Space Echo - Boss DD20 Giga delay - Boss RV5

Boss TU2- VOX Wah - Digitech Hardwire CM2 - Mooer Black Secret - Black Arts Toneworks Pharaon - Jim Dunlup Univibe - EHX Small Stone - EHX Neo Mistress - Mooer Pitch Box - Boss RE20 Space Echo - Boss DD20 Giga delay - Boss RV5
- mislim_stvarno
hvala mnogoHistorik wrote:U zavisnosti od ocuvanosti za Boss CS3 racunaj 40-50e, Screaming blues oko 35e a Ibanez BE 10 oko 50e (to je dobra serija, made in Japan, vidim da ih po oglasima daju i za 30-40e, imao sam par pedala iz iste serije, vrede znatno vise).mislim_stvarno wrote:Moze li mi neko reci oko koje cifre se krecu cene
boss cs3
Ibanez BE10
digitech screamin blues
(dobio sam ponudu da izaberem dve ove pedale u zamenu za moj procesor, ali meni nisu potrebne, pa razmisljam da li da uzmem cisto da probam nesto novo, i da ih prodam po prihvatljivoj ceni)

- miksolidijan
@Midnight Rider 2 reverb pedale koristis 

- Midnight Rider
paaaa ako se Space Echo koristi u datom rezimu,moze se tako reci.
Ceznem i dalje za Strymon BlueSky koji cu kupiti sigurno jednog dana...Space Eventide jednostavno trenutno nije u mom fazonu...previse komplikovan,treba ti vecnost da podesis kako i sta hoces i cak 300$ mi je puno za reverb (koliko kosta BS) a ne 500$
Ceznem i dalje za Strymon BlueSky koji cu kupiti sigurno jednog dana...Space Eventide jednostavno trenutno nije u mom fazonu...previse komplikovan,treba ti vecnost da podesis kako i sta hoces i cak 300$ mi je puno za reverb (koliko kosta BS) a ne 500$

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
I kako ti radi DD7?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Odlicno.Funkomat wrote:I kako ti radi DD7?
Mogu snimiti test, mada ih ima na netu brdo.
Napravljen je da bude po prilici lak za kontrolisanje, bar meni se tako cini. Line 6 ipak mi nije odradjivao ono shto sam hteo , a ovde pored svih lepih stvari ima i 40 sekundi looper koji radi sasvim okej.... Jedino shto nema undo kod looper opcije, ali uz obazrivost u ritmici ili metronom, super sprava za vezbu i ko zna jos shta. Reverse mod mu je isti kao i kod svih, ovi ostali su maksimalno podesivi i osetljivi.
Po meni best buy ili ovo ili hardwire onaj (kad pricamo o single-pedal delayima...za neke sa vise pedala mislim da mi je vox najbolje resenje, ali mi ne treba zasad).

Pitam jer je meni taj dilej..
Opcije su kul i sve ali zvuk..
Hardwire je za njega vrh.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nemam pojma, meni je sasvim okej sound, bas cu snimiti neki testis.Funkomat wrote:Pitam jer je meni taj dilej..Opcije su kul i sve ali zvuk..

ajd'....kad si vec navalio...nemanjavelimirovic wrote:Nemam pojma, meni je sasvim okej sound, bas cu snimiti neki testis.Funkomat wrote:Pitam jer je meni taj dilej..Opcije su kul i sve ali zvuk..
Hardwire je za njega vrh.![]()

Ima neki skrnavi digitalni smek koji dodaje na originalni zvuk.. ***** li ga, stvar ukusa.
pa zato se i zove digital delay...sad ces da ga zesce istripujes...a tek ga je uzeo!Funkomat wrote:Ima neki skrnavi digitalni smek koji dodaje na originalni zvuk.. ***** li ga, stvar ukusa.

Digitalni dilejevi su zakon ali DD7 bas originalni zvuk (ne odjeke) nekako izmeni. Nije transparentan, sto bi rekli na jutubu
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Necu se istripovati, meni je strava ta pedala
Svako sebi bira, a podesavanje gde simulira analogni dilej vrlo verno tome radi ali meni ne igra ulogu. Nije mi frks da snimim test na pojacalu cisto jerbo vecina testova na netu je vezana za neki hevi metal ili jedan preset. Ljudi nemaju logiku kod testiranja opreme