pomoc oko odabiru pedale
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: pomoc oko odabiru pedale
Ne.
Poslušaj drugi pasus mog prethodnog posta.
Poslušaj drugi pasus mog prethodnog posta.
Ja te ne razumem uopste, sta treba da kupim prvo sto mi padne napamet??? Koja je poenta toga, objasni jbt
Hteo je da kaže da sa softverskim simulacijama (čitaj guitar rig, amplitube, line6 gearbox) možeš mnogo više različitih kombinacija pojačala i pedala da isprobaš i time stekneš sliku šta ti je potrebno kasnije kada budeš imao dosta više para da bi dobio zvuk koji želiš, a da pritom ne ulažeš odmah u opremu za koju ćeš brzo shvatiti da te ne zadovoljava (tj. nećeš dobiti ton svojih guitar gods uzora
).
Drugo što niko ne pomenu, nalaziš se na trulom zapadu, koji ima i čuo sam (priča se po selu) nekih vrlo dobrih radnja sa gitarskom opremom koju ti uz to predusretljivi prodavci rado žele da predstave, objasne i što je najvažnije koju možeš uživo da čuješ i probaš. Ja bih lično iskoristio tu prednost.

Drugo što niko ne pomenu, nalaziš se na trulom zapadu, koji ima i čuo sam (priča se po selu) nekih vrlo dobrih radnja sa gitarskom opremom koju ti uz to predusretljivi prodavci rado žele da predstave, objasne i što je najvažnije koju možeš uživo da čuješ i probaš. Ja bih lično iskoristio tu prednost.
dzaba je meni sto zivim na gitarskom zapadu kada ne znam nemacki... skoknucu ja sa prijateljom do Musik shopa....
nisam ni ja znao njemacki kad sam otisao pa sam pricao na engleskom
imas Klangfarbe u Becu, ogromna prodavnica

imas Klangfarbe u Becu, ogromna prodavnica

Solomon wrote:Klangfarbe

Haha kakva reč, ja sam odma sve razumeo, a nemam pojma nemački

hehe, ja sam hteo da odem tamo ali nije bilo vremena, to valjda bese u gasometru?
jeste u Gasometer
odlicna prodavnica 

Ne znam za Ampliitube, ali na Guitar rig imas signature sounds nekih gitarista, nije ni to nista specijalno, ne moze ni da prismrdi pojacalu, ali imas te zvukove koji ce ti se mozda svideti, tipa Dimebag, Hammett, i ostalo...Bolje stekaj pare za ozbiljniju opremu, a dotle sviraj na ovome...