Lampa za metal,kucna varijanta
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Lampa za metal,kucna varijanta
e i meni lego jim root terror poprilichno, bash sam ga zapazio. nema bre orange je keva. moj idealni setup je jive king za clean zvuke i crunch poguran nekim drajvicem, i B zvuk, neki orange za drajv rhythm i lead tonove, koje kao menjam a/b switchem. I'm halfway there 

to,to,taj rad.orange or 120 full stack i neki FDR ili FTR ili ta neka skola i idemo 

Ili jedno koje sve radi kako treba kao recimo Bogner 112 

ok bre skapirali smo orange je planina blata, pita od fuzzy nesrece...

ja vise ni death metal ne bih mogao da sviram na 6l6 zujalicama koliko sam zasicen tim ultra ispeglanim zvukom u zadnjih par godina.do skora mi se powerball svidjao sad vise ni on,samo oranz i marsal,eventualno neki ultra nenormalni faz na el34,jezim se cistine u gitarama kad je drajv u pitanju,slabo takvu mjuzu u zadnje vrijeme i slusam.
A blackstar ht5? Odlican zvuk i za metal.
tako je, samo sasquatch 

MUzzY wrote:Ili jedno koje sve radi kako treba kao recimo Bogner 112
koja je svrha toga... kao imati jednu gitaru koja sve radi.. i kako onda da opravdam kupovinu druge gitare, trece... ili kako da opravdam kupovinu pedala kad bogner alchemist ima sve sto ti treba... ne, to ne dolazi u obzir... onaj or 15 mi se svidja... al ako odlucam da ga pazarim moracu po njega u hrvatsku ili nemacku...
ja ne planiram da dajem pare onim lopovima iz yamahe,koji rade oranz za balkan,a ko zna kad ce oni da dobiju i hoce li uopste nove TT modele i OR modele,i ako ih dobiju,mogu da zamislim cijena.ako i budem uzimao to ce biti preko thomann-a.
pa tako i ja kontam, imam dobrog prijatelja u nemackoj, on moze da ga poruci i onda ga i nije neki poseban problem prebaciti dovde..
ja sam svoj crush pix 35 uzeo u osjeku i nije mi uopste skupo izasao... mada mislim da je to cale uhvatio neko dobro snizenje ili nesto tako..
ja sam svoj crush pix 35 uzeo u osjeku i nije mi uopste skupo izasao... mada mislim da je to cale uhvatio neko dobro snizenje ili nesto tako..
Probaj Bognera, propevaces drugu pesmuCortex wrote:ok bre skapirali smo orange je planina blata, pita od fuzzy nesrece...![]()

Na konto onog komentara oko 1 pojacala i gitare... totalno neuporedive stvari. Vece tonske razlike ce ti dati konstrukcija gitare (i stil svirke) nego sto ce bilo koji amp.