A da ti nama kazhesh kakav to metal i rock slushash? Koji su to bendovi? Chiji zvuk ganjash najvishe, kog gitariste tih bendova?
Zeznuto je kad ti Muzzy preporuchuje opremu, taj metal shto on slusha...nisam siguran da je taj metal dovoljno troo

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nisam rekao da ne moze, moze ali ima boljih opcija... Overdrajvovan crunch amp nije isto sto i hi-gain amp.umart wrote: a jet city jeste za metal,mislim da je mazi odje jedini koji je od metala nagluv
bilo sta sto daje dobar i zdrav drajv moze se samo tako iskoristiti za metal.ako fali gejna,dobar OD rjesava posao,ako su kontrole malo na svoju ruku,dobar eq.npr,mislim da je maziju nezamislivo da iko trosi starije orange ili super bass marsalov za metal,a toliko i takvih kontra primjera.
+1coca wrote:!!!
!!!
pozz.!!!Coca!!!
JCM800 je i dalje hi-gainCortex wrote:Pa dobro, nekad je hi-gain bio marshall jcm800, za starkelje je verovatno i otpanjeni Ampeg preterano i nekontrolisano gainy sprava. Moguce da kad se kazhe hi-gain amp umart i ja ni ne mislimo na ispravnu stvar, tj ispravnije je to posmatrati kao ti Muzzy. Zato i pitam dechka shta voli da slusha konkretno, da nabroji gitariste chije tonove juri i sl.
Slusham sad ovog Tremonti-a. Poshteno to zvuchi. Chuje se iz aviona da su neke Mese tu u pitanju jel da?
Smanjio je nickelback-isanje u melodijama i pevanju) Jbg nema teorije ja ovo da slusham, premalo karaktera ali da razumem kvalitet, razumem.
Cortex wrote:...Oni su kao nekakva boutique na kvadrat firma, medjutim ovako po demoima sa tjuba ni najmanje nisam ubedjen. Tj verujem da je izrada vrhunska ali ton mi se ne dojmi neshto narochito. Ono. It's an amp.
Nisam nazalost. Al' ako ga Mayer svira, ko sam ja da im sudiiiiiimCortex wrote:Si probao neki Two Rock? Oni su kao nekakva boutique na kvadrat firma, medjutim ovako po demoima sa tjuba ni najmanje nisam ubedjen. Tj verujem da je izrada vrhunska ali ton mi se ne dojmi neshto narochito. Ono. It's an amp.
Adam Jones.kako tek propjeva na paraboli u H stimu.MUzzY wrote:umart wrote: ... (mada voleo bih da mi das primer ko koristi super bass za metal...)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest