Wah drop-in kit
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Wah drop-in kit
Da nema neko wah pot na prodaju, jedino sto nalazim u srbistanu su hot potz u mitrosu za ~3500 dinara, drugaru riknuo pot u krajbejbiju najobicnijem, pa ne bi da mitrosu ostavi 60% vrednosti pedale
Čini mi se da niko nije komentarisao ovaj pot:

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/4062-Stagg-W-POTH/
Da l' bi mogao za Mc Coy Wah? Uzgred koju bi ste Mc Coy šemu za izradu preporučili?

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/4062-Stagg-W-POTH/
Da l' bi mogao za Mc Coy Wah? Uzgred koju bi ste Mc Coy šemu za izradu preporučili?
Verovatno sranje ali za te pare, treba probati.
Pa to, možda se usudim 

- tommytigh77
@Gagi: Za te pare, ja bih definitivno probao, pogotovo što, ako se sećam priče, tebi fali samo pot da kompletiraš wah. Meni je u međuvremenu počeo da fali kompletan wah - ispostavilo se da je kolega iz benda u čijem je studiju wah nastradao, na kraju izgubio pedalu. Tako da ću (kako mi se čini) uz sve ono zbog čega sam pokrenuo temu, morati dodatno da jurim i kućište za wah. Blago meni. From scratch again.
E bezveze
.. Kako bre da izgubi onolku kutijetinu? Meni fali pot, pločica i svič (i malko volje) ali o tom potom...

Nema ovih stag wah potova, bio ja danas u mitrosu, u fazonu su da porucim preko sajta pa ce videti da li imaju u nekoj drugoj radnji. Ali u bg nema
E super trooper
, hvala na informaciji, napraviću i ja neku porudžbinu + sa potom ovih dana pa možda nabave pre.

a preko sajta moraš da uzmeš preko 1000din da bi ti softver uopšte dopustio porudžbinu...Trooper wrote:Nema ovih stag wah potova, bio ja danas u mitrosu, u fazonu su da porucim preko sajta pa ce videti da li imaju u nekoj drugoj radnji. Ali u bg nema
Ako će se neko cimati oko toga, evo ja ću da se učipujem za jedan pot.
Još bolje, ako će neko da naručuje od preko neki 100K ICAR taper, i tu ću da se uključim. Recimo, Joe Gagan nudi svoje potove jeftinije preko fb nego na ebay.